BMW 320si (Wii-Jay)
Wiii 23.02.10 22:38
« 3.4.2010 MACZ sraz
Zdravím, tak jsem koukal na internet a první co mě napadlo jsou letiště, bohužel žádné bývalé letiště v našem okolí hledání (okolí Humpolce) není... Do této kategorie spadá (dle toho co jsem našel) letiště Bechyně (LKBC), Blatná (LKBL), Cheb (LKCB), Ralsko (LKHR) a Milovice (LKML) (pod zkratkami nejrychleji najdete na smapy.cz).... Taže pokud má někdo nějaké info jak to třeba funguje na menších letištích, dejte vědět :-) Popřípadě pokud něco víte o místech, která by mohla letiště nahradit ;-)
PS: neděláte náhodou někdo z MACZ na letišti v Havlíčkově Brodu? >:D -
David Silver 23.02.10 22:16
« Re: Sekce tuning
Wii: Ahá >:D No tak nejbližší letiště který je, tak to je, nevím, já odtamtud plochý holky neznám, na Vysočině jsou jenom luxusní kočky >:D Ale letiště je soukromé až v Kámenu u Pelhřimova...
Jinak velmi fotogenická je zřícenina hradu Lipnice nad Sázavou, je to pár km od Humplu. Parkoviště tam je hned u hradu nebo pak kus od hradu je nějakej vlekej plac ale to bdue asi u nějaký firmy parkoviště oplocený no a pak až u hřbitova >:D -
Thomasino 23.02.10 21:42
« Re: Sekce tuning
Mám trochu strach brát auto na okruh na gumách, na kterých pak normálně jezdím :-( Prý ty gumy dostanou tak zabrat, že se tam vyjedou nesouměrně malé plošky a pak to dělá trochu hluk a nechová se to úplně normálně.. Stačí že jsem na Maxovi agresivní jízdou v zatáčkách trochu ořezal kraje a pak byly hlučnější :-O -
rarsch 23.02.10 21:27
« Re: Sekce tuning
uprostřed týdne není žádnej problém, to se dá zabookovat třeba právě jen na hodinu nebo dvě. Já sem dneska zaplatil na tuhle sobotu, takže když si dáme termín někdy v dubnu, bude to tak akorát se na to připravit.
K těm gumám. Mam kliku, v tuto chvíli mam 17palec na zimu a dvoje 18 disky s letníma Bridgestonama před smrtí, takže na rasení mam pryž i na rok 2011 ;-)
S Kumho sem měl vždy dobrou zkušenost, ovšem na "sportovních" autech jako je Toyota Hiace a Mercedes Vito >:D takže k těmhle nejsem schopen říct ani Ň.

Jak to myslíš? jako na sraz? >:D
FRPE:
Ne můžes, musíš >:D >:D