BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
FRPE 17.03.10 21:44
« Re: BMW 320 si - hodnocení
Se zájmem jsem četl diskuzi od začátku, jestli zbankám Chobota a Martina - tak část plzeňské sekca macz přijede též. Já asi i bez nich ... ( pokud by nejeli ). :-)
Merkur - tebe jsem měl zafixovanýho jako nekompromisního tvrďáka - Ypsáč s Labelem ti pochválí gumy, pro mě velmi choulostivá věc >:D a ty se rozplýváš jako mimčo, který dostalo čokoládu ... ;-) :-)
Thomas - ne taková kategorie tam není 8-s -
Thomasino 17.03.10 21:38
Merkure - jaký ty gumy máš? Přemýšlím o druhých letních gumách na okruh.. S podvozkem jsi nic nedělal? Žádné snížení, nebo tužší pružiny apod? :-)
YPSI - parkovat budete kde? Dáme nějaký domluvený místo uvnitř, nebo budeme šetřit a stojíme venku? ;-) Možná bych se dojel podívat, jestli se nás tam sejde více... -
ypsilon 17.03.10 21:33
mojito-no to verim a snad i trochu vim,jsou to tak 3-4sekundy k dobru..na masarykove treba..no ja po dnesni konzultaci se znamym z BMW,prestavam lamentovat s 19" a pujdu do me druhe a rozumnejsi varianty..a to do nakupu michelin pilot sport cup gum a mozna i lehcich 18"..
thomasino-je to v sobotu 10.4. ;-) tady mas odkaz [odkaz] nedelej a prijd se svest ;-) nebo se tam aspon ukaz,rad Te i Tve GTI uvidim :yes: -
ypsilon 17.03.10 20:51
merkur-no tak na to jsem zvedavej >:-[] ;-) slysel jsem,ze mas nake upravy a hlavne podvozek a semi-slicky,takze z tebe budu mit respekt ;-)
mojito-neni zac,prosim tebe ;-)
thomasino-taky jsem se bal,ale tizy,ktery tam byl,mi rekl,ze je to pohodova akce a neni se ceho..na d.ebila muzes natrefit i pri beznym volnym jezdeni ;-) tak to jeste promysli..
to all-kazdopadne se tam s Vama rad uvidim,pokecam,seznamim a zajezdim :-) :yes: -
Thomasino 17.03.10 19:48
Hlavně mám pocit, že tam je těch aut na okruhu vždycky hodně, každý je po zimě nadržený, takže bych měl skoro strach tam vyrazit s autem aby to do mě někdo nenapálil :-| ;-\
Běžné volné jízdy budou asi bezpečnější, Mojito ;-) Pak tam zajedeme spolu, já chci GTI alespoň zlehka na okruhu taky zkusit..