BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 25.03.10 18:19
« Re: FOTOSOUTĚŽ BŘEZEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
FRPE:
No vidíš a já se ti celou dobu snažil vysvětlit, proč je to logické a ideální >:D >:D Ale to je jedno... Hlavní je že už máme jasno ;-) No a kde je tvá fotka, každý měsíc vyhrožuješ, že se už zúčastníš a stále nikde nic ;-\ ;-\
PS: Tak se hlašte!!! Ronaulte, Chobote, Miro328 vy jste stálí účastníci a najednou nikde? Nebo vyčkáváte? >:D >:D -
FRPE 25.03.10 17:05
K příspěvku č. 7033 - odpovím jediné, NIC. Jen nějak ty smajlíky usměváčky se jaksi asi nehodí k témě, či ano?
Hale Wíčko, my se poznali na šumavě a dle mě seš dobrej kulík
( kluk ), mě je srdečně jedno kdo bude fotosoutěž mít na svý diskuzi, jen mě překvapilo JAK sis o to napsal a ujal se dravě toho, NIC VÍC a ani nic míň, jasné? ;-)
Jen jsem zmínil obavu, že když budeš na bristkých ostrovech tak aby si zvládl fotosoutěž na českých ostrovech ju?
A víc už to neřešme, nebylo to ode mě myšleno zle ... :-) Bo si zapomněl jak jsem tě cca před dvěma měsíci chválil pod audi jak se s tebou dobře pýše? >:D -
Wiii 25.03.10 16:12
Téma pro měsíc březen:
MOJE AUTO NA ČERNOBÍLÉ FOTOGRAFII
Pravidla:
1. Na fotografii má být vaše auto.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu, což tento měsíc díky jedinému omezení - černobílý mód na fotoaparátu asi nebude problém.
4. Fotky se přihlašují od 15.3. do 25.3. do 20:00 hod.
5. Hlasuje se od 25.3. 20:01 hod do 27.3. 20:00 hod včetně.
6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
7. Vyhlášení výsledků probíhá 27.3. po 20:00 hod a učastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu. (v případě white_labela jako profil osoby na 24 hodin)
Nominace:
Wii-Jay - [odkaz]
Poustnik - [odkaz]
Old School - [odkaz]
element5 - [odkaz]
Mojito - [odkaz]
kaaOc - [odkaz]
jmujrj [odkaz]
Matheas - [odkaz]
Vampix - [odkaz]
Tak kdo bude další? :-)
-
Vampix(Diesel Power) 25.03.10 15:27
No v jedné ruce drží vrtuli, protože na tomhle místě se zřítilo letadlo, s polskými piloty, když letěli domů z francie kde něco vyhráli a tak asi v té pravé ruce drží triumfálně nějakou výhru, ale abych se přiznal tak to nevím jistě, možná Ronault bude vědět :*) -
Vampix(Diesel Power) 25.03.10 12:42
mám no >:D škoda že doma nemam někde schované nějaké objektivy, ale snad někde nějaké časem schovám :-)
tak zatim pánové
edit: Tak máme po rychlomycím domácím programu. Teď jen popřemýšlet kde se auto bude dobře fotit.... -
David Silver 25.03.10 10:59
« MegaTeplomets kár
Zdravím přátelé! :-) Včera jsem potkal úplně skvěle teplý auto anebo úplně pro nějakou holku. Ale vylepšení rozhodně tom uautu dává štávu, pokud to nemá růžovou barvu >:D Byl to Fiat 500 ABARTH v růžový barvě >:D O víkendu se těšte na fotky ;-) -
Wiii 25.03.10 08:27
Neupravuju, jen je dělám jasnější a srozumitelnější >:D >:D >:D protože co s těmi hlasy pak? nic s nima neuděláš, není to jednoznačné a není to fér... prostě nejasné hlasování se nezapočítává ;-) :no:
PS: Chtěl bych někoho poprosit, jestli by se neujal sčítání hlasů, už teď totiž na 100% vim, že zde v sobotu odpoledne a večer nebudu ;-) A nevim kdy se až dostanu na internet, jestli v neděli, nebo v pondělí atd. :-| kdo se této zodpovědné práce ujme? Matheas, Ronault, Chobot, Poustnik, nebo snad někdo úplně jiný? ;-)