BMW 320si (Wii-Jay)
David Silver 20.05.10 14:50
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Đ@W: Đ0W0LÍM si říct, že H22A5 bude lepší jak ty, protože to tvoje zakotvení auta na fotku je něco příšernýho! >:D sorry... líp vypadala i moje práce když jsem poprvý dával na některý obrázek objekt z jiného obrázku... -
ypsilon 20.05.10 09:22
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
vampi-tahle je jeste v poho,to je tak nanejvys zkourena brambora,ale ma tady jeste jednu na houbickach,jen uz tu fotku tady mam bez uprav ;-\
tak to jsi taky spravnej punkac >:D :yes: za chvili padim do skoly si nechat zapsat praxi a zitra uz odevzdavam index,sbohem 6 semestru na vysoky :-) a jeste se musim teda dneska ucit 8-s
wii-tak jsem se ji zeptal a pry zadneho velkeho wiicka nezna,jen toho malinkatyho 8-s :*) >:D 8-s -
"-- skrytý --" 20.05.10 09:12
H22A5:
V HE už prestalo pršať a toto čo bolo z Ukrajiny už putuje dalej na západné Slovensko a asi aj do Česka.Takže máš sa načo "tešiť".To čo išlo z ukrajiny tak to bol ozaj hnusný dážď 3 dni zato vkuse padalo a na chate je všetko rozmočené.Keď tamade som prešiel ja s Alfou a je ťažká potom traktor čo babe nosí drevo tak sa na prístupovej ceste urobili koľaje že tamade neprejde ani Xantia keď si da na najviššie podvozok :-( -
Wiii 20.05.10 09:10
Téma pro měsíc květen:
AUTO A RETRO
Pravidla:
1. Na fotografii musí být vaše auto.
2. Fotka musí být vyfocena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!! Pokud máte jen staré auto, není to dostačující!!! Musí to obsahovat podružné prvky Retra!
4. Fotky se přihlašují od 15.5. do 25.5. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA na osobu nikoliv celá série.)
5. Hlasuje se od 25.5. 20:00 hod do 27.5. 20:00 hod včetně.
6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
7. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
8. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.5. po 20:00 hod a účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Nominace:
Subaru4ever [odkaz]
Wii-Jay [odkaz]
Đ@W [odkaz]
LamboKysky [odkaz]
H22A5 [odkaz]
Tak foťte a následně se už přihlašujte!!! :-) Čas se fakt krátí!!
Wiii 20.05.10 09:07
H22A5:
Přihlásim tě, ale jak u řekl WL, příště číst pravidla, žádné úlevy od června! ;-)
Ypsi:
Tak tomu říkám hipie >:D >:D Jinak to bude tim, že mě nezná jako Wiička, jak jsi mě popsal, ale jako Velkého Wii >:D si pak vzpomene >:D
WL:
Díky za záskok ;-) :yes: