BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Subaru4ever 12.05.10 11:18
« Re: FOTOSOUTĚŽ - KVĚTEN 2010 - TÉMA
Snažím se podlomit psychiku soupeřů ještě před vypuknutím soutěže >:-[] >:D
Možná, že to přihlásím až poslední minuty před uzavírkou - abych soupeře pořádně vycukal a nemohli pořádně spát >:D >:D >:D
Nebojte, dělám si psinu >:D ;-) -
white label 12.05.10 00:14
« Re: Kam že to jedu?
Wii
Docela jo (buď rád, že jsem tenkrát nepotkal třeba zrovna tvoji mámu, možná si mi dnes mohl říkat tati >:-[] ), ten motor točil už tehdy přes 10! tis ot./min., takže si asi (navíc s tím sportovním tlumičem) dokážeš představit ten zvuk, nebo teda spíš nedokážeš... ;-) >:D -
Wiii 12.05.10 00:08
« Re: FOTOSOUTĚŽ - KVĚTEN 2010 - TÉMA
Téma pro měsíc květen:
AUTO A RETRO
Pravidla:
1. Na fotografii musí být vaše auto.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!! Pokud máte jen staré auto, není to dostačující!!! Musí to obsahovat podružné prvky Retra!
4. Fotky se přihlašují od 15.5. do 25.5. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA na osobu nikoliv celá série.)
5. Hlasuje se od 25.5. 20:00 hod do 27.5. 20:00 hod včetně.
6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
7. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
8. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.5. po 20:00 hod a účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Nominace:
-
Tak začněte fotit a následně se od 15.5. přihlašovat!!! :-)
PS: Používejte nyní nadpis tohoto příspěvku pro veškeré diskuze!!! -
Wiii 11.05.10 21:57
WL:
Tak na ten rok jsi teda musel být pořádnej masér!!! >:D :-!
Copilot:
Jo na Brands Hatch mi tamní ikali, ze az si zajezdim na Cadwellu tak ze budu uplne rozjarenej, ze je to uplne neco jinyho >:D :yes: Jsem natesenej jak malej kluk >:D
Frpe:
Tentokrát nejedu s dědou >:D Jede se mnou jeden z mých anglických příbuzných ;-) :yes: Ale jinak jsi to celkem trefil >:D >:D :yes: -
Co-pilot 11.05.10 21:10
Ahoj Wii, první co jsem si říkal, když jsem to video zhlédnul, že v Brně je trať asi tak třikrát širší. :-) Tohle více připomíná normální silnice, což vidím spíše jako plus. Dle záběrů je okruh krásně "vlnitý" a hodně technický, takže to označení "mini-Nürburgring" sedí přesně. Jezdit tam celý den bude určitě jak řidičsky přínosné, tak řidičsky zábavné. ;-)