BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
FRPE 11.04.10 18:56
« Oldschoolova Kamasutra
Old - pošlu ti poštou nové vydání Kámasůtry, místa vyber pak sám na vyzkoušení všech poloh např.: myslivecký posed, letadlo, veřejný bazén, hypernova u pokladny ( tady bych se trochu zastavil, u pokladny v hypošce je to nejen velmi rajcovní pro milující se pár ale až se po výkonu otočíš, uvidíš frontu užaslých lidí za tebou a vůbec jim nebude vadit že tak dlouho čekali, pokladní oněmní a řekne místo nějaké cifry za váš velký nákup jen : to je dobrý jděte ... ). Takže jasný dvě výhody, příjemní lidé ve frontě za tebou a velký nákup grátis ... >:D :yes:
Pak mi pošli SZ jak to vyšlo a zda si něco platil ... ;-) >:-[]
MUDr. Frpe Uzel :-) -
old.school.rska 11.04.10 11:58
« Re: téma fotosoutěže
Pěkné nápady hoši: S cizí ženou v cizím pokoji...:-D S tím ale zásadně nesouhlasím, ne že bych žárlil, to ne, jí věřím, ale vás moc neznám a nevěřím vám >:D Jinak stodola není špatný nápad, tam jsme to ještě nezkoušeli.Díky za tipy!
Mojito- já se zřejmě nezúčastním,takže to nechávám na výherci fotosoutěže březen 2010.
For ALL: Nechme diskuze o mé přítelkyni,není to předmětem diskuze pokud vím!Zatím všem! -
FRPE 10.04.10 22:06
Berustina - chválím, no jasně, prima nápad, já osobně jsem pro a co ty Old Schoole?
PS : Pořádně to promysli, abys pak nežárlil Ty ... 8-s protože Beru na to focení vezme určitě i Labela a Thomasina a to jsou vyhlášení "kanci maczu" nevím, nerýpu, jen varuji ... :-! :yes: -
FRPE 10.04.10 21:47
Berustina - ano, on ten Old School má vlastně pravdu, proč si na focení vlastních aut tahat do přírody či měst své ženy a milenky, když to můžou být cizí ženy a cizí milenky že?
Zřejmě se starý školák zamyslel a řekl si, proč já budu nosit dříví do lesa, když cizí les může přijít za mnou ...
A nebo tak dlouho se nosí milenka k Mohamedovi až se ucho utrhne ...
Jej teď jsem asi pomotal dvě písničky - Skákal pes a Pásli ovce valaši ... :-) Teda dvě přísloví, ale což - s cizí ženou v cizím pokoji ... je dobrá volba.
PS : OLD - jestli žárlí v mezích normy = ok, ale pokuď je to stihačka Gripen, je lepší ukončit akrobatické lety a tzv. vyletět mimo stratosféru "zajetí" ... věř mi, mluvím nyní s duše. 8-s ;-)

PS: přidávám pár fotek... Z pobřeží a z Bentley muzeum.. ;-) :yes: :yes:
PPS: Jakto, že nejsem v TOPce? 8-s 8-s 8-s >:D >:D