BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 10.05.10 14:15
« Re: Bolístka
Tak jsem koupil speciální přípravek (moc jsem tomu nevěřil) a 98% všeho neduhu je pryč.!! Večer zdokumentuju a napíšu název přípravku, který se mi vskutku osvedcil ;-) :yes: :yes:
Já jsem právě parkoval u vchodu, protože mi to zabralo cca 5 minut a nenapadlo me, ze nekdo stihne odrit me autí :-( No chybama se clovek uci :-) Nejspis jsem toho haj.zla i potkal cestou k bankomatu >:D >:-[] -
-
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 10.05.10 12:15
« Bolístka
Wii to mě mrzí,ale můžeš si za to tak trochu sám :'-(
Když přijedu k supermarketu tak zaparkuji tam,kde v okruhu 15 m nestojí žádný auto,aby mi ho nemohl nikdo odřít :yes: >:-[]
Jako bonus udělám něco i pro své zdraví,taková 0,5 km procházka k supermarketu mám taky něco do sebe! >:-[] -
Wiii 10.05.10 11:43
« Re: FOTOSOUTĚŽ - KVĚTEN 2010 - TÉMA
Téma pro měsíc květen:
AUTO A RETRO
Pravidla:
1. Na fotografii musí být vaše auto.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!! Pokud máte jen staré auto, není to dostačující!!! Musí to obsahovat podružné prvky Retra!
4. Fotky se přihlašují od 15.5. do 25.5. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA na osobu nikoliv celá série.)
5. Hlasuje se od 25.5. 20:00 hod do 27.5. 20:00 hod včetně.
6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
7. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
8. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.5. po 20:00 hod a účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Nominace:
-
Tak začněte fotit a následně se od 15.5. přihlašovat!!! :-)
PS: Používejte nyní nadpis tohoto příspěvku pro veškeré diskuze!!! -
Martin_Happy 10.05.10 10:52
než sem v tomhle dialogu našel téma soutěže, tak sem teda musel pátrat. Kdybyste chtěli, tak přenechám diskuzi u Golfa, stejně už ho nemám. Takže asi nikdo nebude mít potřebu tam dialogovat. Navíc už se chci taky konečněě soutěže účastnit. Dle hesla někdo bejt poslední musí.ale mám 5 dní na nápad, to neni moc teda. Což je ale moje chyba, že sem se nekouk dřív -
Wiii 10.05.10 00:08
jezdim na tom samym >:D myslíš že jsem sebou vezl druhou sadu do GB >:D >:D
Guma je spotřební zboží ;-)
Ale jestli pánuješ jezdit hodně casto na okruhy tak je lepsi druhá sada a to urcite semislicků ;-) :yes: :yes: To ti na okruhu přida neskutečne moc!!!
PS: Odpovím zase až zítra, jdu na kutě ;-) :yes: Dobrou Tome :-) Dobrou MACZ 8-s Dobrou Teplometi >:-[] >:-[]

Pane Vojtěchu, četla jsem Váš příspěvek na novinkách, zaujal mne. Je mě to líto, doufám že zeleného násilníka chytnete. Zkontroluji tady jednoho místního "uličníka" se zeleným roccem, zda-li náhodou nejeli na prodloužený víkend trajektem do Anglie se svojí přítelkyní pro feferonky. :-)
PS : To zamrzí ... ;-\