BMW 320si (Wii-Jay)
rarsch 18.03.10 15:19
« Venku.. a SLS
lidi venku je božsky, a ty starý letní gumy co sem včera nazul, to je parádička. Zase je to tvrdý a jistý svezení. :yes:
Včera sem viděl nový SLS na Chodově, zrovna ho nastartovali když sem šel kolem, jak omámenej... no a slintali u toho ještě dva killeři z MoDa ;-) Tak se tam běžte taky kouknout, stojí to za to. Jo a kupodivu se do toho vlezu!! -
ypsilon 17.03.10 22:15
« Re: BMW 320 si - hodnocení
WL-diky ;-) pokud se neobjevi naky zajimavejsi a lehci 18" nez ty stavajici,tak koupim dodelani norm. pilot sportu jen ty cup ;-)
thomasino-no zatim to vypada,ze bych mel byt v pronajmutym boxu,z cehoz plyne zadny cekani a byt v centru deni ;-) takze se tesim jeste vic..
merkur-"Změna difecu za samosvornej a ty semislicky,toť je všechno moje poladění :-) "-tak to je celkem zasadni poladeni a hlavne efektivni :yes: ale to asi sam vis :-) -
Thomasino 17.03.10 22:05
« Re: BMW 320 si - hodnocení
Frpe - to je ale škoda. Originál je prostě originál, u takového auta podle mě nemá smysl moc vymýšlet šílený viditelný tuning. Spíše tak lepší brzdy, lehce zvýšit výkon a spolu s tím sportovní výfuk.. Ne na to nalepit pár kilo šílených plastů vyrobených doma v dílbě a garáži ;-) :-) Tím teď vyjímečně nemyslím FRPE tvoji Cupru, ta byla obtěžkána alespoň poloznačkovým tunigem od JE-D, ikdyž se mi to taky moc nelíbilo ;-) Ale to víš..

Takže jedeme zvlášť? ;-)
kysky: