BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 10.05.10  16:13

« Re: Bolístka

Dobré odpoledne chlapci!

Pane Vojtěchu, četla jsem Váš příspěvek na novinkách, zaujal mne. Je mě to líto, doufám že zeleného násilníka chytnete. Zkontroluji tady jednoho místního "uličníka" se zeleným roccem, zda-li náhodou nejeli na prodloužený víkend trajektem do Anglie se svojí přítelkyní pro feferonky. :-)

PS : To zamrzí ... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 10.05.10  14:44

ok, díky ti :-) mrknu sem, něco takovýho by se mi taky hodilo
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 10.05.10  14:20

Talio, koukni pak jen nekdy ke me do novinek :-) ted ti ten název nereknu, jelikoz je v aute pred skolou a to by bylo asi tak 300 kroků tam a zpátky >:D >:D

Večer sem koukni :-) A taky bude vyfocen v galerii :-)
  • « 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 10.05.10  14:18

wii: sím tě, hoď mi název toho přípravku do SZ :-) kuju :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 10.05.10  14:15

Tak jsem koupil speciální přípravek (moc jsem tomu nevěřil) a 98% všeho neduhu je pryč.!! Večer zdokumentuju a napíšu název přípravku, který se mi vskutku osvedcil ;-) :yes: :yes:

Já jsem právě parkoval u vchodu, protože mi to zabralo cca 5 minut a nenapadlo me, ze nekdo stihne odrit me autí :-( No chybama se clovek uci :-) Nejspis jsem toho haj.zla i potkal cestou k bankomatu >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 10.05.10  14:10

Bylo zelené to auto? Tak to byl určitě Mojito, já mám alibi >:-[] Jinak je to škoda, ale bohužel co s takovými...

Jinak já neparkuju daleko, protože pokud jsou už na parkovišti kamery, tak jen blízko a dál už nesnímají a tam se pak auta vykrádají.
  • « 00 Reagovat !

foto Martin-Happy

Martin_Happy 10.05.10  13:34

JJ, je to smůla. Já sem vždy parkoval co nejblíž, abych se naučil trefit se na místo co nejdřív. Ale poté, co mi někdo odloupl lak z ochranejch lišt se taky už radši projdu
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 10.05.10  13:33

rexton - v tom parkování nejsi sám,ale málokdo si uvědomuje,že mám dlouhý dveře :-|
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 10.05.10  13:30

mojito: to ja obcas parkuju pres 2 mista,ale nekteri lidi to moc nepobiraji,tak je dobre rict,ze fakt neumim parkovat >:D

wii: vitej do klubu..ja mam zase levy zadni
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 10.05.10  13:25

ypsi - s těmi kamerami máš pravdu,bohužel nejsou u všech :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 10.05.10  13:21

tak to je nemile,emile..teda vojto :-) ..maji tam u toho supermarketu nake kamary?ptal ses?budes to nak resit s mistnimi "cops"?..

• « 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 10.05.10  12:17

já taky parkuju dál a když mám tátovo nebo mamky auto tak parkuju taky dál a ještě přesně přes 2 místa a je mi jedno, že se tomu lidi smějou :-)
  • 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 10.05.10  12:15

« Bolístka

Wii to mě mrzí,ale můžeš si za to tak trochu sám :'-(

Když přijedu k supermarketu tak zaparkuji tam,kde v okruhu 15 m nestojí žádný auto,aby mi ho nemohl nikdo odřít :yes: >:-[]
    Jako bonus udělám něco i pro své zdraví,taková 0,5 km procházka k supermarketu mám taky něco do sebe! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 10.05.10  11:44

« Re: FOTOSOUTĚŽ - KVĚTEN 2010 - TÉMA

Martin Happy:
    Přihlásit se můžeš od 15.5. do 25.5. takže času je dost ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 10.05.10  11:43

Téma pro měsíc květen:

AUTO A RETRO

Pravidla:
    1. Na fotografii musí být vaše auto.
    2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
    3. Držte se tématu!! Pokud máte jen staré auto, není to dostačující!!! Musí to obsahovat podružné prvky Retra!
    4. Fotky se přihlašují od 15.5. do 25.5. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA na osobu nikoliv celá série.)
    5. Hlasuje se od 25.5. 20:00 hod do 27.5. 20:00 hod včetně.
    6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
    7. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
    8. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.5. po 20:00 hod a účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.

Nominace:
    -

Tak začněte fotit a následně se od 15.5. přihlašovat!!! :-)

PS: Používejte nyní nadpis tohoto příspěvku pro veškeré diskuze!!!
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 10.05.10  11:09

Poslední místo je moje !!! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Martin-Happy

Martin_Happy 10.05.10  10:52

než sem v tomhle dialogu našel téma soutěže, tak sem teda musel pátrat. Kdybyste chtěli, tak přenechám diskuzi u Golfa, stejně už ho nemám. Takže asi nikdo nebude mít potřebu tam dialogovat. Navíc už se chci taky konečněě soutěže účastnit. Dle hesla někdo bejt poslední musí.ale mám 5 dní na nápad, to neni moc teda. Což je ale moje chyba, že sem se nekouk dřív
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 10.05.10  09:53

Jo Kuhmo nejsou spatný.. Ale jistej si nejsem.. Já asi příště koupim toto [odkaz] Je to dražší, ale úplně jinde než jiné pneu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.05.10  00:17

Mě se právě nechtějí ničit ty na běžné ježdění :-O
    Třeba tyto by se daly:
    [odkaz]

[odkaz]

Dobrou, taky už půjdu..
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 10.05.10  00:08

jezdim na tom samym >:D myslíš že jsem sebou vezl druhou sadu do GB >:D >:D

Guma je spotřební zboží ;-)

Ale jestli pánuješ jezdit hodně casto na okruhy tak je lepsi druhá sada a to urcite semislicků ;-) :yes: :yes: To ti na okruhu přida neskutečne moc!!!

PS: Odpovím zase až zítra, jdu na kutě ;-) :yes: Dobrou Tome :-) Dobrou MACZ 8-s Dobrou Teplometi >:-[] >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…