BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 23.02.10 22:38
« 3.4.2010 MACZ sraz
Zdravím, tak jsem koukal na internet a první co mě napadlo jsou letiště, bohužel žádné bývalé letiště v našem okolí hledání (okolí Humpolce) není... Do této kategorie spadá (dle toho co jsem našel) letiště Bechyně (LKBC), Blatná (LKBL), Cheb (LKCB), Ralsko (LKHR) a Milovice (LKML) (pod zkratkami nejrychleji najdete na smapy.cz).... Taže pokud má někdo nějaké info jak to třeba funguje na menších letištích, dejte vědět :-) Popřípadě pokud něco víte o místech, která by mohla letiště nahradit ;-)
PS: neděláte náhodou někdo z MACZ na letišti v Havlíčkově Brodu? >:D -
-
David Silver 23.02.10 22:16
« Re: Sekce tuning
Wii: Ahá >:D No tak nejbližší letiště který je, tak to je, nevím, já odtamtud plochý holky neznám, na Vysočině jsou jenom luxusní kočky >:D Ale letiště je soukromé až v Kámenu u Pelhřimova...
Jinak velmi fotogenická je zřícenina hradu Lipnice nad Sázavou, je to pár km od Humplu. Parkoviště tam je hned u hradu nebo pak kus od hradu je nějakej vlekej plac ale to bdue asi u nějaký firmy parkoviště oplocený no a pak až u hřbitova >:D -
Thomasino 23.02.10 21:42
Mám trochu strach brát auto na okruh na gumách, na kterých pak normálně jezdím :-( Prý ty gumy dostanou tak zabrat, že se tam vyjedou nesouměrně malé plošky a pak to dělá trochu hluk a nechová se to úplně normálně.. Stačí že jsem na Maxovi agresivní jízdou v zatáčkách trochu ořezal kraje a pak byly hlučnější :-O -
-
rarsch 23.02.10 21:27
uprostřed týdne není žádnej problém, to se dá zabookovat třeba právě jen na hodinu nebo dvě. Já sem dneska zaplatil na tuhle sobotu, takže když si dáme termín někdy v dubnu, bude to tak akorát se na to připravit.
K těm gumám. Mam kliku, v tuto chvíli mam 17palec na zimu a dvoje 18 disky s letníma Bridgestonama před smrtí, takže na rasení mam pryž i na rok 2011 ;-)
S Kumho sem měl vždy dobrou zkušenost, ovšem na "sportovních" autech jako je Toyota Hiace a Mercedes Vito >:D takže k těmhle nejsem schopen říct ani Ň.

Jak to myslíš? jako na sraz? >:D
FRPE:
Ne můžes, musíš >:D >:D