BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 20.05.10 22:34
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Wii: >:D >:D >:D >:D Ahá >:D To je divný... >:D já sem si kdysi na ICQ psal jak šílenej ale háčky psát mi nedělá žádný problém :-) ale pomohlo mi to s mojí češtinou, kdysi dávno než jsem si založil ICQ, tak jsem neuměl na PC psát a gramatika nebyla mojí silnou stránkou :-) -
Matheas Ropak 20.05.10 22:18
Zdar chlapi >:D jak tak koukám , fotky se vesele přidávají >:D
ale myslím , že to bude jedna z nejtěžších sérii to Retro.
Co mne trochu nesedí když jsem kouknul na soutěžní fotky tak vložení auta do retro fotky :-( ,
cituji
"Fotka musí být vyfocena v daném měsíci daného roku" podotýkám vyfocená né upravená" :-(.
btw : ale tím nechci nikoho sekýrovat jen se mi to nezdá
-
David Silver 20.05.10 21:43
WL: >:D >:D >:D >:D :yes: :yes: >:-[]
Wii: krásná ukázka! >:D helet a to píšeš jak se ti chce nebo se soutředíš na to jestli ty háčky píšeš nebo ne? Já bych totiž po paměti v tom slově nedokázal napsat to písmeno bez háčku >:D >:D -
David Silver 20.05.10 21:07
Vampi: >:D >:D >:D no rozhodně by to byla prča :-) ale chtěl oby to pirotechnickou kombinézu >:D
Wii: no chápu že ji nepoužíváš když píšeš na anglický klávesnici... >:D rozhodně to vypadá divně sušně... >:D Ale ono v reálu šušně nejsou taky pěkný žeo >:D >:D -
David Silver 20.05.10 19:57
Wii: nevím jak v Praze, ale u nás a na Vysočině - včetně Pelhřimova se vždycky říkalo šušně a né sušně >:D ;-) tak dávku bych nechtěl dostat! Takže s ním nechoď na pinball, si místo zelených kuliček dá do zásobníku soply :yes: >:D >:D >:D

Hmmm, tak to ty fotky asi nebudou az tak dobrý, když mám 320si >:D >:D >:D Ale chápu, díky ;-)
Kysky:
ICQ me naucilo lenost a odnaučilo pouzivat diakritiku >:D >:D