BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…
Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…
Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…
Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…
Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…
Naopak brždění motorem je tam celkem častým jevem (dokonce mi i někdo psal, že bych jím měl brzdit opatrněji) ;-\ A co se týče zatáček - v lese je to více než pravděpodobné, že je nejedu pod plynem a to z více důvodů:
- Auto jsem v té době měl cca dva týdny a ještě jsem se s nim tak nezžil (přesedal jsem z Fabie, takže jsem byl celkem vyjukanej >:D )...
- Měl jsem čerstvě přezuto na zimní pneu (první týden jsem jezdil na letních) a ty při vyšších teplotách (bylo cca 15-20 stupňů) zas tak perfektně nedrží.
- V lesíku není vidět prakticky do žádné zatáčky (je tam vidět dobře tak do dvou-tří zatáček), takže vjet do ní naplno pod plynem je zahrávání si se životem či sešrotováním auta (šířka silnice tam není ideální na vyhybání se protijedoucímu autu) :-)
Pak jsem od někoho ještě měl připomínku na to, že nedávám meziplyny - při takovéto jízdě, kde člověk nevyužívá ani zdaleka potenciál auta jsou prakticky k ničemu a jen zvyšují spotřebu ;-) Aby meziplyny měli smysl, musí člověk jet ostře a dravě a (na tom se asi shodneme) tato jízda ani jedno nesplňuje :-)
Jinak až přezuju na letní pneu (cca příští týden) tak natočím něco jiného, lepšího a už více sžitého s autem ;-)
Myslím, že už ho mám celkem v ruce (narozdíl od prvních dnů v jeho společnosti >:D )...
Tak se měj a klidně se dál ptej ;-) :yes: