BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
rarsch 21.03.10 21:05
« Re: Most jízdy veřejnosti - note
nazdar petrolhedi! Hezky sme si včera zajezdili, jen co je pravda! Sem rád, že sem si přivstal, totiž ráno ani noha, od 11 do 14 fronta jak bejk, pak zas klídek. Wii-Ji fotky mam 3, slovy tři, to jak sem se s tebou bál v autě, tak sem se potřeboval nějak zabavit ;-) pošlu ti je zítra. Opět sem našel limit, na totálně mokrý trati tušim že v druhym kole v nájezdu do cílovky (tam ten povrch stojí za vyli*pr*el) se mi utrh zadek a nedokázal sem to zkorigovat, takže sem musel chvilku po travičce >:D Ale mě tráva nesmrdí, ba naopak!!
Jinak tyhle volný jízdy, to je adrenalin jak blázen, zejména díky některým ostatním, no jak ty mě dokázali párkrát vyděsit..!!
Odpoledne super, 320si na suchu je ta pravá lábuž. Ještě se musim naučit správně brzdit, tam mam zjevně dost rezervu.
Rád sem vás viděl! Benzínu 3x zdar! -
"-- skrytý --" 21.03.10 20:22
« Most jízdy veřejnosti - note
je fajne, že je tahle možnost si volně zajezdit o tom není pochyb (ikdyž spousta aut na okruh zjevně nepatřila, nemuluvě o řidičích... >:D ) Bylo tam příjmeně a to, že jsme se tam takhle potkali bylo moc fajn. No a abych nezapomněla, Wii-Jayovi patří ode mě velký dík za to, že mě vzal projet se s ním na okruhu, super zážitek (že bych přesídlila od simulátorů ke s kutečné jízdě?) >:D >:D >:D -
tofoj 21.03.10 16:21
« Re: Most jízdy veřejnosti
Ještě tam byl padam, kterýho sem asi 3x pouštěl >:D Jelo mu to trošku na jiný úrovni :yes:
Ale to mokro byl mazec, samozřejmě že sem přepálil tu zatáčku před cílovou rovinkou, takže sem se projel bokem, naštěstí sem zůstal na trati a pak se dost bál :-(
-
PeT-a (RSKa) 21.03.10 15:24
OK... :-)
No, já nechtěl být kritický, sám do toho nemám co mluvit, je dobře že sis toho všiml sám, některé úseky byly vážně tragické (nic ve zlém ;-) ), ale příště to určitě bude lepší....
Někdy je úmění v relativně slabém autě sednout na okruh a zajet slušnou jízdu, než vidět namachrovance s GT2 jak si honí tričko, že zajeli super čas ;-\ >:D
Držím palce :yes: -
certina 21.03.10 14:00
Bylo to opravdu perfektní! I když jsem přijel později a ze zmíněného osazenstva MACZ jsem viděl jen pár lidí...
Taky to byl můj první okruh :-) Skvělý zážitek :yes: :yes: Ale když si to promítnu zpátky, tak bych udělal hodně věcí, co se týče, řízení jinak... Už se těším na další ježdění ;-) -
Wiii 21.03.10 13:54
Jízdy byli super, ráno sice pršelo a jezdilo se na vodě, ale okolo 11té začalo svítit slunce a odpoledne se už jezdilo na suchu ;-) Ráno, v první jízdě, jsem se roztočil v jedné zatáčce (za bránou Matador), ještě jsem si nepamatoval dobře trať a zrovna jsem dojížděl k Felicii, ta uhla ke straně a tak jsem myslel že mi nechává vnitřní stopu >:D >:D Ale ukázalo se (během vteřiny) že si najížděl, protože ta zatáčka není z těch nejrychlejších >:D >:D Prostě jsem si myslel že je míň ostrá ;-)
No jinak ohledně stabilizace, dokud bylo mokro, jezdil jsem na DTC, takže napůl vypnuto a když oschlo, tak jsem si na 3 kola vypnul úplně, ale měl jsem z toho trochu respekt :-| Byl to můj první okruh v životě a navíc auto nezbytně za týden potřebuju, takže i malá nehoda by mi pokazila plány na následující dva měsíce... :no: :no:
Jinak z MACZ se tam sešlo pár lidí - já, rarsch, Certina, OS, Tharas, Hanss, Mateo Mendosa, Dima, Zonixx se svou LadyKa, Tofoj a možná ještě někdo, ale teď si nevybavuju.... Jo ještě tam byl uživatel JasteR s Octavkou a ta tam dojezdila.... ;-\ Respektive, uprostřed jízdy musel zastavit a následně byl odtažen...
No to je snad vše, jen nakonec, všem doporučuju si na okruh zajet, je to skvělý zážitek a odnesete si z toho i zkušenosti ;-)
PS: Jedno videjko mám taky, ale má 770 MB a doma nemám šanci ho nahrát na net >:D Takže možná někdy později, ale neni to nic moc - foťák stále při natáčení zaostřoval, takže je to rozmazané co 3 vteřiny... :no: -