BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.05.10  20:46

« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - HLASOVÁNÍ

Téma pro měsíc květen:

AUTO A RETRO

Hlasování:
    1. Hlasuje se od 25.5. 20:00 hod do 27.5. 20:00 hod včetně.

2. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), nejasná volba pořadí se NEZAPOČÍTÁVÁ!!

3. Vyhlášení výsledků probíhá 27.5. po 20:00 hod a učastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.

Soutěžící:
    Subaru4ever [odkaz]
    Wii-Jay [odkaz]
    Đ@W [odkaz]
    Kysky [odkaz]
    H22A5 [odkaz]
    ghotic.ghotic [odkaz]
    Adam_164 [odkaz]
    Talio2 [odkaz]
    Chobot [odkaz]
    Ricardo [odkaz]
    Thomasino [odkaz]
    Poustník [odkaz]
    Kubyyyk [odkaz]
    Vampix [odkaz]
    Matheas [odkaz]
    White label [odkaz]

Tak vesele hlasujte a kdo má sílu a čas, tak ať to sčítá! Čím více lidí bude počítat, tím spíše se tu ukáží přesné výsledky ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.05.10  20:45

Wii-Jay: Podívej, mě je to fuk, ale příště, tedy pokud se ještě někdy fotosoutěže zúčastním, budu tady buzerovat všechny, kteří jen malinko překročí pravidla soutěže, protože jde přece o hodně ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.05.10  20:43

Vampix: Nevím, jestli je to ten pořad, ale tenhle týpek dokonce v ČT byl, protože tam je v nějakém pořadu týpek, kterému je podobný. Takže pokud je to ono a viděl jsi epizodu o dvojnících, tak ten dvojník je ten můj Doyle na fotce ;-) Mimchodem je to spolubydlící od kluků z Apathei.

WL: Ne, Vampi to není, Vampi nemá tak super účes >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.05.10  20:42

Ron:
    Kdyby se k tomu chtěl vyjádřit ještě někdo, ozval by se.. Tohle je vše co tu je :-! Jinak nebyl pouze tento týden ;-) myslím že jsme to vyhlásili včas!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.05.10  20:42

1. Wii-Jay
    2. Matheas
    3. Kubyyyk
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.05.10  20:40

Wii-Jay: Jak jsem napsal, jde tu o prd, takže ani nenamítám, že ten lid je celkově 5 lidí. ;-) Já si tenhle nápad stejně dotvořím k obrazu svému, což bude ještě nějakou dobu trvat. Bohužel v deštivém posledním týdnu se fotit moc nedalo.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.05.10  20:38

Ron
    Nevím kdo to je (Vampix? :-) )...snad nemáš i přítele... :-O :*) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 25.05.10  20:37

WL: Proč se sakra lidi nemůžou naučit používat označení takové postavy jako člověk trpící podvýškou? ;-\ Plnoštíhlý, nadměrný, trpí nadváhou...ach jo... >:D

Ronault: Fotka je to fakt retro, se skvělou zelenou. Postava mi připomíná moderátora pořadu kde frajeři jezdí se škodovkou a teď si nevzpomenu jak se to jmenuje....hraje na ČT1

Edit: Už sem si vzpomněl, Sabotáž >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.05.10  20:37

WL: To je ten, kvůli komu mám spotřebu větší o půl litru než bych si přál >:-[] >:D Dal jsem mu šanci to vynahradit a stvořili jsme tohle >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.05.10  20:36

Ron
    Neboj, poznal jsem, že je to někdo plnoštíhlejší... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.05.10  20:35

Ronaulte, já to napsal jasně a hlas lidu slyšíš... co víc ti k tomu mám říct...? 8-s Snad jen - příště včas
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.05.10  20:35

Kysky: Jestli jsi to půl roku nesledoval, tak tady nepiš, že za poslední rok tady nikdo po limitu fotku nevkládal. Pokud si neumíš své argumenty obhájit, tvůj problém ;-) Zdar. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.05.10  20:33

Wii-Jay: V moji galerce už docela dlouho je. Minule to byl Thomasino, před tím to bylo ale spousta lidí a každý měsíc se někdo našel, alespoň za tu dobu, co jsem to počítal já. Mě je to celkem fuk, vyhrát se dá prd a těch mám plnou nádrž, takže si poslušte ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 25.05.10  20:33

Ronault: vztekáš se neprávem. Dál bych to neřešil a nadále si sebe nemusíme všímat nazdar
    PS: nesledoval jsem všechny fotosoutěže kor v prvním pololetí školního roku 2009/2010 takže je možný že v tu dobu jste se přihlašovali jak guláši i den po uzávěrce přihlašování...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.05.10  20:33

Wii
    Už tam je...
    Já bych ji sem klidně přidal, hlasování už stejně nikdo měnit nebude..., nikdo o nic nepřijde, jde hlavně o zábavu... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.05.10  20:32

WL: No pro někoho půl hodinky může být a pro někoho evidentně ne 8-s ;-) PS: To samozřejmě, jak jsi mohl poznat, nejsem já, mám i fotku v tomhle stylu, kde jsem já, ale tahle je asi nejlepší. Celkově to měl být plakát, jak se dělají na filmy, ale bohužel jsem se zdržel na prohlídce bytu, který sháním a to je prostě důležitější. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 25.05.10  20:31

Ghotic: To chápu, bohužel jsem měl kostku moc blízko a menší by už vynikala jen méně, ještě to s dslr neumím tak dobře. Tvoje fotka byla obecně asi víc retro, než ty co jsem měl v hodnocení, ale nějak mně odradil ten rámeček kolem. Nějak mně vyrušil, promiň, ale stejně si myslím, že máš velmi velké naděje na úspěch...

chobot: Mně to připomnělo scénu z mafianského filmu, nabudilo to ve mně vzpomínku na Kmotra (The Godfather) takýe víc než retro a fakt se mi líbí :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.05.10  20:30

Ronaulte, minulá serie byla celkem benevolentní,jelikož byla hodně prázdná a moc lidí se nepřihlásilo, proto jsem povolil Thomasinovi asi o 5 minut pozdeji a jeste nekomu tak o zhruba tak.... Ale ok, příště už žádné povolování a žádné ústupky :-) Ale fotku hod aspon k tobe do galerky, at ji muzeme videt ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.05.10  20:30

Ron
    Škoda "Dojle" (já nejsem určitě proti)... >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.05.10  20:30

Kysky: Tak to jsi buď nevšímavý nebo slepý jak patrona.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…