BMW 320si (Wii-Jay)
Matheas Ropak 20.05.10 23:31
WII/Vampi
:yes: :yes:
Vampi
My kluci z kraje rázovitého musíme byt bystří a rychlí a víte chlapi proč....................................… ......................................… ......................................… bo není čas pi.č.......... -
Vampix(Diesel Power) 20.05.10 23:22
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Matheas: Kdyby ses neomluvil, tak teď pár minut nepřemýšlím nad tím za co se omlouváš >:D Naštěstí jsem chlap moravskoslezská >:D bystrý jako lišky z Beskyd a napadlo mně pročíst si trošku diskuse a pak mně to trklo přímo do nosu. Nevadí, když mi seženeš 330i tak mi tak klidně říkej >:D -
Vampix(Diesel Power) 20.05.10 23:12
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
jj sms jsou pěkně divoké není čas na psaní diakritiky.... ještě když s novým tarifem je mám zadarmo a byly měsíce kdy jsem jich průměrně poslal 50 denně >:D fuj tajbl...teď už mam i voláni zadara takže jsem zlenivěl psát >:D -
Wiii 20.05.10 23:11
Vampi:
Nepriznám, to neni pravda >:D >:D nejspis to byli SMS, ktere me odnaucili psat diakritiku a navic je to pro me mnohem rychlejsi ;-)
Jinak řidičákem jsem taky neskutečně zlenivěl >:D >:D
Matheas:
Tak to jsem rad ze se k tomu stavis takhle ;-) :yes: :yes:
PS: neni to Ypsi, mel by sis fakt nandat ty brejle >:D >:D -
Matheas Ropak 20.05.10 23:08
Wii
hele nápad mám luxusní , ale kde Ty věci okolo schánět :-( něco vymyslím MUSÍM >:D
Mojito
Hele nejlepší nápady chodí nakonec něco Nás napadne :yes:
Ypsi
"Jinak já jsem zlenivěl s řidičským průkazem" :yes: SOUHLAS -
Vampix(Diesel Power) 20.05.10 23:07
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Wii: Výmluva na ICQ je trapná, přiznej, že jsi dítě lenosti a konexi takže ve škole samy jedničky a gramatiku ses naučil až tady na ma.cz >:D
Jinak já jsem zlenivěl s řidičským průkazem >:D jedine štěstí že mně to řízení tak baví :yes: -