BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
Wiii 05.05.10 21:18
« Re: Anketa: Driving Anthem?
Tak dámy a pánové, jaká skladba je vaše osobní hymna za volantem? Neboli, preferujete nějaký styl při řízení? Nebo snad máte pro řízení speciální písničku, při které si užíváte stání v koloně? Kterou si pouštíte jen za volantem, která vám navozuje příjemný pocit při řízení? :-)
Berustino, musim se přiznat že jsem to do teď neznal >:D Ale myslim že bych z úleku v 1:06 strhnul řízení do příkopu >:D Ale každej posloucháme něco jinýho, je to dobrý ;-) :yes:
Doporučení od různých uživatelů:
Blackstreet - No Diggity [odkaz]
ACDC - Highway to Hell [odkaz]
Promoe - Longdistance Runner [odkaz]
Guns'n'Roses - Paradise City [odkaz]
Avantasia - Death Is Just A Feeling [odkaz] -
Wiii 05.05.10 21:11
Tak dámy a pánové, jaká skladba je vaše osobní hymna za volantem? Neboli, preferujete nějaký styl při řízení? Nebo snad máte pro řízení speciální písničku, při které si užíváte stání v koloně? Kterou si pouštíte jen za volantem, která vám navozuje příjemný pocit při řízení? :-)
Přikládám dvě které hodně můžu v autě ;-)
Blackstreet - No Diggity (do kolony) [odkaz]
ACDC - Highway to Hell (všeobecně) [odkaz]
Promoe - Longdistance Runner (na klidnou jízdu) [odkaz]
Guns'n'Roses - Paradise City (kdykoliv) [odkaz] -
Wiii 05.05.10 20:51
xGango to každopádně >:D
Blackstreet - No Diggity (do kolony) [odkaz]
ACDC - Highway to Hell (všeobecně) [odkaz] -
Wiii 05.05.10 19:47
Ypsíku, při ostřejší jízdě dělám podobnou věc, ale mám jinej zvuk, závidim >:D
Blackstreet - No Diggity (do kolony) [odkaz] -
Wiii 05.05.10 19:11
« Anketa: Driving Anthem?
Tak dámy a pánové, jaká skladba je vaše osobní hymna za volantem? :-) Neboli, preferujete nějaký styl při řízení? Nebo snad máte pro řízení speciální písničku, při které si užíváte stání v koloně? :-) Kterou si pouštíte jen za volantem, která vám navozuje příjemný pocit při řízení? >:D >:D -
FRPE 04.05.10 23:00
« Re: Gumy + disky
Ne Tome - je to svi.stvo plzenský ... >:D
Chobot - mám docela gut náladičku, protože mě nyní jednu zamilovanou SZ poslal Ronault, naznačil jsem mu slušně že je teď ten "druhej" a žárlí jako pes ... >:-[]
Kubýk - tak na toho Cruize jsem fakt zvědav :yes:
Zino - pěkná profilovka ( opět ) :yes: -
Chobot 04.05.10 22:46
« Re: Gumy + disky
A tady je někdo optimista. No nevim Frpe. Zatim to vypadá, že mě budeš muset zaměstnat ty.......u vás na vlakovém nádraží.
Thomasino - Jen sleduj, jen sleduj. Můj krycí plán vyšel. Zatímcos tady krycí diskuzi o kolech s tvým jménem, zul jsem ti auto.....ale pšššš. Jako bych nic neřekl >:D 8-s

[odkaz] >:D