BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.05.10  08:54

« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ

Kde sa dá prihlásiť alebo ohodnotiť??Nemám ešte nafotené ale ma to zaujíma ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.05.10  23:34

Téma pro měsíc květen:

AUTO A RETRO

Pravidla:
    1. Na fotografii musí být vaše auto.
    2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
    3. Držte se tématu!! Pokud máte jen staré auto, není to dostačující!!! Musí to obsahovat podružné prvky Retra!
    4. Fotky se přihlašují od 15.5. do 25.5. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA na osobu nikoliv celá série.)
    5. Hlasuje se od 25.5. 20:00 hod do 27.5. 20:00 hod včetně.
    6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
    7. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
    8. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.5. po 20:00 hod a účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.

Nominace:
    Subaru4ever [odkaz]
    Wii-Jay [odkaz]

Tak foťte a následně se už přihlašujte!!! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.05.10  22:31

Jo kartičky hokejistů >:D >:D To se táhlo dlouhá léta až do mých mladistvých let >:D >:D Jediné ceho jsem se neucastnil a moji vrstevnici ano byli pokemoni >:D :no: :no: Díky bohu >:D

Tak jdi hledat!!

Jo a nevíš jak se jmonoval takový černobýlí večerníček o Ovečce a Kůzlátku.. Nebo tak nějak >:D >:D nemohl jsem to zaboha dohledat :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.05.10  22:25

Tak zase žádný kšefty :-O :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 16.05.10  22:22

Wii-jay - Na pogy už jsem moc starý, to už šlo mimo mě. Ale takové kartičky hokejistů, ablum samolepek z oplatek Koukou Roukou, obtisky ze žvýkaček Pedro apod., to bych doma ještě určitě našel. >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.05.10  22:18

Copilot:
    Cečka už teda nevedu >:D >:D Ale mohl by ses s nimi zúčasnit fotosoutěže >:D >:D >:D Ještě najdi pogy a je to >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 16.05.10  22:16

Ahoj Thomasino, pokud nebudeš jezdit, tak bys mohl na stadionu nějakou tu fotku udělat. Jen nevím, zda máš foťák s alespoň trochu slušným zoomem. Případně bys místo focení mohl natočit nějaké video. Jinak éčka ode mě neuvidíš, ale mám doma někde z dětství ještě hromady céček, kdybys měl zájem. >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.05.10  22:01

Co-Pilot, já tě příští týden taky mohu fotit na okruhu a pak ti za 30 EUR prodat CD s fotkama! ;-) >:D
    To by mohl být dobrý business jak si vydělat na lepší brzdy :-! Druhé CD Mojitovi, třetí Ypsimu.. To už máme 90 éček!! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.05.10  21:57

Copilot:
    Ahoj, jako můžeš to uplatnit, když budeš celý okruh couvat >:D >:D >:D Ale vyzkoušej si co tvoje auto dělá a za jakých okolností.. Od toho Track Days jsou ;-) :yes: :yes:

Jinak se mi tak kombinace taky líbí >:D A kdo že mě to fotí? Obcas zkouším tu samospoušt, ale obcas se netrefím, takže většinou Jarda s Vencou >:D >:D Ne já nevim, jsou to profi fotografové (až na tu "S výhledem na Cadwell Park", kterou fotil můj příbuzný z Londýna na muj foťák) ;-) Je to na kazdym Track Day. proste si pak fotky koupis :-) Kdybych tady jezdil nejak pravidelne na okruhy, mysleno kazdy tyden, tak si ty fotky asi kazdy tyden nekoupim >:D Tady to bylo 30 liber za plný CD s fotkama z okruhu (pouze tvého auta) ;-) :yes: Což celkem jde, na Brands jsem musel platit 3 libry za fotku >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 16.05.10  21:42

Ahoj Wii, paráda, že se svezení v Cadwell parku vydařilo. ;-) Techniku průjezdu zatáčkou sice s předním pohonem neuplatním, ale alespoň jsem si při čtení říkal, že se příště na okruhu nebudu snažit pouze o rychlá kola a ideální průjezdy, ale vyzkouším, jak se auto bude chovat pravě třeba při průjezdu zatáčkou "pod brzdami", při náhlém ubrání plynu apod. Zatím jsem tyhle věci zkoušel jen za provozu, takže spíše jen "zlehka".

Jinak moc pěkné fotky. Bílé "bávo", závodní trať a zelené pozadí k tomu = velice povedená kombinace. Hlavně ta titulní fotka je parádní. :yes: Kdo tě při jízdách fotí? Nebo to stíháš na samospoušť? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.05.10  20:36

« FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ

Téma pro měsíc květen:

AUTO A RETRO

Pravidla:
    1. Na fotografii musí být vaše auto.
    2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
    3. Držte se tématu!! Pokud máte jen staré auto, není to dostačující!!! Musí to obsahovat podružné prvky Retra!
    4. Fotky se přihlašují od 15.5. do 25.5. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA na osobu nikoliv celá série.)
    5. Hlasuje se od 25.5. 20:00 hod do 27.5. 20:00 hod včetně.
    6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
    7. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
    8. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.5. po 20:00 hod a účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.

Nominace:
    Subaru4ever [odkaz]
    Wii-Jay [odkaz]

Tak foťte a následně se už přihlašujte!!! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.05.10  20:27

« Re: brzdeni

To já taky ne >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 16.05.10  20:26

vsak ja to nemyslel zle:)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.05.10  20:21

Myslim ze s timhle oznacenim by nebyl moc spokojenej >:D >:D Byl to pomerne vitální pán ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 16.05.10  20:21

jel jsem uz 3x
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 16.05.10  20:20

vsak to vim >:D nebylo mokro jen moc rychlej najezd do zatacky a uzky pneu. prave proto si myslim ze by pomohlo to co poradil ten deda z anglie
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.05.10  20:17

Tak to je jiná, na drsném suchém povrchu, tam by to asi fachalo ;-) Můžeš vozkoušet zase jindy >:D nejel jsi tohle i před rokem? S tou 328i? ;-)

Thanantos:
    Jo popřemýšlej >:D >:D Na NS snad pojedu v létě ;-) :yes: Mel jsem vcera mini-NS tak ted tu velkou >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 16.05.10  20:16

OS : jak píše wii... na mokru právě hrozí ztráta přilnavosti na předku = nedotáčivej smyk
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 16.05.10  20:15

par fotek z toho vrchu: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.05.10  20:15

Erl:
    Jo z toho co jsem četl jsem taky žádný nový poznatek nedostal >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…