BMW 320si (Wii-Jay)
Wiii 16.05.10 23:34
Téma pro měsíc květen:
AUTO A RETRO
Pravidla:
1. Na fotografii musí být vaše auto.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!! Pokud máte jen staré auto, není to dostačující!!! Musí to obsahovat podružné prvky Retra!
4. Fotky se přihlašují od 15.5. do 25.5. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA na osobu nikoliv celá série.)
5. Hlasuje se od 25.5. 20:00 hod do 27.5. 20:00 hod včetně.
6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
7. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
8. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.5. po 20:00 hod a účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Nominace:
Subaru4ever [odkaz]
Wii-Jay [odkaz]
Tak foťte a následně se už přihlašujte!!! :-)
Wiii 16.05.10 22:31
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Jo kartičky hokejistů >:D >:D To se táhlo dlouhá léta až do mých mladistvých let >:D >:D Jediné ceho jsem se neucastnil a moji vrstevnici ano byli pokemoni >:D :no: :no: Díky bohu >:D
Tak jdi hledat!!
Jo a nevíš jak se jmonoval takový černobýlí večerníček o Ovečce a Kůzlátku.. Nebo tak nějak >:D >:D nemohl jsem to zaboha dohledat :-( -
Co-pilot 16.05.10 22:16
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Ahoj Thomasino, pokud nebudeš jezdit, tak bys mohl na stadionu nějakou tu fotku udělat. Jen nevím, zda máš foťák s alespoň trochu slušným zoomem. Případně bys místo focení mohl natočit nějaké video. Jinak éčka ode mě neuvidíš, ale mám doma někde z dětství ještě hromady céček, kdybys měl zájem. >:-[] >:D -
Wiii 16.05.10 21:57
Copilot:
Ahoj, jako můžeš to uplatnit, když budeš celý okruh couvat >:D >:D >:D Ale vyzkoušej si co tvoje auto dělá a za jakých okolností.. Od toho Track Days jsou ;-) :yes: :yes:
Jinak se mi tak kombinace taky líbí >:D A kdo že mě to fotí? Obcas zkouším tu samospoušt, ale obcas se netrefím, takže většinou Jarda s Vencou >:D >:D Ne já nevim, jsou to profi fotografové (až na tu "S výhledem na Cadwell Park", kterou fotil můj příbuzný z Londýna na muj foťák) ;-) Je to na kazdym Track Day. proste si pak fotky koupis :-) Kdybych tady jezdil nejak pravidelne na okruhy, mysleno kazdy tyden, tak si ty fotky asi kazdy tyden nekoupim >:D Tady to bylo 30 liber za plný CD s fotkama z okruhu (pouze tvého auta) ;-) :yes: Což celkem jde, na Brands jsem musel platit 3 libry za fotku >:D >:D -
Co-pilot 16.05.10 21:42
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Ahoj Wii, paráda, že se svezení v Cadwell parku vydařilo. ;-) Techniku průjezdu zatáčkou sice s předním pohonem neuplatním, ale alespoň jsem si při čtení říkal, že se příště na okruhu nebudu snažit pouze o rychlá kola a ideální průjezdy, ale vyzkouším, jak se auto bude chovat pravě třeba při průjezdu zatáčkou "pod brzdami", při náhlém ubrání plynu apod. Zatím jsem tyhle věci zkoušel jen za provozu, takže spíše jen "zlehka".
Jinak moc pěkné fotky. Bílé "bávo", závodní trať a zelené pozadí k tomu = velice povedená kombinace. Hlavně ta titulní fotka je parádní. :yes: Kdo tě při jízdách fotí? Nebo to stíháš na samospoušť? >:D -
Wiii 16.05.10 20:36
« FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Téma pro měsíc květen:
AUTO A RETRO
Pravidla:
1. Na fotografii musí být vaše auto.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
5. Hlasuje se od 25.5. 20:00 hod do 27.5. 20:00 hod včetně.
7. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
Nominace:
Subaru4ever [odkaz]
Wii-Jay [odkaz]
Tak foťte a následně se už přihlašujte!!! :-)