BMW 320si (Wii-Jay)
Wiii 13.05.10 20:56
Téma pro měsíc květen:
AUTO A RETRO
Pravidla:
1. Na fotografii musí být vaše auto.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!! Pokud máte jen staré auto, není to dostačující!!! Musí to obsahovat podružné prvky Retra!
4. Fotky se přihlašují od 15.5. do 25.5. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA na osobu nikoliv celá série.)
5. Hlasuje se od 25.5. 20:00 hod do 27.5. 20:00 hod včetně.
6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
7. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
8. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.5. po 20:00 hod a účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Nominace:
Tak začněte fotit a následně se od 15.5. přihlašovat!!! :-)
PS: Používejte nyní nadpis tohoto příspěvku pro veškeré diskuze!!! -
Ronault. 13.05.10 14:01
« Re: FOTOSOUTĚŽ - KVĚTEN 2010 - TÉMA
No já už nápad mám, teda kamarád jakožto odborník na retro má nápad, teď už jen sháníme rekvizity. Nemá doma někdo nějakou repliku střelné zbraně? Třeba pistol? Nemusí to být replika, klidně i reálná, jen při mé šikovnosti prosím nenabitou >:D -
Vampix(Diesel Power) 13.05.10 11:47
« Re: FOTOSOUTĚŽ - KVĚTEN 2010 - TÉMA
Mojito: Počkej, zkusim pro tebe sehnat obrázek od jednoho kamaráda v čem jezdí :-)
Wii: Kdybych měl známého v CarTecu tak jim vytáhnu veterána ven, mají tam ted krásného po renovaci nejspíš, ale to asi jen tak nevýjde >:D
Edit: Tak zde fotka pro Mojita :) [odkaz] Je to narychlo a netázal sem se ho na zveřejnění ale tak co už :*) >:D -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 13.05.10 11:32
« Re: FOTOSOUTĚŽ - KVĚTEN 2010 - TÉMA
vampix - nápodobně ;-\ ..nápad bych měl,ale nevím,kde sehnat starýho VW Transportéra a zhulený máničky v květovaných hadrech :'-( >:-[]
btw : jo a holky musí mít žlutý kvítka ve vlasech :*)
wii-jay - je to tak :yes: -
Wiii 12.05.10 17:55
Téma pro měsíc květen:
AUTO A RETRO
Pravidla:
1. Na fotografii musí být vaše auto.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
5. Hlasuje se od 25.5. 20:00 hod do 27.5. 20:00 hod včetně.
7. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
Nominace:
Tak začněte fotit a následně se od 15.5. přihlašovat!!! :-)
PS: Používejte nyní nadpis tohoto příspěvku pro veškeré diskuze!!!

Jsem na tom tak špatně, že asi nepřihlásím ani jednu :-| ... bylo by mi to vůči tý druhý blbý :-!