BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 10.05.10 20:26
« Re: Bolístka
Nazdárek WII, taky posílám upřímnou soustrast ;-\
Téže parkuji dostatečně daleko a někdy přes dvě místa jako blondýna, aby mi to někdo neodřel. Občas když vidím jak lidi parkují nebo otevírají dveře stylem buch-buch, tak z toho rostu!! Někdy někoho zje-bu že někomu odřel auto dveřmi, ikdyž to není moje >:-[] >:-[] Dneska jsem třeba u Billy nenašel "bezpečné" místo, tak jsem jel na jiné parkoviště o 300m dále a hezky se raději prošel, než abych riskoval odřené auto ;-)
Dnes jsou koukal na Sport5 na BTCC (asi WII-JAY ví wo co go) a na Brands Hatch to byly zajímavé závody na mokru (jeden nebo dva závody ze tří vyhrál Focus ST na zemní plyn :-O ). Ale nejvíce jsem čuměl na Safety Car!! Bylo to Porsche Panamera!! >:D >:D -
white label 10.05.10 17:03
To byla určitě babi, dostala sice od Frpeho bílého Oltcita, ale zbyla jí celá plechovka tmavě zelené (jak na natírala plot), tak nahodila Otcitu optický tuning... :-O 8-s >:D >:-[]
...a teď ho od ní chce dokonce koupit jeden ortodoxní fanoušek Bohemky ;-) -
Wiii 10.05.10 16:37
Talio:
Už to jdu fotit a psát >:D Když jsem to poprvé ted videl na sluníčku, tak je trochu popraskanej lak (bylo to škrábnuté na plastu) ale tak snad by se to nemělo loupat.... ;-\ Výsledek je spíše 85 % než těch původně mých psaných 98% ;-\
Uvidíš sám, ale bohužel nemám nafocený původní stav po kolizi.. Ale zkusím vygooglit aspon co nejpodobnější výsledek ;-)

A jak se máš jinak? Cadwell park se blíží... :-)