BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 23.05.10 19:26
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Téma pro měsíc květen:
AUTO A RETRO
Pravidla:
1. Na fotografii musí být vaše auto.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!! Pokud máte jen staré auto, není to dostačující!!! Musí to obsahovat podružné prvky Retra!
4. Fotky se přihlašují od 15.5. do 25.5. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA na osobu nikoliv celá série.)
5. Hlasuje se od 25.5. 20:00 hod do 27.5. 20:00 hod včetně.
6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
7. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
8. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.5. po 20:00 hod a účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Nominace:
Subaru4ever [odkaz]
Wii-Jay [odkaz]
Đ@W [odkaz]
Kysky [odkaz]
H22A5 [odkaz]
ghotic.ghotic [odkaz]
Adam_164 [odkaz]
Tak foťte a následně se už přihlašujte!!! :-) Čas se fakt krátí!!
Tímto měním svou fotku ve fotosoutěži ;-) -
Wiii 23.05.10 03:02
Téma pro měsíc květen:
AUTO A RETRO
Pravidla:
1. Na fotografii musí být vaše auto.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!! Pokud máte jen staré auto, není to dostačující!!! Musí to obsahovat podružné prvky Retra!
4. Fotky se přihlašují od 15.5. do 25.5. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA na osobu nikoliv celá série.)
5. Hlasuje se od 25.5. 20:00 hod do 27.5. 20:00 hod včetně.
6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
7. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
8. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.5. po 20:00 hod a účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Nominace:
Subaru4ever [odkaz]
Wii-Jay [odkaz]
Đ@W [odkaz]
Kysky [odkaz]
H22A5 [odkaz]
ghotic.ghotic [odkaz]
Adam_164 [odkaz]
Tak foťte a následně se už přihlašujte!!! :-) Čas se fakt krátí!!!
-
white label 23.05.10 02:59
Wii
Já se přece vůbec nečertím, taky proč.... ;-)
Stejně bych ti případně obodoval (z těch tří) jen ten traktor, takže pokud ho vyměníš, tím menší konkurence pro mou případnou fotku... :-)
Jak jsem psal obecně, podle mě by měl být jasný/primární "základ" pro "fotosoutěž", vlastní aktuální fotografie na dané téma...
-
Wiii 23.05.10 02:42
WL:
Se nečerti, já nic nevkládám (do fotosoutěže) >:D >:D Přečti si nadpisy u jednotlivých fotek a uvidíš... Jinak ta druhá není nějak moc upravena... Upravil jsem jen kontrast ;-) Tuhle poslední jsem spíš udělal pro zábavu, chtěl jsem se naučit udělat takovou barevnou retro koláž.. Jen upozorňuji, že jsem začal s prázdným listem a 90% efektů a tvarů jsem vytvořil v Photoshopu ;-) -
white label 23.05.10 02:31
Wii
Opravdu upřímně..., traktor z těch tvých tří "prací" splňuje pravidla pro vlastní fotografii nejlépe a i tak vypadá...
Další dva pokusy ve mně evokují spíš výtvarné práce na zákl. škole... ;-) :-)
P.S. Zůstal bych obecně raději u původního záměru, tedy především u fotosoutěže..., výtvarnými prvky se dají vlastní fotgrafie svého auta oživit/ozvláštnit, ale jen oživit "výtvarné dílo" (např. kloláž) částí fotografie svého auta, už není primárně o focení v daném měsíci, podobně jako to vložení auta do původní dobové fotografie...
Ale jak říká Mojito: "..jen můj názor."