BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Matheas Ropak 27.04.10 21:24
« Re: FOTOSOUTĚŽ vyhlašování
Tramtadadááááá
3 místo a bronzovou medaili " WII JAY "
2 místo a stříbrnou medaili " WHITE LABEL "
1 místo a zlatou medaili " MOJITO "
GRATULUJI
PS : Mojito začíná mi to připomínat zlatou éru zeleného Vsetínu v hokeji ty máš , ale zelený rocco >:D -
Ronault. 27.04.10 21:09
« Re: FOTOSOUTĚŽ hlasování
WL: Měl jsem napsaný mnohem delší příspěvek, ale nechci tady tahat něco, co do tehle diskuze na automobilovém serveru u fotosoutěže vůbec nepatří. Podobných diskuzí je navíc na internetu statisíce, takže pokud chceš dsikutovat, napiš SZ, ale mě se moc nechce znovu napsat to, co jsem smazal. ;-) Hysterie to je, spojená s naivitou voličů a populismem na obou stranách pravicových i levicových. -
white label 27.04.10 21:04
Proč to hned nutně nazývat "strachem"?
Na druhou stranu, chceš říct, že zatím po volbách není vůbec reálná představa vlády ČSSD právě s komunisty...?
Jen víc podobných akcí a větší kapky...
Před Mnichovem jsme měli taky tolik spojenců a záruk, že nebyl důvod mít strach... a takové Plzni bylo nakonec taky prd platné, že ji osvobodili Amíci...
Je to jako šachy, všichni velcí hráči nejdřív obětují malé figurky, jen aby zachránili ty svoje velké...a dohody tu jsou taky od toho, aby se porušovaly, viz historie (nikoli hysterie)... ;-) -
Ronault. 27.04.10 20:15
WL: Každý máme nějakou fobii, někdo z pavouků, někdo z komunistů, většinou je fobie neopodstatněná. Bát se návratu komunismu po 20 letech od revoluce, kdy jsme členy EU, NATO atd, je srovnatelné se strachem z kousnutí "záchodovým" pavoukem >:D
PS: Navíc je to populistické. ;-) -
white label 27.04.10 19:44
Ron
Srovnávat podobný projekt s "kolektivizací" ("znárodněním") a 50. léty, je velmi mírně řečeno neslušné a v podstatě je to i projev neúcty k obětem tehdejší bezprávní komunistické genocidy...a jen to dokazuje, že lidi mají skutečně "selektivní" paměť (viz klip) a pamatují si z totality většinou jen to lepší a na to "horší snadno a rychle zapomínají...
Nedovedu si totiž představit, že by tento neškodný "videoklip" mohl někomu podstatněji negativně ovlivnit jeho další život, případně mu ho vzít, nebo poškodit jeho zdraví a jeho rodinu...
Dokonce ani zatím nevím o tom, že by někomu přišel jako spam do schránky, ať emailové, nebo "poštovní"...
Že je to, co už teď slibuje levice, naprosto nesplnitelné a vzájemně se vylučující, potvrdí každý (i průměrně vzdělaný) ekonom, a zrovna to, mi připomíná zmiňovanou kolektivizaci nesrovnatelně více...

to vyberou Ti tři pánové na bedně
a víte co máte udělat s hlavní fotkou ??