BMW 320si (Wii-Jay)
Wiii 23.02.10 23:22
« Re: 3.4.2010 MACZ sraz
Přesně tam jsem koukal na ty ceny >:D No nic, hele já bych skoro udělal anketu ;-) Vysoké mýto je dobrý nápad, ale chce to nějakého sponzora :-) Se sháněním sponzora ale nemám vůbec žádné zkušenosti :-(
PS: budeme s řešením pokračovat zítra :-) napiš sem až tu budeš ;-) :yes: -
Thomasino 23.02.10 23:08
Frpíčku - neopič se zase! Píšeš to samý co já!! >:D >:-[]
To už zrovna můžeme pronajmout malý okruh ve Vysokém Mýtu!! Taky to budete mít z Plzně kapánek z ruky ;-) Byl jsem tam letos na Caterhamech a moc pěkný okruh. Sice hodně úzký a malý, ale příjemný ;-) :-) -
FRPE 23.02.10 23:05
« Re: 3.4.2010 MACZ sraz
Subaru4Eva - u těch Hořovic to znám!!! Je to konkrétně obec Tlustice a je to tam pěkný, sice cedule zákaz vjezdu ale jednou jsem tam už pofotil vozidlo svoje ... :yes:
Bohužel to není střed republiky a osobně pochybuji že brnané, či ostraváci pojedou na letiště do Hořovic. Pokud se bude hlasovat tak Hořovice yes!!! >:D -
Subaru4ever 23.02.10 23:00
« Re: 3.4.2010 MACZ sraz
Ještě je letiště v Hořovicích (Mezi Prahou a Frpeovem)
Nějak jsem s nima v zimě zkoušel komunikovat kvůli ježdění na sněhu a sice byly reakce veskrze negativní, ale negativně reagovaly jen "malý ryby". Po dohodě se starostou a "hodnými" činovníky tamního aeroklubu by to neměl být problém :-)
Hodně jsem hledal na netu a moc tipů a rad tam není. Něco trochu je na motorkářskejch webech, ale našel jsem prakticky jen tohle (hl. spodek stránky):
- Katusice (Mladá Boleslav) agroplocha 700 m asfalt
N50 26.884 E14 47.391
- Bezno (Mladá Boleslav) agroplocha
N50 21.458 E14 48.197
- Stremy (Mladá Boleslav) agroplocha
N50 23.115 E14 34.479
Jsou to hezký asfaltový plochy, ale je to všechno hrozně z ruky (Pro Moravu a SK), což Hořovice bohužel taky :-(

Koho myslíš, napiš klidně SZ ;-)
Marty:
Určitě doraž :-) :yes: :yes: Bude to velký sraz, doufám, že největší v dejinách MACZ :-)
FRPE:
Nebuď pesimista >:D Vem si, že by to bylo s celým areálem, takže by se člověk mohl svézt na okruhu atd. kdyby přijelo 50 lidí (což doufám, že tak nějak se to pohybovat bude) tak by se to s klidem pokrylo při výši vstupu 650 kč :-) A to za tu zábavu a možnosti jaké areál nabízí stojí ;-) :yes: Nebo myslíš že lidi by to nedali? ;-\
Thomasino:
Půlden ti nikdo nedá, berou buďto den nebo nic >:D