BMW 320si (Wii-Jay)
Chobot 25.05.10 20:29
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - HLASOVÁNÍ
Vampix: Dyť jo, já to pochopil. Taky jsem tu módu ještě trochu zažil, to byla komunistická hračka nejlepší :-) Ale ta dnešní mládež. >:D
Ono ta má fotka je také na pováženou, protože kdo nezačal kouřit alespoň před 50 lety, můj retro zapalovač s retrotabatěrkou a balenýma cigárkama taky nepobere. Teď mi napadlo, že jsem měl nechat tu rez na zapalovači a tabaťerce v barvách a zčernobělat jen ten zbytek, aby ta léta více vinikla, leč pozdě býka honiti. -
ghotic.ghotic(new Mazlík) 25.05.10 20:27
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - HLASOVÁNÍ
Vampix nad Tvojí fotkou jsem také uvažoval... Hezká, taky jsem si s kostkou vzpomněl na retro... Ale to auto bylo na můj vkus rozostřené moc :-)
Ronaulte ale jsou to pravidla tudíž kdybych přihlašoval fotku ve 20:01 je mi jasné že su mimo -
David Silver 25.05.10 20:25
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - HLASOVÁNÍ
Taky se mi to zdá už dost pozdě.. Rozhodně času na to každý měl habaděj a když to někdo honí na poslední chvíli tak to nedohoní žeo... já se řídím pravidly a nerad jakákoli pravidla porušuju - až na rychlostní limity na silnici, takže za mě určitě ne. -
Chobot 25.05.10 20:14
Takže se vyjímečně rozepíšu:
1: Matheas - prostě se mi fakt líbí
2: Ghotic.ghotic - pěkný soulad barev, pěkný rámeček. I když by si zasloužila ještě také dovyhladit.
3: Kubyyyk - vyfocené fajn. Modýlek zaostřen, čumák auta zaostřen, zbytek rozostřen. Černohnědobílá kolorizace pěkná.
Wii - Dlouho jsi byl na bodovaných místech, avšak bohužel se to tak sešlo.
Subaru4ever - Bohužel, já sem spíš minimalista. Dal bych body kdybys zapíchl jen jeden ten vinil do rádia a obal od něj hodil na sedačku. Ale nápad určitě dobrej.
Vampix - Nemůžu hlasovat páč v tom mam prsty, ale jinak se mi fotka zamlouvá. I když to neni úplně to co bych tématicky čekal. Každopádně levitující kostka vypadá skvěle.
Pouštník - jako vždy nezklamal a dal něco ze života. Bohužel konkurence je krutá.
Všichni ostatní taky dobrý. Snaha se cení. -
ghotic.ghotic(new Mazlík) 25.05.10 20:05
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - HLASOVÁNÍ
Jelikož nejsu zastáncem přehnaných koláží hlasuji v tomto pořadí
1. Matheas (moc dobrý nápad)
2. Wii-Jay (opravdu retro)
3. Talio2 (opravdu hezká fotka)
Přeji hodně úspěchů :-)
EDIT! Wii už je květen prosím Tě! -
Wiii 25.05.10 20:03
Téma pro měsíc květen:
AUTO A RETRO
Hlasování:
1. Hlasuje se od 25.5. 20:00 hod do 27.5. 20:00 hod včetně.
2. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), nejasná volba pořadí se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
3. Vyhlášení výsledků probíhá 27.5. po 20:00 hod a učastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Soutěžící:
Kubyyyk [odkaz]
Vampix [odkaz]
Matheas [odkaz]
White label [odkaz]
Tak vesele hlasujte a kdo má sílu a čas, tak ať to sčítá! Čím více lidí bude počítat, tím spíše se tu ukáží přesné výsledky ;-)