BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.03.10  18:49

« Re: FOTOSOUTĚŽ BŘEZEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ

Wii-Jay: No, já tento měsíc budu jen koukat, nějak jsem měl kolem auta více práce než jen focení.
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 25.03.10  18:37

Chobotovi se to tak špatně sešlo. Fotka teda slabá, přesto jsem ji chtěl původně nasadit. Bohužel sem ji nafotil ve formátu RGB a ne black&white a teď jsem zjistil, že nemam aktuálně v čem ji upravit.....a tak >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.03.10  18:19

FRPE:
    No vidíš a já se ti celou dobu snažil vysvětlit, proč je to logické a ideální >:D >:D Ale to je jedno... Hlavní je že už máme jasno ;-) No a kde je tvá fotka, každý měsíc vyhrožuješ, že se už zúčastníš a stále nikde nic ;-\ ;-\

PS: Tak se hlašte!!! Ronaulte, Chobote, Miro328 vy jste stálí účastníci a najednou nikde? Nebo vyčkáváte? >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 25.03.10  17:20

Ale já to napsal schválně pr.dko výš? Jako právě teď tvrdé Y ve slově víš. ;-)

Ale děkuji za zájem ... :-) Objednej mě tedy u tebe 3h doučování ČJ. Děkuji, platba převodem, splatnost fa. 360x dní. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 25.03.10  17:11

pýcha pytel pysk >:D Pýše >:D Frpe, Frpíček tě kazí pravopis. měl bys méně ty jeho příspěvky číst. Já vim, že kontrolovat syna musíš, ale jak vidíš všeho moc škodí >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 25.03.10  17:05

K příspěvku č. 7033 - odpovím jediné, NIC. Jen nějak ty smajlíky usměváčky se jaksi asi nehodí k témě, či ano?

Hale Wíčko, my se poznali na šumavě a dle mě seš dobrej kulík
    ( kluk ), mě je srdečně jedno kdo bude fotosoutěž mít na svý diskuzi, jen mě překvapilo JAK sis o to napsal a ujal se dravě toho, NIC VÍC a ani nic míň, jasné? ;-)

Jen jsem zmínil obavu, že když budeš na bristkých ostrovech tak aby si zvládl fotosoutěž na českých ostrovech ju?

A víc už to neřešme, nebylo to ode mě myšleno zle ... :-) Bo si zapomněl jak jsem tě cca před dvěma měsíci chválil pod audi jak se s tebou dobře pýše? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.03.10  16:12

Téma pro měsíc březen:

MOJE AUTO NA ČERNOBÍLÉ FOTOGRAFII

Pravidla:
    1. Na fotografii má být vaše auto.
    2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
    3. Držte se tématu, což tento měsíc díky jedinému omezení - černobílý mód na fotoaparátu asi nebude problém.
    4. Fotky se přihlašují od 15.3. do 25.3. do 20:00 hod.
    5. Hlasuje se od 25.3. 20:01 hod do 27.3. 20:00 hod včetně.
    6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
    7. Vyhlášení výsledků probíhá 27.3. po 20:00 hod a učastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu. (v případě white_labela jako profil osoby na 24 hodin)

Nominace:
    Wii-Jay - [odkaz]
    Poustnik - [odkaz]
    Old School - [odkaz]
    element5 - [odkaz]
    Mojito - [odkaz]
    kaaOc - [odkaz]
    jmujrj [odkaz]
    Matheas - [odkaz]
    Vampix - [odkaz]

Tak kdo bude další? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 25.03.10  15:27

No v jedné ruce drží vrtuli, protože na tomhle místě se zřítilo letadlo, s polskými piloty, když letěli domů z francie kde něco vyhráli a tak asi v té pravé ruce drží triumfálně nějakou výhru, ale abych se přiznal tak to nevím jistě, možná Ronault bude vědět :*)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 25.03.10  15:19

A ten pomník, ten nám kyne, nebo hrozí pěstí??? >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 25.03.10  14:52

[odkaz]

Víc už dneska neudělám...

Příští fotosoutěž Vám ale vytřu zrak. Najdu místo, čas s ideálním světlem, půjčím si objektiv a pečlivě se na Vás připravím >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Flammer-RSKa-

Flammer (RSKa) 25.03.10  14:45

a sakra mam podobnu foto ako jmurj ( s tym svetelnym efektom ) nic no nebudem ju prihlasovat dnes do 20:00 musim spravit inu hmmm
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 25.03.10  12:42

mám no >:D škoda že doma nemam někde schované nějaké objektivy, ale snad někde nějaké časem schovám :-)

tak zatim pánové

edit: Tak máme po rychlomycím domácím programu. Teď jen popřemýšlet kde se auto bude dobře fotit....
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 25.03.10  12:41

vampix - jestli máš zrcadlovku,tak to ti docela závidím a okamžitě bych se vrhl na usilovné hledání >:-[]
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 25.03.10  12:36

když ja si koupil zrcadlo před rokem a využivam ho minimálně tak musím začít!!! Ale už mi napsala kam ho schovala >:D

edit: Jdu mýt a možná i fotit :-D
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 25.03.10  12:33

vampix - na tu černobílou stačí možná i mobil ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 25.03.10  12:30

Zdar...To je v pdeli chlapi... řikam si že se odpanim a vyfotim něco do první fotosoutěže a nemůžu najít fotak po tom co mi v pokoji uklidila slečna.... Pomooooc >:D
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 25.03.10  12:13

wii-jay - >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 25.03.10  11:07

Já když jsem sčítal, tak jsem se úplně pokaždý přepočítal! Takže já se tímto vyřazuji kvůli neschopnosti.

A vyhlašuji referendum proti bodu 7!!!! Já chci furt koukat na střílející babičku!
  • 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 25.03.10  10:59

« MegaTeplomets kár

Zdravím přátelé! :-) Včera jsem potkal úplně skvěle teplý auto anebo úplně pro nějakou holku. Ale vylepšení rozhodně tom uautu dává štávu, pokud to nemá růžovou barvu >:D Byl to Fiat 500 ABARTH v růžový barvě >:D O víkendu se těšte na fotky ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.03.10  08:27

Neupravuju, jen je dělám jasnější a srozumitelnější >:D >:D >:D protože co s těmi hlasy pak? nic s nima neuděláš, není to jednoznačné a není to fér... prostě nejasné hlasování se nezapočítává ;-) :no:

PS: Chtěl bych někoho poprosit, jestli by se neujal sčítání hlasů, už teď totiž na 100% vim, že zde v sobotu odpoledne a večer nebudu ;-) A nevim kdy se až dostanu na internet, jestli v neděli, nebo v pondělí atd. :-| kdo se této zodpovědné práce ujme? Matheas, Ronault, Chobot, Poustnik, nebo snad někdo úplně jiný? ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…