BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
ZonixX 24.05.10 23:47
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Chobote, s temi odkazy na vnejsi galerky to ma zadrhel - staci se kouknout na jina fora, jak vypadaji prispevky treba po roce, kdyz jsou odkazovany na ruzne imageshacky, tinypic a podobne servre, expirovane linky atd.. dle meho je to nevyhodny pro provozovatele MACZ, jelikoz tim prakticky ztrati kontrolu - hlavne nad obsahem.
Jinak nevim, co se delo predtim, rozliseni to chce urcite vetsi, problem s diskovym polem doufam Anima Publishers taky nema ;-) -
Chobot 24.05.10 23:35
A o tom právě mluvim. Většina lidí tohle+ rozlišení minimálně nemá.
Za dnešek návštěvy na mé recenzi:
44 celkem
Z toho
11* -1280*1024
7* -1680x1050
4* -jiné avšak dostatečné rozlišení
Což je 22. Přesně půl na půl
Včerejšek:
29 celkem
Z toho 17 vyhovujících ku 12 nevyhovujícím.
Pak je tu ještě to, že 1200*900 se stejně třeba na monitor 1280*1024 když vezmež v potaz okno prohlížeče o pár pixelů nevejde, takže i tam by to bylo špatně.
Jak řikam, jedině udělat galerie zvlášť. Stejně je to na pikaču takhle, protože je to jednolitá směs fotek a nedají se galerie+ jednotlivě oddělit. Prostě založit si účet na nějakym fotowebu a házet odkazy a máte pohodičku......
A nepři se se mnou, jsem o své pravdě 100% přesvědčen. >:D ;-)
EDIT: S.hit. Teď jsem si přečetl novinku a chci tu jen napsat že ač to tak vypadá tohle není hádka, ale ještě diskuze......která se v ní teprv zvrhne budeli mi odporováno >:D >:D ;-) -
ghotic.ghotic(new Mazlík) 24.05.10 23:32
Wii
souhlas a podpora... Jelikož net je virtuál a neznáme se(většina z nás se v reálu nezná) jsou spory většinou umělé a internet má být přeci místo pro pobavení nebo ne?
Vampix
docela jsem čuměl že na tom dělali aj noisebrothers, ale text je dokonáloš >:D