BMW 320si (Wii-Jay)
Wiii 22.05.10 03:48
Téma pro měsíc květen:
AUTO A RETRO
Pravidla:
1. Na fotografii musí být vaše auto.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!! Pokud máte jen staré auto, není to dostačující!!! Musí to obsahovat podružné prvky Retra!
4. Fotky se přihlašují od 15.5. do 25.5. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA na osobu nikoliv celá série.)
5. Hlasuje se od 25.5. 20:00 hod do 27.5. 20:00 hod včetně.
6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
7. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
8. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.5. po 20:00 hod a účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Nominace:
Subaru4ever [odkaz]
Wii-Jay [odkaz]
Đ@W [odkaz]
Kysky [odkaz]
H22A5 [odkaz]
ghotic.ghotic [odkaz]
Adam_164 [odkaz]
Tak foťte a následně se už přihlašujte!!! :-) Čas se fakt krátí!!
David Silver 21.05.10 18:02
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Wii: na hrob? Ani jednou - zaplať Ferruccio Lamborghini! :yes: :-! A jentak, kytku? jentak asi taky ani jednou. Učitelkám jsem jí dával za výzo protože mi to mamka řekla at koupím nějaký koště... >:D hech, to ne. Na to bych neměl odvahu >:D -
Wiii 21.05.10 16:52
Adam:
Jo mít ho v autě je základ... Zrovna dnes jsem potkal skvělý objekt na fotosoutěž a byl by to skvělý obrázek, ale nemel jsem fotak :'-( :'-(
Potkal jsem dvě podobný těmto [odkaz] zaparkovaná na odlehlé části parkoviště , zabírající cca 4 místa >:D Takže zeptat se by nebyl problém a následně to nějak cvaknout taky ne >:D >:D
Hold mám pech no.... Zpátky tech 20 km nejedu >:D Navíc tam nejspis uz nebudou...
Kysky:
Presne ten, cos zopakoval.... >:-[] :no: Jinak kytka hezký, ale to té úče moc nepomůže v rozhodování o známce >:D >:D