BMW 320si (Wii-Jay)
Vampix(Diesel Power) 24.05.10 23:26
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
nejvíc mně štve, že jsem jel kolem jak to točili, jak sedí na tom zábradlí s lahváčem a měl sem nohu na brzdě sekundu, uvažoval sem že je obtěžím pro podpis a navíc pokud sledujete stream, byli tam i kluci z noisebrothers nejspíš takže mně to ted štve 2x tolik :-(
Jinak jako on ma fakt perfektni remake....já si myslím, že tohle udělali fakt parádaně a navíc Martina má fakt dobrej hlas na tohle
Edit: Tak jsem teď přečetl tu novinku o které píše Aspire a taky mi to přijde rozumné, jak zachovat čitelnost a klid v diskusi... Já si myslím, že na internetu celkově není místo k hádkám... -
ghotic.ghotic(new Mazlík) 24.05.10 23:04
Vampix
HIMYM ale rozhodně překonal FRIENDS ač jsem je dřív zbožňoval... Barney je nejlepší...
FRPE
díky za pochvalu... a ten zvuk co se z něj line... Ještě něco vydělat a pak bych to chtěl předělat na toto... [odkaz] i když jen s 1,4i ale tak stačí >:D
Vampix(Diesel Power) 24.05.10 22:59
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Mentalista sice není komedie, ale chováním trošičku možná jako House. Někdy arogantní, vychytralý, viděl jsem teda pár dílů, vždycky nějak přestanu sledovat a udržel si mně jen house a himym a to house už taky nejedu pravidelně jen himym... BlackBooks a ITcrowd byly nejvíc seriály co jsem kdy sledoval :yes: -
Wiii 24.05.10 22:56
Téma pro měsíc květen:
AUTO A RETRO
Pravidla:
1. Na fotografii musí být vaše auto.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!! Pokud máte jen staré auto, není to dostačující!!! Musí to obsahovat podružné prvky Retra!
4. Fotky se přihlašují od 15.5. do 25.5. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA na osobu nikoliv celá série.)
5. Hlasuje se od 25.5. 20:00 hod do 27.5. 20:00 hod včetně.
6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
7. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
8. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.5. po 20:00 hod a účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Nominace:
Talio2 [odkaz]
Chobot [odkaz]
Ricardo [odkaz]
Thomasino [odkaz]
Tak foťte a následně se už přihlašujte!!! :-) Čas se fakt krátí!!
Ronault. 24.05.10 22:50
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
ghotic.ghotic: No jedná z mála kriminálek, co mě kdy zaujala, byl Columbo, takže nevím, nevím, jestli se do toho vrhnu. Chtělo by to splašit nějakou anglickou úchylárnu typu I.T. Crowd nebo perfektní Black Books. Ještě teď se směju jak dělali z vína nanuky >:D -
ghotic.ghotic(new Mazlík) 24.05.10 22:48
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Ronault Mentalista není komedie je to okultistická kriminálka ale ten herec je vtipnej jde si po svým, má svojí hlavu... A hlavně postupně se odkrývající zápletka seriálu není zlá. Hlavně nekoukat v cz. -
Ronault. 24.05.10 22:43
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Poslední díl himym jsem taky nestihl skouknout, ale za to TBBT byl perfektní :yes:
Jaký je ten mentalista? S čím se to dá srovnat? Je to komediální? Mám totiž na každý den nějaký seriál k večeři, pondělí top gear, úterý TBB, středa HIMYM, na čtvrtek House, ale ten se teď přesunul na pátek, takže potřebuju něco na čtvrtek >:-[] >:D