BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 04.05.10 00:55
« Re: odkaz
Já vím, ty Renaulte ;-) Proč si je nechávám odpojit? Protože nešlo objednat vyhřívání sedadel aniž by tam bylo ostřikování předních světel a stejně tak to nejde objednat bez zadního stěrače, který mi zase vadí automatickým stíráním při zařazení zpátečky pokud máš zapnuté stěrače vpředu :-( A mám vzadu malou reklamu na skle, tak ji nechci poničit >:D -
Thomasino 04.05.10 00:41
Já jsem objednaný na servis v pátek.. Olej, geometrie, vyčištění klimy, odpojení ostřiku předních světel, odpojení zadního stěrače a tak vůbec.. Dokonce mi nabídli, že si pro auto do Brna přijedou a nechají mi zatím jiné ;-) Ale rád jim ho tam rádno odvezu a půjčím si tedy jiné na vyzkoušení a hlavně na cestu do práce :-) Moc pěkný přístup ;-) -
Wiii 04.05.10 00:14
Thomasino:
Kdyby se naskytla dobrá koupě M3 CSL, tak asi neodolám, viděl jse mho poprvé naživo a jsem ohromen ;-) :yes: :yes: Ale M3 GTS je až moc drahý >:D
Pilot:
Jo tak to jsi opravdu zapomel >:D >:D Jinak jsem vedel ze to bylo v nejakym filmu, ale v jakym jsem si nepamatoval...
Tak dobrou kucí ;-) -
Thomasino 04.05.10 00:11
Tady je posledních pár dní lidí co na něčem jedou, že se to ztratí, neboj!! >:D >:D
Jestli pojede Merkur ve svým a Mojito nepojede, hlásím se jako záváží ;-) Aspoň nasbírám nějaké zkušenosti s okruhem..
Jo a tvůj komentář o mě na okruhu když jsi jel s Merkurem jsem slyšel! >:-[] -
Co-pilot 04.05.10 00:07
Thomasino - Mojito zatím neví, jestli mu to ve středu vyjde...
Ronault - Jestli mi v rámci lepšího rozložení hmotnosti hodláš dělat závaží v kufru, tak tě beru. ;-) :-)
Wii-Jay - Zapomněl jsem dodat, že těch višní je 3500 ks. ;-) Takže přesně tolik je i clií R27 F1 Team.
Jinak hláška "Kolik třešní, tolik višní" je moje oblíbená z filmu Jáchyme, hoď ho do stroje. To jen abys nemyslel, že jsem si těsně před tím něco "šlehnul". :-) -
Thomasino 03.05.10 23:37
Sakra klucí, tak že bych taky začal své GTI šetřit? V česku jich jezdí zatím prý asi "jen" 30 kousků >:D Ale proti pouhým pár kusům 320si je to samozřejmě stále něco jiného >:-[] >:-[]
Nicméně WII, myslím že jako lepší sběratelský kousek by jsi měl M3 CSL, případně nové M3 GTS ;-) :-)
Ve středu na okruh se půjdu rád podívat, snad bude počasí. Tentokrát bych měl dělat Mojitovi závaží já :-)

Jak se máš? Večer ti to tam klidně nazuju, jen mi pošli nějaké fotky tvého Cruze v dobrém rozlišení na mail ;-)
Myslím že ty by mu sekla :yes:
PS: A udělej recenzi, nemusíš se těch sporů účastnit... Vem si příklad ze mě >:D Nezasahuju do toho a jedu si tu svou ;-) :yes: