BMW 320si (Wii-Jay)
Vampix(Diesel Power) 24.05.10 22:15
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Wii: Máš vcelku moc hezké hodinky :yes: Já teď koukal na kolekci BMW M hodinek, u nás v BMW měli dvoje, slečna sice nebyla schopná zjistit výrobce, ale na designovku dobré >:D Jenže od dob mobilů hodinky nenosím... -
Thomasino 24.05.10 22:08
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
To právě ne. Pokud byla fotka vložena 800x600, zobrazila by se v maximální velikosti, tedy 800x600. Pokud byla fotka vložena ve větším rozlišení (jen v TOP 5 vím o 3 lidech co to mají vkládané ve větším rozlišení než je 800x600), tak by se zobrazila maximálně v rozlišení těch 1200x900 ;-)
A jelikož většina lidí má na monitoru rozlišení minimálně 1440x900 bodů nebo 1280x1024, původní velikost by se zobrazila úplně stejně, nové fotky by byly větší a tudíž zajímavější :-! -
Chobot 24.05.10 21:50
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Myslim, že to by byl vcelku problém. Co jsem koukal na toplist tak rozlišení vyšší než 1280*1024 moc lidí zrovna nemá. Tudíš by se to muselo udělat řekněme s lupou, aby se to zobrazovalo normálně 800*600 a po přiblížení teprv v origo velikosti(1280*1024, 2048*1536 atd.), což se mi zdá docela ujetý na web s recenzemi.
To už mi přijde rozumnější založit si na nějaké fotogalerce účet, tam to sekat v origo velikosti a sem dávat jen odkazy..... -
Thomasino 24.05.10 21:34
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Tak aspoň nafotíš znovu a ty prvopočátkové, ne úplně ideální, konečně nahradíš nějakými pořádnými >:-[] >:-[] ;-)
Já je samozřejmě uložené mám a dokonce celé série a ne jen ty co jsem následně vybral :-) A je tu spousta lidí, kteří to sem dokonce ukládají v rozlišení 1600x1200 a web jim to pak zmenší a zhorší kvalitu ;-\ -
Wiii 24.05.10 21:11
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Pánové, nejsem žádná socka abych měl digitály >:D :no: :no: Mám super hodinky, jsou samonatáčecí a jsou krásné... přesně tyto nosím na ruce [odkaz] Jen mi nedošlo, že se to točí a jeden měsíc je tam automaticky 31 a druhej 30 dní... Prostě jsem to měl špatně nastavený (přesně naopak).. Už jsem si to přeřídil -
David Silver 24.05.10 20:35
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Ghotic: to jsem přece fotil po cestě když jsem v únoru letěl k pizzerce na Méďu S600L ;-) Má o jedny dveře míň, respektive o dvoje >:D
Ricardo: aha.. na fotosoutěž je škoda že server snižuje kvalitu fotky.. Taky mě to trochu štve jak je letadlo daleko a je už deformovaný... On Wii se bavil na cigárku s nějakým angličanem a když se zapovídal tak čas šel hodně dopředu >:D Ale hlavně v jeho vnímání :-)
Wii: jak vnímáš časový posun? O 24hodin? >:D ;-) -
Ricardo 24.05.10 20:04
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Lambokysky: no to byl pokus dodat tomu retro nádech. Normálně to vypadá dobře, snížení kvality na MACZ to dost zhoršilo. A hlavně jsem to uspěchal, protože jsem si teď přečetl Wii-Jayovo tvrzení, že končí přihlašování, a ono je to až do zítra! -
Wiii 24.05.10 20:00
Téma pro měsíc květen:
AUTO A RETRO
Pravidla:
1. Na fotografii musí být vaše auto.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!! Pokud máte jen staré auto, není to dostačující!!! Musí to obsahovat podružné prvky Retra!
4. Fotky se přihlašují od 15.5. do 25.5. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA na osobu nikoliv celá série.)
5. Hlasuje se od 25.5. 20:00 hod do 27.5. 20:00 hod včetně.
6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
7. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
8. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.5. po 20:00 hod a účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Nominace:
Talio2 [odkaz]
Chobot [odkaz]
Ricardo [odkaz]
Thomasino [odkaz]
Tak foťte a následně se už přihlašujte!!! :-) Čas se fakt krátí!!
Thomasino, to máš pravdu, co fotka, to jiný pohled a fotky si nejsou moc podobné :-) Já dal pryř tu s traktorem, jelikož mi přišla moc podobná s tou, kde je benzínka >:D >:D -
David Silver 24.05.10 19:57
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Ricardo: co je to žlutý za Jaguár? Na Jaguár vypadá zajímavě ale kurvňa dobře! :-) ;-) Akorát jestli se můžu zeptat, proč kostičkuješ pozadí? (nějaký hřbytov) vypadá to jako když v tv ukazujou nějaký krvavý zranění a rozkostičkujou to >:D -
Wiii 24.05.10 19:44
Téma pro měsíc květen:
AUTO A RETRO
Pravidla:
1. Na fotografii musí být vaše auto.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
5. Hlasuje se od 25.5. 20:00 hod do 27.5. 20:00 hod včetně.
7. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
Nominace:
Adam_164 [odkaz]
Talio2 [odkaz]
Chobot [odkaz]
Ricardo [odkaz]
Tak foťte a následně se už přihlašujte!!! :-) Čas se fakt krátí!!
Máš to mít Richie ;-)