BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Poustnik 25.03.10 22:30
« Re: FOTOSOUTĚŽ BŘEZEN 2010 - HLASOVÁNÍ
A to já bych klidně ty japončíky hodnotit nechal....nemají o nic horší vkus než český Pepíci..... >:D
A já se klidně tento měsíc účastním i s hnusnou fotkou, však bylo ten den hnusně, hnusný kus břehu, neměl jsem čas, ale nebudu trhat partu..... >:D -
Ronault. 25.03.10 22:24
s-mike už spí, ale on má na to jisto jistě stejný pohled jako já na svou neúčast. Představte si, že byste nahnali bandu japončíků s těmi jejich pidifoťáky, jak běhají po Praze, aby šli profesionálně ohodnotit obrazy Rembrandta, Da Vinciho atd >:-[] >:D -
Wiii 25.03.10 22:15
Téma pro měsíc březen:
MOJE AUTO NA ČERNOBÍLÉ FOTOGRAFII
Hlasování:
1. Hlasuje se od 25.3. 20:00 hod do 27.3. 20:00 hod včetně.
2. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), nejasná volba pořadí se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
3. Vyhlášení výsledků probíhá 27.3. po 20:00 hod a učastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Soutěžící:
Wii-Jay - [odkaz]
Poustnik - [odkaz]
Old School - [odkaz]
element5 - [odkaz]
Mojito - [odkaz]
kaaOc - [odkaz]
jmujrj [odkaz]
Matheas - [odkaz]
Vampix - [odkaz]
white label - [odkaz]
Thomasino - [odkaz]
Tak vesele hlasujte a kdo má sílu a čas, tak ať to sčítá! Čím více lidí bude počítat, tím spíše se tu ukáží přesné výsledky ;-)
PS: Díky Matheasi ;-) :yes: :yes:
PPS: Jdu spát chlapci, tak se tu mějte ;-) :yes:
Vampi: díky ;-) :yes: -
FRPE 25.03.10 22:14
Zdravím všechny soutěžící na novém azylu,
fotky pěkné, vybírání těžké. Jelikož romové nepřijely a Old Scholl na začátek soutěže vytáhl"bombu" nezúčastnil jsem se soutěže, protože nechci být druhej ... ;-)
1. Old School - velmi origo a vtipné, super!Zdravím přítelkyni.
2. Mojito - máš úžasný cit pro věc, tato i minulá fotka čupr
3. White Label - pěkné, sice postrádám to co u Old ale ok
4. KaaOc - dobrý, zaujímavý
5. Element5 - hezké
Všem ostatním = omluva ale kapříků jste poslali málo. 8-s -
Vampix(Diesel Power) 25.03.10 22:11
1.Old School - Tohle není jen o černobílém efektu, tohle prostě je černobílá fotka :yes:
2.Mojito - Perfektně doladěná fotka, dobrý nápad, něco v lehkém stylu industrial navíc to fakt dobře vyšlo
3.Wii-Jay - bylo to těžší rozhodování, nakonec kvůli tomu, že to do te krajinky zapadlo a ze zbylých fotek mně to nejvíc uchvátilo :-)
;-) -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 25.03.10 22:02
Ach jo.Jak tak koukám,každým měsícem se zlepšujete a to všichni!
Tentokrát se musím zdržet hlasování,páč:
za 1.- musela bych dát tři body svému Mojitovi,ne z protekce,ale prostě se mu fotka dost povedla.Asi mu G11ku zabavím...víc času věnuje jí a Šíru! 8-s
no a za 2. - absolutně bych nevěděla koho dát a v jakým pořadí na další dvě místa!Mně se ty fotky líbí vopravdu Fšechny!! :-) :-) :yes: :yes: :yes:
Thomasino,že tys byl na Šumavské platit KO??? >:D >:D -
s-mike (RSKa) 25.03.10 22:02
na tri mista mam pet kandidatu - je to stale slozitejsi s tim, jak jde kvalita mistnich pánů fotografů nahoru :yes:
takze z mych finalistu Jmurjr, KaaOc, Matheas, Mojito, Old School jsem s tezkym srdcem urcil toto poradi na bedne
1. Mojito
2. Old School
3. KaaOc
ostatnim pánům a vsem ucastnikum souteze se obligatne omlouvam, ze jsem zvolil tak a ne jinak ;-) -
Wiii 25.03.10 21:58
Téma pro měsíc březen:
MOJE AUTO NA ČERNOBÍLÉ FOTOGRAFII
Hlasování:
1. Hlasuje se od 25.3. 20:00 hod do 27.3. 20:00 hod včetně.
2. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), nejasná volba pořadí se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
3. Vyhlášení výsledků probíhá 27.3. po 20:00 hod a učastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Soutěžící:
Wii-Jay - [odkaz]
Poustnik - [odkaz]
Old School - [odkaz]
element5 - [odkaz]
Mojito - [odkaz]
kaaOc - [odkaz]
jmujrj [odkaz]
Matheas - [odkaz]
Vampix - [odkaz]
white label - [odkaz]
Thomasino - [odkaz]
Tak vesele hlasujte a kdo má sílu a čas, tak ať to sčítá! Čím více lidí bude počítat, tím spíše se tu ukáží přesné výsledky ;-)
-
Ronault. 25.03.10 21:54
wl: Ale kdepak, vysvětlil jsem to myslím docela jasně... a hlavně, něco tak dokonalého a nesmrtelného, jako je Favorit, nepotřebuje pro svou obhajobu nějaká vítězství ve fotosoutěži >:-[] >:D
Old School: Nemáš zač. Tento měsíc jsem měl těch důvodů více. Nebyl čas, na černobílou fotku si chci vyhradit více prostoru a nápadu, nebudu dělat další fotky bez hliníkáčů, které by snad do 3 týdnů měly být a v neposledné řadě, potřebuju si od fotosoutěže odpočinou, minulý měsíc mě naštval, takže asi tak ;-)
Wii-Jay: Máš to marný, mažu si tě ze tel. seznamu >:-[] >:D Mě má vítězná fotka z prosince super taky nepříjde, neměl jsem tolik času, takže jsem z vítězství ani nějak nejásal. Spíše mě zklamalo jen o bod třetí místo mého Lega a takové všemožné výmluvy, proč nejsou tak dobří ve fotosoutěži, jak byli v diskuzi pod mým autem. Ale to je jiná a dlouhá povídačka ;-) Každopádně od doby, co jsem několik večerů promrzl při focení v Třineckých železárnách a co jsem lovil Lego panáčky kleštěma v nádobce ostřikovačů, si nápadu a snahy vážím opravdu hodně ;-)

Matheas: Úplně normálně >:D