BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 08.05.10 22:47
« Re: Re: ...ale i úplně osamocen...
Wii
Vypadá to, že už mu to všechno "poradil" ten jeho "kluk".
Jistou naději ale vidím (zatím) v tom, že Mojito neví/váhá, zda to půjde "zrealizovat"... :*) 8-s >:-[]
Nerad bych "dorazil" s křížkem po funuse, nebo spíš s kladivem po "průrazu"... :-O -
Wiii 08.05.10 22:43
« Re: Re: ...ale i úplně osamocen...
Mojito:
Tak v tom případě jsi nezdvořilej >:D >:D >:D
Ne sranda, díky ;-)
Tak se snaž to zrealizovat a oslň nás mezi 15. a 25. květnem ;-)
WL:
>:D >:D >:D :yes: Tak tak, možná bys měl vyrazit na "pracovní" cestu do Brna abys Mojita nasvetil >:-[] Ale vem to audinou, teda pokud jsi porad nesundal tu vec z masky >:D >:D -
Wiii 08.05.10 12:09
« Re: ...ale i úplně osamocen...
Mojito:
Jo ta se mi taky ze vsech líbí nejvíce ;-) :yes: Mám ji na pozadí >:D Jinak je na okruhu druhá zatáčka po cílové rovince... Je to cílová rovinka, pak o cca 80° do prava a hodně zprudka dolu, pak je krátké stoupání, ne tak prudké a následuje vracečka a před touto vracečkou je to vyfocené ;-) je v pozadí právě ten protilehlej sešup, kterej je fakt hodně prudkej a po zatáčce tam nabereš neskutečnou rychlost během chvíle ;-)
PS: Mojito a co říkáš na tu "Tohle tam bylo dvakrát! M3 CSL"?? :-) Tu jsem dělal sám a jsem na ni pořádně pyšnej >:D
WL:
Ty se nezapřes >:D >:D >:D -
white label 08.05.10 00:18
« Re: ...ale i úplně osamocen...
Vyzařuje z ní hlavně ten "teplomet" za volantem... :*) >:D
Ne..., taky se mi líbí, to pozadí působí hodně zajímavě...(jen ten fotograf mohl k němu ještě chvilku počkat na nějaké zajímavé auto... :-O >:D )
Jen nevím..., když mu napíšeš, že nejlepší fotka v jeho galerii je ta, kterou sám nefotil, jestli se to vůbec dá brát jako pochvala...
8-s >:-[]
Ale teď vážně..., je opravdu hooodně povedená... :yes: ;-)

white label - kluk (syn od Fefe,abych byl přesný) mi poradil ten stadion a toto,režie,která nevyšla) bylo z mé glebzně ;-)