BMW 320si (Wii-Jay)
Vampix(Diesel Power) 19.05.10 23:07
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
nemám vůbec nic proti, já cestování maximálně podporuji a když se jedna o zdokonalování angličtiny 2x tolik. Mám v plánu vypadnout ale až po škole, do Kanady a jestli ne na rok, tak aspon na 50 >:D tam je to prostě úplně jiný žití.... -
Wiii 19.05.10 23:03
Ypsi:
Asi nebudu Retinexový král MACZ >:D >:D :no: :no: Pridej tu fotku a pozdravuj přítelkyni!! Vyrid ji ze se zase uvidime az se vratim >:D >:D >:D Sakra, to bych asi nemel vyrizovat po tobe co? >:-[] >:-[]
Dobrou Lumpe ;-)
VaMPI:
>:-[] >:-[] Máš něco proti >:D S můžu cestovat jak chci >:-[] -
ypsilon 19.05.10 22:56
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
wii-no musis si s tim pohrat,kdyz to nevyjde hned a kdyz to nevyjde hned a musim si s tim pohrat,tak to trva hodiny a to me nebavi >:D btw. ted mam jednu retinexovou a tam vypada moje brambora jako alenka v risi divu,to jsou barvicky >:D
jinak si jdu panoe lehnout,bo jsem znicen z uceni a ma slecna uz chce taky spat...mozna i proto,ze jsme se dneska ucili spolu..ale podotykam,ze kazdy neco jineho >:D
dobrou lumpici :-) -
Wiii 19.05.10 22:50
Vampi:
Zrovna jsem si tady koupil časák o kárách a koukal jse mna fotk uvnitř.. 90% jsou HDR ;-) Ale celkem umírněný :-)Ale ne zas tolik umírněný jak nedávno udělal Ronault... ;-)
Ypsi:
Nemám dnes panovnickou náladu >:D Jo máš pravdu, ješte Erlovi HDR se mi líbí :-) Já zkoušel ten retinex a moc se mi to nelíbilo >:D >:D -
ypsilon 19.05.10 22:46
wii-ja myslel,ze odepises,ze ty jsi "rules-maker" a hotovo >:-[] >:D
jinak souhlas,HDR se mi libi(s-mike,nojito,ronault a ted i erl udela par peknych),ale ne ty velky omalovanky..bohuzel jsem na ne moc linej,takze jsi obcas udelam doma retinex,ale sem to nehazu :-) -
Vampix(Diesel Power) 19.05.10 22:45
zákeřný flaštičky teda...
Wii: HDR S-mika nebo Mojita jsou někde jinde a to určitě a když je to dobrá fotka a líbí se mi to tak nemám problém, těžko ale zvládám více fotek za sebou, navíc ty auta mně tak nějak na těch HDR neberou, jako třebas příroda samotná....
edit: Tak já kupuji zásadně půl litry stelly a ani s tím nemám problém že by to zvětralo, ono my tady od východu to pijeme jinak no >:D -
ypsilon 19.05.10 22:42
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
vampi-o me je celkem znamo,ze piju plzen 12 a sem tam gambrinus..ale od ty doby,co me kamos dal k svatku ty premiovy starace,tak od nej chci jenom je ;-) :yes: samozrejme,ze v hospode si dam plzen,ale na doma mam tyhle malinkaty staracky,ktery jsou i silnejsi nez plzen >:-[] pri jedny flasticce uz jsi lehce ozunklej a pak jedes >:D -
Wiii 19.05.10 22:39
Ypsi:
To neni proti pravidlům >:D Už se to tu událo několikrát ;-) A změnil jsem ji poprvé >:D >:D Jinak se stellou mám to, že to je jediné jakž takž pivo co se tu dá sehnat >:D S plzní si naděje nedělám >:D
Jo my kluci teplometí si jedeme tu svou >:-[] >:-[]
Vampi:
Jako mě se celkem líbí HDR Mojita a S-mike, ostatní mi přijde, že je (s prominutím ostatních) amatérské až moc! ;-) -
Vampix(Diesel Power) 19.05.10 22:35
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Wii: Ani nevíš, jak jsem rád, že HDR neumíš >:D Bez urážky těm co to umí, je to umění to určitě, nejvíc se mi líbí ty lehké HDR co udělal Ronault z některých fotek se mnou, nebo fakt už pak jen povedené vyjímky, ale k Retro fotce by mi ani HDR moc nesedělo...
Edit: Stella je strašně fajn pivo na večer, není nijak hořké, tak akorát a fajn se to pije jen tak v posteli u ma.cz...jinak ještě piju Heineken a nebo plzeň, max Radegast 12, jiná piva mně ještě neučarovala. Můj favorit je Heineken ale po půl roce jsem potřeboval přestávku tak teď mám druhý měsic basu stelly doma a pak se uvidí :-D -
ypsilon 19.05.10 22:33
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
je to tak kucii,je tady nuda a opet se tu resi nesmysly 8-s :-( ale co,jesteze je tady nas par dobrych teplometu,kteri si z niceho nic nedeleji >:-[] >:D
btw. co mate porad s tou stellou 8-s ..ja si teda posledni dobou doprava 5% staropramen premium v malych lahvaccich a jsou skvela a to rikam ja stary pilsner :-) muj nej kamos totiz dela obchodaka u starace >:-[] :yes:
wii-ty jsi mi,ale kwiitko..kolikrat jeste zmenis/prehlasis fotku fotosoutezi 8-s ja myslel,ze je to proti obecnym pravidlum.. -
Wiii 19.05.10 22:32
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
No největší konkurence se objevuje v posledních hodinách >:D >:D Takže díky z chválu >:-[] Celkem jsem si s tim pohrál ve fotošopu... jinak to nešlo, hold bud byl traktor tmavej, nebo auto moc světlý :-) A udelat HDR neumim >:D Takže jsem to udělal po svym a pojmenoval to HDW (High Dynamic Wii) >:-[] >:-[]