BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.05.10  00:06

« Re: FOTOSOUTĚŽ - KVĚTEN 2010 - TÉMA

úplně asi nééé... Hele, ty máš jiný gumy na okruh, nebo tam rasuješ ty samý co s nimi jezdíš? ;-)
    Zrovna dost vážně přemýšlím, že pořídím ještě jedny disky, tentokrát 18" a na to gumy na okruh. Nechci ničit ty na kterých jezdím normálně ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.05.10  23:55

Jo to je možný... na volant jsem nekoukal >:D >:D Ale tak řkals že ti je to jedno >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.05.10  23:54

To mi teda ukaž, zrovna před pár dny jsem na to koukal ;-\
    A ty levnější tam jsou právě z ANglie z volantem na špatné straně >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.05.10  23:44

Thomasino, myslím že od půl mega se dá sehnat ted v německu... Coz mi neprijde tolik ;-) A to mluvím o Exige... Elise bude levnejsi :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.05.10  23:32

Tady nebo v Německu ano. Musel bych ho nechat dovézt z USA nebo z Anglie ;-) Je pravda, že na okruhu by mi to řízení na druhé straně nemuselo vadit ;-) Tak mi tam mrkni na nějaké ceny, schválně :-) Optimálně kvůli ceně tak Elise SC nebo ještě lépe Exige S, prostě něco středně výkonného u těchto aut ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.05.10  23:21

Thomasino:
    Jak říkám.. Jen tyto... Na další okruh jedu příští sobotu a tam by melo byt vic aut.. Takze i vetsi pravdepodobnost ze pojedu ve skupine s nekym takovym >:D >:D

Jinak Elise neni zas tak drahy...

No a kdy ty se vrátís na okruh,, respektive zkusis taky jinej nez v Brne? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.05.10  23:18

Díky za info. Před tím jsem to nečetl ;-\

A už jsi potkal Lotus Elise nebo Exige, který by nebyl takový začátečník? ;-) Nicméně bojím se, že až budu řěšit za 3 roky nějaký druhý víkendový auto pro občasný výlet na okruh, že z cenových důvodů skončím spíše u Z4 kupé 3,0si nebo Honda S2000, případně MX5, ale tu by to pak chtělo vybavit kompresorem aby trochu jela :-! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 09.05.10  23:06

Nepotřebuješ vzduch do motoru?, hodí se na brzdy. Nepotřebuješ ani tam? Pošleme to do kabiny. Díra v haubně se nikdy ´neztratí´. I kdyby měla jen zachytávat za deště vodu, která by ti jinak šla na okno do výhledu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.05.10  23:05

Thomasino:
    Popravde tam byl se mnou na trati jeden Lotus seven a ten me nedojel a tenhle modrej Exige mel celkem spatnyho ridice... Byl vyvlajkován a musel me pustit... >:D No a dopadlo to tak, ze se rozhodl, ze me opet predjede a roztocil se... od te chvile jsem ho nevidel... Ale to byla vyjimka :-) Ses spoustou Lotusu jsem na trati nebyl. měl jsem jinou verzi jizd ;-) Byla tam verze 4x20 minut nebo volitelná.. a ty nejezdili pohromade... já měl tu volitelnou :-) bez instruktora :-)

Jinak uz jsem to tu vysvetloval Ypsimu.. spatne jsem zavrel kapotu.. ale celych 20 minut to drzelo a zjistil jsem to az kdyz jsem zastavil v boxech
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.05.10  22:56

Jj, to je ta unifikace BMW, atmosféra, neatmosféra, nasávací otvor mají preventivně prostě všechny vozy... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 09.05.10  22:54

Chyba. To je nasávací otvor turba >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.05.10  22:52

Thomasino
    To je přece aerodynamická brzda, mám to i na GTI5 (za příplatek)... ;-) :-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.05.10  22:49

Wii
    Jakýkoli tvar od příd. jm. "volný" tu raději vůbec nezmiňuj, nebo to objeví Mojito a máme tu znovu velký, staronový problém... :-O 8-s >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.05.10  22:46

WII, proč se ti tady na okruhu otevírá kapota??
    [odkaz]

A jaké bylo srovnání s Lotusy Elise na okruhu? Ujížděli ti hodně? Ty základní by možná nemusely, ale třeba Elise SC nebo Exige S by tě měl udělat hravě, ne? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.05.10  22:43

Tomu už nechavam volnou ruku >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 09.05.10  22:26

Jinak, abychom byli všichni v tématu. Nikdo tady nedefinoval Retro. Ne vše je přece retro, ne? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.05.10  21:57

Jo koukal jsem :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.05.10  21:47

Saleen byl na minulém srazu, zná ho S-MIKE a měl pekelný zvuk ;-) Včera tam bylo zajímavé Audi RS4 a Ford Focus RS, taky Astra OPC nevypadala špatně, o Corvettě ani nemluvě.. Bylo tam toho více..
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.05.10  21:41

Jo mám to jen přez louži >:D >:D

Moc se omlouvám, nejelo mi auto jako vždy a líný jsem nebyl,. prostě jsem tam nechtěl >:D Ted si to celé prohod významove a más odpoved ;-)

Koukal jsem ze vás tam bylo pozehnane :-) Hel příste az pojedu do Brna, tak musis domluvit toho Saleena!!!! ;-) Chc ho videt :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.05.10  21:34

WII, jak to že jsi nedorazil včera na sraz do Brna?? Navíc ten velký co jsme začali plánovat spolu? ;-) Vždyť to máš kúsok >:-[]
    To nemluvím o jiných absentérech co jsou navíc z Moravy, že Rone? ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…