BMW 320si (Wii-Jay)
ypsilon 16.03.10 18:31
« Re: BMW 320 si - hodnocení
wiicko-moje stara "stara" ruka je neunavitelna,je to vzdycky velkej maraton >:D ;-) jinak moje "mlada" sla na nakup a ja delam,ze neco delam >:D >:-[] ;-)
mojito-pockejte si na GT-R,pekne prosim :yes: prijedu pak za Vama na projizdku a je potom mozny,ze budes muj nejlepsi kamos >:D ;-) ja ted akorat premlouvam skorobrachu,aby si nekoupil porsche 2S v bily barve 8-s ;-\ takze ho aspon premlouvam do tohohle,kdyz uz porsche teda [odkaz]
btw. pojedete s fefe na renocar 10.4.? ;-) -
Wiii 16.03.10 08:41
Vampi:
Copak to neni tvuj sen - dělat mámu??? >:D >:D >:D
Mojito:
Jo koukat se na ně dá, to máš pravdu ;-) Jinak nejedná se náhoou o to vaše vysněné červené GT-R? >:D >:D
PS: GT-R je lákadlo i pro mě ;-) Kdyby udělali sedan s technikou GT-R, beru ho hned >:D >:D >:D :yes: -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 15.03.10 23:39
« Re: BMW 320 si - hodnocení
wii-jay - add Ronault - přesně jak píšeš,ale dle mě bys to dostal i když to nic moc neznamená,to máš pravdu.
Vím,že prodává,nekoukal,páč koukáme po něčem jiném,zatím nic psát nechci,že to vyjde je 50/50.
Já nevím,X6 a Infinity jsou fajn SUV i když bych si je nekoupil,tak se na ně dá dívat.Nechápu,že to vůbec píšu :-O :-O >:-[] -
Vampix(Diesel Power) 15.03.10 22:53
« Re: BMW 320 si - hodnocení
>:D no já myslím, že celá řada X přispěla BMW tolik, že se pak rozhodli, že můžou vydat takový výstřelek jako je tvé si, takže můžeš být jenom rá >:D Navíc, já BMW fandím i v řadě X, někdo přece musel ukázat světu, že se dají dělat i lepší "SUV" než to co nabízel trh >:D
PS: Nekoupím si M3 abych pak 5 let někomu dělal mámu ja ve sprše a koukal se na fotky ne? :-D

thomasino-tak to jsme dva ;-) :yes: hele a ty dorazis na renocar protahnou GTI? ;-) jinak mas o de me u mojita odpoved a otazku..