BMW 320si (Wii-Jay)
Ronault. 25.05.10 20:43
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - HLASOVÁNÍ
Vampix: Nevím, jestli je to ten pořad, ale tenhle týpek dokonce v ČT byl, protože tam je v nějakém pořadu týpek, kterému je podobný. Takže pokud je to ono a viděl jsi epizodu o dvojnících, tak ten dvojník je ten můj Doyle na fotce ;-) Mimchodem je to spolubydlící od kluků z Apathei.
WL: Ne, Vampi to není, Vampi nemá tak super účes >:D -
Ronault. 25.05.10 20:40
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - HLASOVÁNÍ
Wii-Jay: Jak jsem napsal, jde tu o prd, takže ani nenamítám, že ten lid je celkově 5 lidí. ;-) Já si tenhle nápad stejně dotvořím k obrazu svému, což bude ještě nějakou dobu trvat. Bohužel v deštivém posledním týdnu se fotit moc nedalo. -
Vampix(Diesel Power) 25.05.10 20:37
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - HLASOVÁNÍ
WL: Proč se sakra lidi nemůžou naučit používat označení takové postavy jako člověk trpící podvýškou? ;-\ Plnoštíhlý, nadměrný, trpí nadváhou...ach jo... >:D
Ronault: Fotka je to fakt retro, se skvělou zelenou. Postava mi připomíná moderátora pořadu kde frajeři jezdí se škodovkou a teď si nevzpomenu jak se to jmenuje....hraje na ČT1
Edit: Už sem si vzpomněl, Sabotáž >:D -
Ronault. 25.05.10 20:33
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - HLASOVÁNÍ
Wii-Jay: V moji galerce už docela dlouho je. Minule to byl Thomasino, před tím to bylo ale spousta lidí a každý měsíc se někdo našel, alespoň za tu dobu, co jsem to počítal já. Mě je to celkem fuk, vyhrát se dá prd a těch mám plnou nádrž, takže si poslušte ;-) >:-[] -
David Silver 25.05.10 20:33
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - HLASOVÁNÍ
Ronault: vztekáš se neprávem. Dál bych to neřešil a nadále si sebe nemusíme všímat nazdar
PS: nesledoval jsem všechny fotosoutěže kor v prvním pololetí školního roku 2009/2010 takže je možný že v tu dobu jste se přihlašovali jak guláši i den po uzávěrce přihlašování... -
Ronault. 25.05.10 20:32
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - HLASOVÁNÍ
WL: No pro někoho půl hodinky může být a pro někoho evidentně ne 8-s ;-) PS: To samozřejmě, jak jsi mohl poznat, nejsem já, mám i fotku v tomhle stylu, kde jsem já, ale tahle je asi nejlepší. Celkově to měl být plakát, jak se dělají na filmy, ale bohužel jsem se zdržel na prohlídce bytu, který sháním a to je prostě důležitější. ;-) -
Vampix(Diesel Power) 25.05.10 20:31
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - HLASOVÁNÍ
Ghotic: To chápu, bohužel jsem měl kostku moc blízko a menší by už vynikala jen méně, ještě to s dslr neumím tak dobře. Tvoje fotka byla obecně asi víc retro, než ty co jsem měl v hodnocení, ale nějak mně odradil ten rámeček kolem. Nějak mně vyrušil, promiň, ale stejně si myslím, že máš velmi velké naděje na úspěch...
chobot: Mně to připomnělo scénu z mafianského filmu, nabudilo to ve mně vzpomínku na Kmotra (The Godfather) takýe víc než retro a fakt se mi líbí :yes: -
Wiii 25.05.10 20:30
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - HLASOVÁNÍ
Ronaulte, minulá serie byla celkem benevolentní,jelikož byla hodně prázdná a moc lidí se nepřihlásilo, proto jsem povolil Thomasinovi asi o 5 minut pozdeji a jeste nekomu tak o zhruba tak.... Ale ok, příště už žádné povolování a žádné ústupky :-) Ale fotku hod aspon k tobe do galerky, at ji muzeme videt ;-)

AUTO A RETRO
Hlasování:
1. Hlasuje se od 25.5. 20:00 hod do 27.5. 20:00 hod včetně.
2. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), nejasná volba pořadí se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
3. Vyhlášení výsledků probíhá 27.5. po 20:00 hod a učastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Soutěžící:
Kubyyyk [odkaz]
Vampix [odkaz]
Matheas [odkaz]
White label [odkaz]
Tak vesele hlasujte a kdo má sílu a čas, tak ať to sčítá! Čím více lidí bude počítat, tím spíše se tu ukáží přesné výsledky ;-)