BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto thanantos

thanantos 16.05.10  19:15

« Re: brzdeni

Vždycky záleží na tom o jakou zatáčku se jedná, jak je prudká, jaký má povrch... Pokud ale člověk jede opravdu na krev, tak by se měl držet pravidla slow in fast out pokud já vím... Dokud lze dobrždovat do zatáček tak buď není jízda na hraně a nebo se netrefí ideální stopa. Toliko alespoň moje zkušenost. (né že bych vymetl závodní dráhy, to bohužel zatím nikoliv, ale něco teorie bylo ověřeno v simulaci i praxi:-))
    Nicméně o tom brzdění do zatáčky je to zajímavý poznatek - pokud je to rada od profi jezdce, tak by to mělo mít nějakou váhu. Pravděpodobně to bude ale hodně záležet na rozložení váhy auta resp. těžiště a druhu náhonu. Dovedu si představit že přirozená přetáčivost BMW dovede dobře vyvážit nedotáčivý efekt brždění do zatáčky...S předovkou by to ale nejspíš byla vstupenka do kačírku ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.05.10  19:05

Thomasino:
    Neřeš to, mluvíme tu o jízdě na okruhu! Mluvíme o ostrých zatáčkách a o tom, jaký názor převládá u většiny amatérských jezdců! ;-)

Jinak muj výraz na té fotce asi neuvidíš, jelikož přez mou pusu je kukla >:D >:D Ta divná čára co vypadá jako pusa je jen zadýchaný proužek >:D >:D Tomu se jen říká levná kukla :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.05.10  19:01

« Re: Závist

Kyle:
    Mluvíš mi z duše, spoustu lidí to auto nepochopí a je to škoda, myslím že si zaslouží uznání.. U mě to auto uznání má veliké ;-) Jinak pohon všech kol mi ted trochu chybí a asi si koupim druhy auto.. s pohonem 4x4 ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.05.10  18:59

« Re: FOTOSOUTĚŽ - KVĚTEN 2010 - TÉMA

Erl:
    ten jsem myslel >:D Skandinávský >:D Finlandská je vodka >:D >:D

Ronault:
    Jo to jsme dva.. já chtěl vektorovou grafiku, ale moc mi to nešlo a tak jsem na to hodil bobek >:D >:D

Thomasino:
    Nauč se s Photoshopem!!! Jinak to Photo znamená Foto kdybys tomu nerozuměl >:-[] >:-[]

Suba:
    Viz druhá část u Thomasina!!

Ricardo:
    Moje řeč!!! Kdybych uměl udělat vektorovej obrázek, tak ho udělám a mám vystaráno >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.05.10  18:55

To je částečně pravda. Téma by se podle toho muselo trochu zohlednit :-) Já třeba Photoshop nemám ani nainstalovaný, používám jen IrFanView a Malování, oboje zadara :-) A nějakou retrofotku jsem s tím dokázal spáchat, ale není to nic moc, ještě nevím jestli ji vůbec přihlásím :-|
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 16.05.10  18:51

Ale bez Photoshopu (nebo libovoné konkurence) pořádnou retrofotku neuděláš...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.05.10  18:50

Také hlasuji pro rozdělení souteže na Photoshopsoutěž a Photosoutěž ;-) A v té druhé bych větší úpravy zakázal :-) Maximálně tak zvýraznění kontrastu, barev apod. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.05.10  18:46

WII - koukám, že si ten pobyt v Anglii pořádně užíváš a to je dobře! To ježdění na okruzích taky závidím :yes:
    Ale koukám, že občas se sám se sebou taky dost bojíš!! Co tady ten výraz??
    [odkaz]
    >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 16.05.10  18:46

Jsem pro: Fotosoutěž a Photosoutěž :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.05.10  18:42

Mě už se to přehnané Photoshopování také nějak nelíbí :-O :-!
    Má jít snad o fotku a ne hraní si s Photoshopem ;-) Myslím, že vám založíme druhou "Photoshop soutěž", ať se máte kde realizovat >:D >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.05.10  18:41

« Závist

Každopádně gratulace k autu a velká závist. Při mojí poslední obměně vozového parku bylo 320si jedním ( ze dvou ) favoritů, nakonec jsem ale neslevil z pohonu čtyř kol ( bydlím v horách) a šel do Subaru.
    Pro koho ovšem není adrenalin o pohybu na zakřivené dráze, ale o akceleraci a maximálce, případně kopancích do zad, sotva tato auta pochopí.... :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.05.10  18:39

Kurnik kucí, o čem to tady píšete? Co kdo říkal? Jaký brždění do zatáčky? A co je na tom divného? Podle toho jak zatáčka vypadá v ní přece leckdy stále ještě brzdíš..
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.05.10  17:53

Wii-Jay: No koukám, že jsme měli (já teda musím vymyslet něco nového) podobný nápad do fotosoutěže 8-s ;-) Tento měsíc to vidím na velká díly photoshopů.
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 16.05.10  16:58

Wii : asi máš na mysli scandinávský flick ne? ;-) >:D >:D

K tomu brždění... mě to až zas tak divný nepřijde. všechno je to o přenosu váhy. ;-)
    U předokolek se podobně využívá brždění levou nohou :yes:

Jak je jinak v GB? Hodně závidím ty okruhy :yes: :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.05.10  14:18

Hele auto jsem vyfotil, téma jsem vytvořil ve fotoshopu... Kdybych uměl vektorovou grafiku, tak se pustim do něčeho takovéhoto [odkaz] Ale jaksi neumím >:D >:D >:D

Jinak v provozu s tou tvou vsekolkou si trénuj spíš ten tvůj finlandský švih či jak se to jmenuje >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 16.05.10  14:13

To vyzkouším v provozu >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 16.05.10  14:12

Jmenuje se to Fotosoutěž nebo Photoshoptěž ??? >:D ;-)

Nic ve zlém ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.05.10  14:09

Tam je to k nicemu >:D >:D Váhu máš pořád stejnou na předku i na zadku... Tam hlavně nepoužívej moc brzdu!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.05.10  14:05

to vyzkouším na motokárách :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.05.10  13:32

Ypsi, jo to je možný, měl jsem si na něj vzít číslo a probrat s ním další triky >:D >:D

Jinak díky za pochvalu fotek, ale z mého toťáku je jen ta s pohledem na celý okruh a pak ty mušky >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…