BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.03.10  21:58

« Re: BMW 320 si - hodnocení

Jo to by šlo.. Jak v boxu? Co tam budeš dělat?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.03.10  21:50

ypsilon
    Jo, těch 18" je velmi "rozumný kompromis"...
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 17.03.10  21:49

thomasino-no zatim to vypada,ze budu(em) parkovat v boxu,takze urcite vevnitr.. prijet se podivat urcite a svest na okruhu mozna,to je lepsi varianta :-) :yes:

frpe-vlk taky sliboval >:-[] >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 17.03.10  21:44

Se zájmem jsem četl diskuzi od začátku, jestli zbankám Chobota a Martina - tak část plzeňské sekca macz přijede též. Já asi i bez nich ... ( pokud by nejeli ). :-)

Merkur - tebe jsem měl zafixovanýho jako nekompromisního tvrďáka - Ypsáč s Labelem ti pochválí gumy, pro mě velmi choulostivá věc >:D a ty se rozplýváš jako mimčo, který dostalo čokoládu ... ;-) :-)

Thomas - ne taková kategorie tam není 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 17.03.10  21:42

merkur-aha :-) a co jsi provedl s prevodovkou a jake mas gumy?jestli se muzu zeptat..na pohodu se jede prvni a posledni kolo ;-)

mojito-diky za uznani ;-) jsem ze sebe mile prekvapenej >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.03.10  21:38

Merkure - jaký ty gumy máš? Přemýšlím o druhých letních gumách na okruh.. S podvozkem jsi nic nedělal? Žádné snížení, nebo tužší pružiny apod? :-)

YPSI - parkovat budete kde? Dáme nějaký domluvený místo uvnitř, nebo budeme šetřit a stojíme venku? ;-) Možná bych se dojel podívat, jestli se nás tam sejde více...
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 17.03.10  21:36

thomasino - taková kategorie tam asi nebude >:-[]

merkur - no vidíš jak jsem tě odhal!..s tou pohodou to říkej strejdovi a ne mě,jo? >:D

ypsilon - to zní velmi ale velmi rozumně :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 17.03.10  21:33

mojito-no to verim a snad i trochu vim,jsou to tak 3-4sekundy k dobru..na masarykove treba..no ja po dnesni konzultaci se znamym z BMW,prestavam lamentovat s 19" a pujdu do me druhe a rozumnejsi varianty..a to do nakupu michelin pilot sport cup gum a mozna i lehcich 18"..

thomasino-je to v sobotu 10.4. ;-) tady mas odkaz [odkaz] nedelej a prijd se svest ;-) nebo se tam aspon ukaz,rad Te i Tve GTI uvidim :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Merkur

Merkur 17.03.10  21:32

Mojito:Sice takříkajíc nadrženej trochu asi budu,ale bude to zase první jízda po zimě,takže bych chtěl jet spíš na pohodu :-)
    ypsilon:No,podvozek mám sériovej,na autě mám pouze jednu úpravu a to v převodovce a pak ty gumy :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.03.10  21:19

No to nevím s tím projetím.. Ale mohl bych GTI přihlásit do soutěže tuningu!! >:-[] >:-[] Myslíš že je tam nějaká kategorie "originální auto bez úprav"?? >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 17.03.10  21:10

ypsilon - ty semi-slicky jsou dost fajn věcička :yes:

thomasino - ne snad jen podívat,ale i se lehce projet,ne?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.03.10  21:06

Tak jestli se nás (vás) tam sejde více, mohu o tom popřemýšlet, že bych se na vás zajel podívat, když to mám tady za humny. Ale kdysi jsem tam byl a nějak mě ten český "tuzing" nezaujal ;-) :-) Kdy že to bude??
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 17.03.10  20:51

merkur-no tak na to jsem zvedavej >:-[] ;-) slysel jsem,ze mas nake upravy a hlavne podvozek a semi-slicky,takze z tebe budu mit respekt ;-)

mojito-neni zac,prosim tebe ;-)

thomasino-taky jsem se bal,ale tizy,ktery tam byl,mi rekl,ze je to pohodova akce a neni se ceho..na d.ebila muzes natrefit i pri beznym volnym jezdeni ;-) tak to jeste promysli..

to all-kazdopadne se tam s Vama rad uvidim,pokecam,seznamim a zajezdim :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 17.03.10  20:45

white label - to rozhodně >:-[] ..on mě schválně provokuje,páč chce,abych tam nechal gumy a destičky,parchant jeden 8-s .Valí na mou ješitnost!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.03.10  20:42

Horší by bylo, kdyby Merkur zatím jezdil s autem jen "po zahrádce"... 8-s :*) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 17.03.10  20:30

thomasino - ničeho se neboj...teda mimo merkura!..ten bude nadrženej,páč jezdil dlouho s autem se zahrádkou! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 17.03.10  20:29

merkur - >:D >:D >:D >:D >:D

white label - >:D >:D >:D >:D >:D

Oba dva jste mě totálně rozmlátili na masokostní moučku! :yes: :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.03.10  19:48

Hlavně mám pocit, že tam je těch aut na okruhu vždycky hodně, každý je po zimě nadržený, takže bych měl skoro strach tam vyrazit s autem aby to do mě někdo nenapálil :-| ;-\
    Běžné volné jízdy budou asi bezpečnější, Mojito ;-) Pak tam zajedeme spolu, já chci GTI alespoň zlehka na okruhu taky zkusit..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.03.10  19:38

To jen vždy Mojito zrovna jel na Paroubackův předvolební mítink...
    :-O 8-s >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Merkur

Merkur 17.03.10  19:06

Basák klidně nech,ale vidělej si to plato vajíček,co jsem vždy viděl za zadním skle,když jsem tě míjel >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…