BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 19.05.10 00:42
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Téma pro měsíc květen:
AUTO A RETRO
Pravidla:
1. Na fotografii musí být vaše auto.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!! Pokud máte jen staré auto, není to dostačující!!! Musí to obsahovat podružné prvky Retra!
4. Fotky se přihlašují od 15.5. do 25.5. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA na osobu nikoliv celá série.)
5. Hlasuje se od 25.5. 20:00 hod do 27.5. 20:00 hod včetně.
6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
7. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
8. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.5. po 20:00 hod a účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Nominace:
Subaru4ever [odkaz]
Wii-Jay [odkaz]
Đ@W [odkaz]
Tak foťte a následně se už přihlašujte!!! :-) Čas se fakt krátí!!
Đ@W, jen tě musím upozornit, že tvá fotka je proti pravidlům >:D >:D Protože soutěžní fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku, ne v roce 1940 >:-[] >:-[] -
FRPE 18.05.10 23:49
Ron - >:D >:D :yes: Ty mě dneska dáváš ...
D@V - mě tam chybí u tvého vozu ta oj ... jinak pěkný foto, jsem rád že jsi "vyfotil" i další uživatele Maczu s jejich VW Golfové miláčky - od tebe teda stojí Label, vedle Thomasino a na kraji Createc? 8-s >:-[] ;-) -
FRPE 18.05.10 23:42
Tak příspěvek č. 8722 mě donutil vyprsknout ... :yes:
D@V - ale moc jste motory netůrovali že? Jelikož ta babi co tam zametá je docela v poklidu a nebo uplně hluchá ... >:D a nebo má sklerózu jako Mojitop a zapomněla na to že tam Vaše vozy a jejich povozy jsou ... >:-[]

Možná mělo být v těch pravidlech (ve 2. bodě) napsáno spíš vyfocena, než vytvořena, i když tahle byla spíš jen "dotvořena"...
Ale i tak to např. svádí k tomu udělat třeba koláž ze starších fotek vyfocených mimo aktuální měsíc apod.