BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.05.10  23:07

« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ

Tak ako to tu poznám skončím úplne posledný s takou fotkou.A je možné keď na fotke budú 2 autá? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 19.05.10  23:07

nemám vůbec nic proti, já cestování maximálně podporuji a když se jedna o zdokonalování angličtiny 2x tolik. Mám v plánu vypadnout ale až po škole, do Kanady a jestli ne na rok, tak aspon na 50 >:D tam je to prostě úplně jiný žití....
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 19.05.10  23:06

Zdraví vás zvětralá plzen Lumpové ... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.05.10  23:04

Adame, to záleží na tobe >:D Je to o tom, jestli to tak budou brát hlasující, názor jedince je nic ;-) na tohle ti odpovedet nedokazu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.05.10  23:03

Ypsi:
    Asi nebudu Retinexový král MACZ >:D >:D :no: :no: Pridej tu fotku a pozdravuj přítelkyni!! Vyrid ji ze se zase uvidime az se vratim >:D >:D >:D Sakra, to bych asi nemel vyrizovat po tobe co? >:-[] >:-[]

Dobrou Lumpe ;-)

VaMPI:
    >:-[] >:-[] Máš něco proti >:D S můžu cestovat jak chci >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.05.10  22:59

Heeej ta mám času cez víkend.Inač bude to považované za retro keď Alfa bude pofotená pri maštali a okole nej budú ovce a kravy? >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 19.05.10  22:56

poslouchám si tak rádio a najednou přímo Wii song... [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 19.05.10  22:56

wii-no musis si s tim pohrat,kdyz to nevyjde hned a kdyz to nevyjde hned a musim si s tim pohrat,tak to trva hodiny a to me nebavi >:D btw. ted mam jednu retinexovou a tam vypada moje brambora jako alenka v risi divu,to jsou barvicky >:D

jinak si jdu panoe lehnout,bo jsem znicen z uceni a ma slecna uz chce taky spat...mozna i proto,ze jsme se dneska ucili spolu..ale podotykam,ze kazdy neco jineho >:D

dobrou lumpici :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.05.10  22:52

Do 25.5.2010 20:00 včetně - napíšeš se "přihlašuji fotku do fotosoutěže + odkaz na ni" ;-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 19.05.10  22:51

25.5 20:00
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.05.10  22:50

Vampi:
    Zrovna jsem si tady koupil časák o kárách a koukal jse mna fotk uvnitř.. 90% jsou HDR ;-) Ale celkem umírněný :-)Ale ne zas tolik umírněný jak nedávno udělal Ronault... ;-)

Ypsi:
    Nemám dnes panovnickou náladu >:D Jo máš pravdu, ješte Erlovi HDR se mi líbí :-) Já zkoušel ten retinex a moc se mi to nelíbilo >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.05.10  22:49

Wii to dokedy sa treba prihlásiť?Už som našiel tému bude to asi originálna >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 19.05.10  22:46

wii-ja myslel,ze odepises,ze ty jsi "rules-maker" a hotovo >:-[] >:D

jinak souhlas,HDR se mi libi(s-mike,nojito,ronault a ted i erl udela par peknych),ale ne ty velky omalovanky..bohuzel jsem na ne moc linej,takze jsi obcas udelam doma retinex,ale sem to nehazu :-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 19.05.10  22:45

zákeřný flaštičky teda...

Wii: HDR S-mika nebo Mojita jsou někde jinde a to určitě a když je to dobrá fotka a líbí se mi to tak nemám problém, těžko ale zvládám více fotek za sebou, navíc ty auta mně tak nějak na těch HDR neberou, jako třebas příroda samotná....

edit: Tak já kupuji zásadně půl litry stelly a ani s tím nemám problém že by to zvětralo, ono my tady od východu to pijeme jinak no >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.05.10  22:44

Ypsi:
    No jako plzen domu taky kupuju ve tretinkách!!! ;-) :yes: Stihnes to totiz vzdycky vypit nez to zacne byt zvetrale >:D >:D No a stela je tak třetinka :-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 19.05.10  22:42

vampi-o me je celkem znamo,ze piju plzen 12 a sem tam gambrinus..ale od ty doby,co me kamos dal k svatku ty premiovy starace,tak od nej chci jenom je ;-) :yes: samozrejme,ze v hospode si dam plzen,ale na doma mam tyhle malinkaty staracky,ktery jsou i silnejsi nez plzen >:-[] pri jedny flasticce uz jsi lehce ozunklej a pak jedes >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.05.10  22:39

Ypsi:
    To neni proti pravidlům >:D Už se to tu událo několikrát ;-) A změnil jsem ji poprvé >:D >:D Jinak se stellou mám to, že to je jediné jakž takž pivo co se tu dá sehnat >:D S plzní si naděje nedělám >:D

Jo my kluci teplometí si jedeme tu svou >:-[] >:-[]

Vampi:
    Jako mě se celkem líbí HDR Mojita a S-mike, ostatní mi přijde, že je (s prominutím ostatních) amatérské až moc! ;-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 19.05.10  22:35

Wii: Ani nevíš, jak jsem rád, že HDR neumíš >:D Bez urážky těm co to umí, je to umění to určitě, nejvíc se mi líbí ty lehké HDR co udělal Ronault z některých fotek se mnou, nebo fakt už pak jen povedené vyjímky, ale k Retro fotce by mi ani HDR moc nesedělo...

Edit: Stella je strašně fajn pivo na večer, není nijak hořké, tak akorát a fajn se to pije jen tak v posteli u ma.cz...jinak ještě piju Heineken a nebo plzeň, max Radegast 12, jiná piva mně ještě neučarovala. Můj favorit je Heineken ale po půl roce jsem potřeboval přestávku tak teď mám druhý měsic basu stelly doma a pak se uvidí :-D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 19.05.10  22:33

je to tak kucii,je tady nuda a opet se tu resi nesmysly 8-s :-( ale co,jesteze je tady nas par dobrych teplometu,kteri si z niceho nic nedeleji >:-[] >:D

btw. co mate porad s tou stellou 8-s ..ja si teda posledni dobou doprava 5% staropramen premium v malych lahvaccich a jsou skvela a to rikam ja stary pilsner :-) muj nej kamos totiz dela obchodaka u starace >:-[] :yes:

wii-ty jsi mi,ale kwiitko..kolikrat jeste zmenis/prehlasis fotku fotosoutezi 8-s ja myslel,ze je to proti obecnym pravidlum..
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.05.10  22:32

No největší konkurence se objevuje v posledních hodinách >:D >:D Takže díky z chválu >:-[] Celkem jsem si s tim pohrál ve fotošopu... jinak to nešlo, hold bud byl traktor tmavej, nebo auto moc světlý :-) A udelat HDR neumim >:D Takže jsem to udělal po svym a pojmenoval to HDW (High Dynamic Wii) >:-[] >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…