BMW 320si (Wii-Jay)
Vampix(Diesel Power) 24.05.10 00:06
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
wii: teď sem se hezky rozepsal jak jsem začínal na digitálu, pak ultrazoom a pak mně zrcadlo stejně dostalo ale spíš kvůli focení v lese rychlost okolních bikerů...to nic, stejně si myslím že tě jednou zrcadla pohltí... Já koupil zánovní v záruce za dobrou cenu a vím že dokud ho nerozbiju stačí kupovat objektivy...A to teď taky moc nefotím :-) -
Vampix(Diesel Power) 23.05.10 23:57
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
"snadnější" vybrat dobrý objektiv a za rozumné peníze není úplně snadné >:D O tom zrcadlu pouvažuj, neříkám, že Fuji jsou špatná, nevím bohužel kolik teď tak asi stojí, ale u zrcadlovky, pokud nepotřebuješ nějaký skladný foťák je dobré se zaměřit i na kvalitu snímače a ostrost v rozích fotek atd atd. Na netu je mraky textu :-) já vybíral celkem dlouho a pak jsem se smrsknul na Canon, Nikon a Pentax....
edit: Tak se mi to jenom zdálo, že jsi psal o zrcadlu od Fuji? >:D -
Vampix(Diesel Power) 23.05.10 23:52
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Jo tak to máš v pohodě. Já uvažuji o nějakém objektivu, uvidím, jak to vymyslím. Mám na léto nějaké plány na výdaje ve sportovním odvětví a to není žádná trdel v dnešním světě >:D
PS: je mi blbé ti pořád lézt na FB očumovat fotky, pak si uděláš nějaký quiz a tam ti to ukáže, že jsem nejčastěji onanující osoba u tvého profilu a co pak? :*) -
Wiii 23.05.10 23:46
Vampi:
Jo přemýšlel jsem o tom. Pro mě není problém si to nechat dovést kdykoliv. Mám tu sestru, která tu žije a jezdí do CR co dva měsíce :-) Ted to kupovat nebudu :-) neco vyberu az prez léto.. to budu mit mrtě času ;-)
PS: Díky za chválu >:D Ale pomalu se z té chvály začínám červenat :*) :*) Koukni ke mě na FB... Jsou tam fotky (před - po) ;-) :yes: -
Vampix(Diesel Power) 23.05.10 23:34
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Wii: tak ta je kamaráde... Ta je víc než luxusní :yes: traktor byl super ale tohle má úplně jiný nádech...špička ledovce....
Jinak jestli uvažuješ o dalším upgrade fotozásoby tak je dobré si nahodit v UK kontakty a porozhlídnout se, stojí za to si nechat fotovýbavu poslat nebo dovést ;-) -
Wiii 23.05.10 23:23
Téma pro měsíc květen:
AUTO A RETRO
Pravidla:
1. Na fotografii musí být vaše auto.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!! Pokud máte jen staré auto, není to dostačující!!! Musí to obsahovat podružné prvky Retra!
4. Fotky se přihlašují od 15.5. do 25.5. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA na osobu nikoliv celá série.)
5. Hlasuje se od 25.5. 20:00 hod do 27.5. 20:00 hod včetně.
6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
7. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
8. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.5. po 20:00 hod a účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Nominace:
Subaru4ever [odkaz]
Wii-Jay [odkaz]
Đ@W [odkaz]
Kysky [odkaz]
H22A5 [odkaz]
ghotic.ghotic [odkaz]
Adam_164 [odkaz]
Tak foťte a následně se už přihlašujte!!! :-) Čas se fakt krátí!!
Wiii 23.05.10 23:04
FRPE:
Sledoval jsem online textový záznam ;-) A gratuluji českému týmu! :yes: :yes: :yes:
Adam:
Já tyhle místa taky neznám, prostě jedu a hledám >:D >:D Není to o tom, jestli je místo... koukni na ty druhou... plot a co dál? nic.... a myslim že je taky dobrá ;-)