BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 11.05.10  20:33

« Re: Kam že to jedu?

Nooo, tak to je hezký ;-) nech si jí až do hrobu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.05.10  20:14

Já jsem kdysi jezdil dost, párkrát i za čáru..., ale tos ty asi ještě nebyl na světě... >:D
    Měl jsem už v roce 1985 čtyřválcovou (čtyřtaktní) Hondu se šestikvaltem (r.v. 1976), celou jsme ji zrestaurovali, takže vypadala jako kdyby právě vyjela z fabriky a měla otevřený tlumič "Marshall", takže když jsem s ní tehdy někde projel, nebo zastavil, bylo z toho menší "pozdvižení"... a cesty byly tenkrát skoro prázdné, nějaké 120ky, Žigulíci apod. A motorky, nejlepší cos potkal byla dvouválcová, dvoutaktní! Jawa 350... tak to jsem si připadal jako "král silnic"..., to už dneska nehrozí ani ve "Ferrari"... >:-[]
    P.S. A tu Hondu mám v garáži dodnes, nemám srdce ji prodat, už má 34 let a pořád vypadá "jako nová"... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 11.05.10  19:53

Na motorových koních nejezdím, nejsem žádný kovboj >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.05.10  19:51

:yes:
    ...a budeš tam taky sedlat tu dukatku... ;-) >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 11.05.10  19:38

« Kam že to jedu?

Pro představu, kam že to o víkendu jedu... tak je to toto [odkaz] ;-) :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 11.05.10  14:29

« Re: FOTOSOUTĚŽ - KVĚTEN 2010 - TÉMA

Téma pro měsíc květen:

AUTO A RETRO

Pravidla:
    1. Na fotografii musí být vaše auto.
    2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
    3. Držte se tématu!! Pokud máte jen staré auto, není to dostačující!!! Musí to obsahovat podružné prvky Retra!
    4. Fotky se přihlašují od 15.5. do 25.5. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA na osobu nikoliv celá série.)
    5. Hlasuje se od 25.5. 20:00 hod do 27.5. 20:00 hod včetně.
    6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
    7. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
    8. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.5. po 20:00 hod a účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.

Nominace:
    -

Tak začněte fotit a následně se od 15.5. (do 25.5.) přihlašovat!!! :-)

PS: Používejte nyní nadpis tohoto příspěvku pro veškeré diskuze!!!
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.05.10  22:23

« Re: Bolístka

motor "2.0" pripravok na skrabance 2.0 to si ale zladil >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 10.05.10  22:08

Ne paňmámum, to už máme dávno za sebou, neboj. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.05.10  22:05

Koho zalehnout?? Víš že musíš teď dávat bacha!! >:D >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 10.05.10  22:04

Co-pilot - ono záleží, kdo se vdává a koho pohříváš. ;-) Jinak děkuji za pochvalu. Dneska se pokusím podobně zalehnout - strýčku Fido. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 10.05.10  21:58

Berustina - Tak svatba pořád lepší než pohřeb... ;-) Jinak máš pochvalu za to, jak si včera zalehnul. >:-[] Zdá se, kluku jedna ušatá, že z tebe přeci jen ještě něco vyroste. >:D

Thomasino - O tomto víkendu závodíme na Rally Český Krumlov. GTčka určitě nebudou špatný, navíc ten vstup je vcelku přijatelný, ale Krumlovu to rozhodně konkurovat nemůže. Naposledy jsem jel na Valašce, tak už jsem řádně natěšený. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 10.05.10  21:24

svatba, naštěstí ne moje. >:-[]
    Z toho se nevyvleču. Škoda. :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.05.10  21:23

22.5., tedy za 12 dní :-)
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 10.05.10  21:17

Která sobota, mám trošku natřískaný víkendy. Svatby, svíce, pokojíček pro juniora a tak. :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 10.05.10  21:15

Vrátný dostal úkol. Za odměnu jsem mu dal cígo a připálil. Panečku, hned jsem měl kamaráda. Btw. vyřešil jsem tu myšku jak sme se bavili. Teď už jen USB hub, ale potřebuju bílej a nikde jsem nic zatím nenašel. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.05.10  21:15

BERU a Co-Pilote - kdy jdete na FIA GT v Brně, pokud jdete? Přemýšlím o "ekonomické" variantě lístků a to jen na sobotu za 150 + paddock za 150 Kč. Jinak zlatá karta na všechny tribuny + Paddock je za 650 Kč (platí oba dny). STříbrná na C,D,G,T2,T3 a T5 bez Paddocku za 350 Kč.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.05.10  21:13

>:D >:D >:D :yes: Správně. U vrátnice, jen ať to hlídá :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.05.10  21:12

Jestli myslíš WTCC v Brně, tak 31.7. a 1.8.2010. Ale více se těším na FIA GT1 a GT3 v Brně už 22.5. a 23.5. ;-) :-) U toho bude taky Porsche Carrera Cup Italia a Lambo Super Tropheo :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 10.05.10  21:09

Wii - musím se přidat k ostatním a politovat to k čemu došlo. Jsou prostě chvíle, kdy by chování civilizovaného člověka mělo jít stranou a měly by promluvit pěsti. >:-[]
    Co-pilot - koukám, že to taky schytáváš. Ač tomu nebudeš věřit, tak mne to opravdu mrzí.
    Thomasino - s tím parkováním ti naprosto rozumím. Jen si vzpomeň když jsem byl u tebe předposledně v práci a dojel ten požárník. ;-\ Jinak dneska mne vrátný v jedné firmě cpal na VIP parkoviště a já mu vysvětlit, že tam nevidí kamery a proto to nechám před vrátnicí, kde bude všechno popřípadě dokumentované a zajisté nebude případně materiál poskytnout PČR. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 10.05.10  20:58

Vampi:
    To se mi teda nelíbí >:D >:D :no:

Thomasino:
    Tady telku nemám, takže jsem nekoukal ;-\ Ale vim o cem mluvis >:D Nevis kdy se tam jedou WTCC? Jinak jsem právě zaparkoval blízko, jelikož jsem byl tak trochu ve zpechu.. Takze nejbližší místo ke vchodu, rychle dovnitr rychle ven ale i to byla moc dlouha chvile a nekdo to stihnul odřít!!! :no:

Copilot:
    Jo já to nerozlešťoval tradiční metodou >:D Lak je v přádku ;-) A jen to není vidět :-) No já se mám celkem dobře, jen doufám v dobré počasí příští víkend, ale snad by melo byt :-) A co ty, kdy znova na okruh? Neco jinyho nez Brno? :-) Jak se jinak daří? ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…