BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
rarsch 23.02.10 21:14
« Re: Sekce tuning
ty mišlény máš relativně čerstvý, rozhodně bych po nějakejch jetejch zauvažoval. Aspoň na Sosnovou. Most a větší okruhy nejsou až takový raso.
Edit: no a s tim okruhem bych to viděl reálně, řekněme dvě skupinky po 5-6 lidech co by se každou čtvrthodinu vystřídali, dát to na dvě hodiny, tak to vyjde na 700 Kč na hlavu. -
Wiii 23.02.10 21:10
Rarsch:
No tak to by pro mě nebyl problém někdy v týdnu :-) :-)
jinak gumy na zku.rvení nemám ;-\ Myslíš že mám koupit nějaké jeté? nebo mám proste tyhle dokurvit a koupit lepší? :-)
Thomasino:
Jo takhle, jsme se nějak nepochopili ;-) No moc jsme to tam neřešili, nikdo nebyl z toho kraje... ;-\ nec musime najit samy >:D >:D
Leda ze by nám poradil Kysky, ale nesmí to být Shellka u Humpolce >:D >:D :no: -
rarsch 23.02.10 21:05
Wii: už máš gumy na *z.ku.rve.ní? Na Sosnovou budou potřeba... jedem už tuhle sobotu. Jinak ještě bych rád upozornil, že okruh se dá pronajmout na hodinu, dvě apod. á 3000 Kč nebo 24000 Kč na den s tím, že o víkendu pronajmou jen celej den. Nestálo by za to si udělat v tejdnu trochu volnějc a na takový 3 hodinky si to pronajmout? Ceny sou teda bez DPH, ale stejně když nás bude tak deset, tak se to dá. Sou tam volný termíny na pár nedělí v červnu. -
Thomasino 23.02.10 20:57
Vy jste neprobírali sraz?? To si děláš PR.DELL!! :-) Ale musím uznat, že vás tam bylo hodně, klobouk dolů :yes:
EDIT: na okruh se chystnáám samozřejmě do Brna, už ho občas trénuji na PC v jedné hře ;-) Raději s Caterhamem, aby to auto nebylo tak rychlé. Ale asi nebude s GTI taková "přetáčivá" sranda jako s tím CATem na PC >:D ;-) -
Wiii 23.02.10 20:56
Thomasino:
Sosnová - track day za 1450,- na 4 hodiny s omezenou účasti a Most jsou prostě volné jízdy ;-) Těším se až zažiju esičko na okruhu :-) Jinak v květnu určitě nebudu v ČR.. někdy po dubnovém srazu odjedu ta 2-3 mesice do zahraničí studovat a taky se někam podívat :-) -
-
Thomasino 23.02.10 20:44
WII - zajímavá nabídka :-) Ale tento víkend ne, možná až bude o něco tepleji, tak by to šlo. Když vezmeme holky, bude to zajímavá čtyřka ;-) :-) Jak bude zase nad 10 stupňů, tak je to pro nás v poho, můžeme na procházky, trochu pojezdit auty apod. Tento víkend ale nestíhám.. Škoda.. -
Wiii 23.02.10 20:36
Thomasino:
>:D >:D Neboj, ted to nekouří, leju tam 100 oktan a mám tam Castrol 0w40 >:D >:D
Jinak co kdyby jsme se domluvili na víkend a jeli do Humpolce :-) můžeme pokecat, zajít na oběd a kdybys chtěl, můžeme vzít přítelkyně a někam zajít.... Máme tam chatu s dost místem >:D :yes: :yes:

Třeba tady ty Kumho podle testů jsou na suchu slušné a nejsou drahé:
[odkaz]