BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 10.05.10  20:48

« Re: Bolístka

Ahoj Wii, asi jako každý tady se plně dokáži vcítit do dvojí situace. Já neměl auto ani škrábnuté a za poslední měsíc mám škrábance na zadním nárazníku, levém zadním blatníku, "zásek" od něčích dveří na spodku dveří řidiče. V soboru cestou na brněnský okruh jsem navíc míjel na úzké silnici protijedoucí auto, uhnul jsem trochu více ke straně, ozvalo se "chřřřst" a mám teď od větve škrábanec přes pravý přední blatník a celé dveře spolujezdce. 8-s ;-\ Teď je auto špinavé, tak to není tak vidět, ale až ho umyju, tak to zase budu mít po náladě... Většina těch škrábanců by asi šla nějak rozleštit, ale když to budu dělat u každého škrábance, tak budu mít za chvíli auto bez laku...

A jak se máš jinak? Cadwell park se blíží... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.05.10  20:26

Nazdárek WII, taky posílám upřímnou soustrast ;-\
    Téže parkuji dostatečně daleko a někdy přes dvě místa jako blondýna, aby mi to někdo neodřel. Občas když vidím jak lidi parkují nebo otevírají dveře stylem buch-buch, tak z toho rostu!! Někdy někoho zje-bu že někomu odřel auto dveřmi, ikdyž to není moje >:-[] >:-[] Dneska jsem třeba u Billy nenašel "bezpečné" místo, tak jsem jel na jiné parkoviště o 300m dále a hezky se raději prošel, než abych riskoval odřené auto ;-)

Dnes jsou koukal na Sport5 na BTCC (asi WII-JAY ví wo co go) a na Brands Hatch to byly zajímavé závody na mokru (jeden nebo dva závody ze tří vyhrál Focus ST na zemní plyn :-O ). Ale nejvíce jsem čuměl na Safety Car!! Bylo to Porsche Panamera!! >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 10.05.10  20:00

vyčistilo to zelený lak? Vyčistilo. Je to čistič >:D

[odkaz]

úplně to vidím, přicházím k autu, odemknu, rozsvítí se AE a roztočí se vrtulka na kapotě a zabliká na mně....
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 10.05.10  19:45

Kde píšu že je to čistič? >:D >:D žádný čistič to neni >:D Je to na odstranění odřenin ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 10.05.10  19:40

tak fotka toho přípravku se moc nepovedla. Fotit čistič na bílé střeše na které je v pozadí špína, nevěřím. že ty jsi to zamaloval bílým fixem protože ten čistič nefungoval a teď jen děláš reklamu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 10.05.10  19:05

Není čidlo jako čidlo, já raději než rozbité čidlo, dobré bydlo,
    nemyslím bidlo, ty motovidlo, měl jsem na mysli bydlo ...:-)
  • « 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 10.05.10  18:04

no buď rád, že čidlo čidlí tak jak má >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 10.05.10  18:03

>:D >:D jako při důkladném zkoumání to najdeš, ale jinak je to super!!!

čidlo se nejak nechtelo opravit >:D
  • « 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 10.05.10  18:01

jsi měl zkusit přelakovat ten nárazník vč. čidla >:D >:D

néé, fakt výsledek parádní !!
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 10.05.10  17:48

Jo myslim si že se najde :-) ;-) Já tomu neveril, ale kdyz se mi tohle stalo,tak jsem kaslal na to jestli verim nebo ne >:D >:D Proste zkusit vsechny moznosti >:D
  • « 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 10.05.10  17:45

jj, ono se tady určitě najde něco podobnýho.. úplně mi vypadlo, že jsi v čoudu >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 10.05.10  17:43

Nevim jestli se to dováží do CR, ale kdybys to nenasel, muzu ti treba dve tri privézt >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 10.05.10  17:41

no fakt pecka..asi se po tom podívám a použiju to též :-) díky za to :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 10.05.10  17:29

Tak co Talio, co na to rikas? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 10.05.10  17:24

FRPE ale neleští barvu, ale flašky od plzeňskýho píííva >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 10.05.10  17:12

Jo vagónová zeleň je asi tak ta barva >:D Akorát vyleštěná barva >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 10.05.10  17:05

>:D >:D Miluji vagónovou zeleň, výborná barva! Mám s ní natřen plot, vstupní dveře, zárubně a ještě jsem dal plechovku Chobotovi ... na ten jeho airbrusch. :-! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.05.10  17:03

To byla určitě babi, dostala sice od Frpeho bílého Oltcita, ale zbyla jí celá plechovka tmavě zelené (jak na natírala plot), tak nahodila Otcitu optický tuning... :-O 8-s >:D >:-[]

...a teď ho od ní chce dokonce koupit jeden ortodoxní fanoušek Bohemky ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 10.05.10  16:38

Bábi Frpeová:
    Ten to nebyl... Byla to tmavá zelená, ne limetková :-) Jinak máte pravdu, to zamrzí... Myslím že to na 80% byla paní ve vašem věku a na 99% paní >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 10.05.10  16:37

Talio:
    Už to jdu fotit a psát >:D Když jsem to poprvé ted videl na sluníčku, tak je trochu popraskanej lak (bylo to škrábnuté na plastu) ale tak snad by se to nemělo loupat.... ;-\ Výsledek je spíše 85 % než těch původně mých psaných 98% ;-\

Uvidíš sám, ale bohužel nemám nafocený původní stav po kolizi.. Ale zkusím vygooglit aspon co nejpodobnější výsledek ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…