BMW 320si (Wii-Jay)
David Silver 20.03.10 17:44
« Re: White label,řezník a uzenář :-D
[odkaz] A co tenhle ;-) jeslti odkaz nepůjde tak napiš do mapy.cz Rožnov a ukáže ti ho to jako třetí ;-)
Se školou jsme jezdili všude v našem okolí. Praha a Brno bylo nejdál kam jsme se dostali. Rožnov pod radhoštěm je hooodně daleko ;-) -
white label 20.03.10 17:34
« Re: White label,řezník a uzenář :-D
Kysky
A to jste i se školou jezdili na výlety jen do Prahy...? :-O
Tady je odkaz odkaz na město:
"Rožnov" jako město! (cca 20 tis obyvatel) je v ČR jen jeden, a to je ten "pod Radhoštěm". Druhý Rožnov, jako velmi malá obec (cca 400 obyvatel) je v okrese Náchod. Žádný další Rožnov (jako obec!) už v ČR není. ;-) -
David Silver 20.03.10 14:17
« Re: Autosalon Prima
Vampi: Jojo to řešení pádel je konečně dobře řešený! Na autosalonu když jsem v tom autě seděl nevěděl jsem jak se ty pádla vůbec ovládaj, před asi půl rokem mě o tom informovali v tv >:D ale u SUV většinou si stejně necháš automatický režim ;-) -
Subaru4ever 20.03.10 14:06
« Re: Autosalon Prima
Expert Pepa je naprosto výbornej :yes: . Rétoriku má exkluzivní, vše popisuje jasně, pochopitelně a asi nejvíce objektivně z celého AS. A přitom hází opravdu povedené vtípky :-)
Vampix: Ještě lepší bylo to, kolik točí 5er na 8ku ve 200ce !!!: 2550 otáček, pokud se nemýlím - to točím já na můj nejvyšší stupeň ve 100ce ;-\ -
Vampix(Diesel Power) 20.03.10 13:49
« Re: Autosalon Prima
a 8st automat bez chyby... 130km/h a točit 1650ot....hlavně jsem rád že opustili pádla pod volantem ve stylu X6 a je to jako v Mkách pravá + levá -....
Legacy mně hodně překvapilo, asi sem ho živě ještě neviděl ale už jen na kameře se mi to autíčko moc líbilo. :yes:

Jezdili jste někdo s vypnutou stabilizací?? :-)
edit: kromě Tharase >:D