BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vampix(Diesel Power) 19.05.10 23:07
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
nemám vůbec nic proti, já cestování maximálně podporuji a když se jedna o zdokonalování angličtiny 2x tolik. Mám v plánu vypadnout ale až po škole, do Kanady a jestli ne na rok, tak aspon na 50 >:D tam je to prostě úplně jiný žití.... -
Wiii 19.05.10 23:03
Ypsi:
Asi nebudu Retinexový král MACZ >:D >:D :no: :no: Pridej tu fotku a pozdravuj přítelkyni!! Vyrid ji ze se zase uvidime az se vratim >:D >:D >:D Sakra, to bych asi nemel vyrizovat po tobe co? >:-[] >:-[]
Dobrou Lumpe ;-)
VaMPI:
>:-[] >:-[] Máš něco proti >:D S můžu cestovat jak chci >:-[] -
ypsilon 19.05.10 22:56
wii-no musis si s tim pohrat,kdyz to nevyjde hned a kdyz to nevyjde hned a musim si s tim pohrat,tak to trva hodiny a to me nebavi >:D btw. ted mam jednu retinexovou a tam vypada moje brambora jako alenka v risi divu,to jsou barvicky >:D
jinak si jdu panoe lehnout,bo jsem znicen z uceni a ma slecna uz chce taky spat...mozna i proto,ze jsme se dneska ucili spolu..ale podotykam,ze kazdy neco jineho >:D
dobrou lumpici :-) -
Wiii 19.05.10 22:50
Vampi:
Zrovna jsem si tady koupil časák o kárách a koukal jse mna fotk uvnitř.. 90% jsou HDR ;-) Ale celkem umírněný :-)Ale ne zas tolik umírněný jak nedávno udělal Ronault... ;-)
Ypsi:
Nemám dnes panovnickou náladu >:D Jo máš pravdu, ješte Erlovi HDR se mi líbí :-) Já zkoušel ten retinex a moc se mi to nelíbilo >:D >:D -
ypsilon 19.05.10 22:46
wii-ja myslel,ze odepises,ze ty jsi "rules-maker" a hotovo >:-[] >:D
jinak souhlas,HDR se mi libi(s-mike,nojito,ronault a ted i erl udela par peknych),ale ne ty velky omalovanky..bohuzel jsem na ne moc linej,takze jsi obcas udelam doma retinex,ale sem to nehazu :-) -
Vampix(Diesel Power) 19.05.10 22:45
zákeřný flaštičky teda...
Wii: HDR S-mika nebo Mojita jsou někde jinde a to určitě a když je to dobrá fotka a líbí se mi to tak nemám problém, těžko ale zvládám více fotek za sebou, navíc ty auta mně tak nějak na těch HDR neberou, jako třebas příroda samotná....
edit: Tak já kupuji zásadně půl litry stelly a ani s tím nemám problém že by to zvětralo, ono my tady od východu to pijeme jinak no >:D

AUTO A RETRO
Pravidla:
1. Na fotografii musí být vaše auto.
2. Fotka musí být vyfocena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!! Pokud máte jen staré auto, není to dostačující!!! Musí to obsahovat podružné prvky Retra!
4. Fotky se přihlašují od 15.5. do 25.5. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA na osobu nikoliv celá série.)
5. Hlasuje se od 25.5. 20:00 hod do 27.5. 20:00 hod včetně.
6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
7. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
8. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.5. po 20:00 hod a účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Nominace:
Subaru4ever [odkaz]
Wii-Jay [odkaz]
Đ@W [odkaz]
LamboKysky [odkaz]
Tak foťte a následně se už přihlašujte!!! :-) Čas se fakt krátí!!