BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 16.05.10 12:47
« Re: brzdeni
Ahoj OSáku. Jo taky mě to překvapilo a pak jsem to vyzkoušel a ten pán měl pravdu!!! ;-) Nejlépe to poznáš na ostrých zatáčkách, kde opravdu brzdíš >:D >:D Jen chvíli trvá, než se na tenhle systém přeprogramuješ, jelikož je to víc o přesnosti než brždění před zatáčkou (tam si můžeš dovolit trochu zaspat a brzdit i kousek v zatáčce)!!! -
Wiii 16.05.10 12:32
« Re: FOTOSOUTĚŽ - KVĚTEN 2010 - TÉMA
Téma pro měsíc květen:
AUTO A RETRO
Pravidla:
1. Na fotografii musí být vaše auto.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!! Pokud máte jen staré auto, není to dostačující!!! Musí to obsahovat podružné prvky Retra!
4. Fotky se přihlašují od 15.5. do 25.5. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA na osobu nikoliv celá série.)
5. Hlasuje se od 25.5. 20:00 hod do 27.5. 20:00 hod včetně.
6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
7. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
8. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.5. po 20:00 hod a účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Nominace:
Subaru4ever [odkaz]
Wii-Jay [odkaz]
Tak foťte a následně se už přihlašujte!!! :-)
PS: Aspoň koláž do počtu >:D -
Subaru4ever 16.05.10 12:08
Já jsem měl dohromady v autě vepředu rozstrkaných těch LPček asi 10, ne-li víc, ale nikdy se nevešly všechny do záběru. Měl jsem je např. i za slunečními clonami atd.
Byly tam Boney-M, Marie Rottrová, hodně Kájů, Abba, Elvis i Olympici >:-[] -
Wiii 16.05.10 11:03
Téma pro měsíc květen:
AUTO A RETRO
Pravidla:
3. Držte se tématu!! Pokud máte jen staré auto, není to dostačující!!! Musí to obsahovat podružné prvky Retra!
4. Fotky se přihlašují od 15.5. do 25.5. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA na osobu nikoliv celá série.)
6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
8. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.5. po 20:00 hod a účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Nominace:
Subaru4ever [odkaz]
Tak foťte a následně se už přihlašujte!!! :-)
PS: Jsu na to Suba ;-) -
Wiii 16.05.10 10:53
Téma pro měsíc květen:
AUTO A RETRO
Pravidla:
Nominace:
-
Tak začněte fotit a následně se už přihlašovat!!! :-)
-
David Silver 15.05.10 12:51
Tywogo, jako docela smůla, ale tak je logický že když v ruce nikdy neměl nic tak silnýho a nikdy v tom neseděl, že na to nesmí šlapat... já bet jím, tak radši se projíždím pomalu a na křižovatce na N bych na to šlapal a pak rozjezd :-)