BMW 320si (Wii-Jay)
Thomasino 09.05.10 23:32
« Re: FOTOSOUTĚŽ - KVĚTEN 2010 - TÉMA
Tady nebo v Německu ano. Musel bych ho nechat dovézt z USA nebo z Anglie ;-) Je pravda, že na okruhu by mi to řízení na druhé straně nemuselo vadit ;-) Tak mi tam mrkni na nějaké ceny, schválně :-) Optimálně kvůli ceně tak Elise SC nebo ještě lépe Exige S, prostě něco středně výkonného u těchto aut ;-) -
Wiii 09.05.10 23:21
Thomasino:
Jak říkám.. Jen tyto... Na další okruh jedu příští sobotu a tam by melo byt vic aut.. Takze i vetsi pravdepodobnost ze pojedu ve skupine s nekym takovym >:D >:D
Jinak Elise neni zas tak drahy...
No a kdy ty se vrátís na okruh,, respektive zkusis taky jinej nez v Brne? :-) -
Thomasino 09.05.10 23:18
Díky za info. Před tím jsem to nečetl ;-\
A už jsi potkal Lotus Elise nebo Exige, který by nebyl takový začátečník? ;-) Nicméně bojím se, že až budu řěšit za 3 roky nějaký druhý víkendový auto pro občasný výlet na okruh, že z cenových důvodů skončím spíše u Z4 kupé 3,0si nebo Honda S2000, případně MX5, ale tu by to pak chtělo vybavit kompresorem aby trochu jela :-! >:-[] -
Wiii 09.05.10 23:05
Thomasino:
Popravde tam byl se mnou na trati jeden Lotus seven a ten me nedojel a tenhle modrej Exige mel celkem spatnyho ridice... Byl vyvlajkován a musel me pustit... >:D No a dopadlo to tak, ze se rozhodl, ze me opet predjede a roztocil se... od te chvile jsem ho nevidel... Ale to byla vyjimka :-) Ses spoustou Lotusu jsem na trati nebyl. měl jsem jinou verzi jizd ;-) Byla tam verze 4x20 minut nebo volitelná.. a ty nejezdili pohromade... já měl tu volitelnou :-) bez instruktora :-)
Jinak uz jsem to tu vysvetloval Ypsimu.. spatne jsem zavrel kapotu.. ale celych 20 minut to drzelo a zjistil jsem to az kdyz jsem zastavil v boxech
Wiii 09.05.10 21:41
Jo mám to jen přez louži >:D >:D
Moc se omlouvám, nejelo mi auto jako vždy a líný jsem nebyl,. prostě jsem tam nechtěl >:D Ted si to celé prohod významove a más odpoved ;-)
Koukal jsem ze vás tam bylo pozehnane :-) Hel příste az pojedu do Brna, tak musis domluvit toho Saleena!!!! ;-) Chc ho videt :yes: :yes:

Zrovna dost vážně přemýšlím, že pořídím ještě jedny disky, tentokrát 18" a na to gumy na okruh. Nechci ničit ty na kterých jezdím normálně ;-\