BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 26.05.10  10:34

« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - HLASOVÁNÍ

1. ghotic.ghotic
    2. Matheas
    3. Wii - Jay

a na nebodovaných místech se umístil Vampix a Subaru4ever. :-)

Zajímavé - ve sporu Ronault - Wii-Jay je tolik zastánců puntičkářského dodržování pravidel, že pojetí úřednické versus umělecké má mírnou převahu....Já jsem zastánce uměleckého způsobu dodržování pravidel - Dílo tvořil Ronault s dobrou vírou, že naše oko potěší, však nestíhal to tak zcela....ale klopy klop ťuká na okýnko úředníka Wii-Jaye....Haló už to nesu!
    Kdepák!!! Zavřeno, vidíte úřední hodiny! odvětí úředník a je vymalováno. Přece jen jsme národ milovaného císaře Františka Josefa..... >:D

A díky všem, co jste zahlasovali i pro mojí pouze "reportážní" fotku....ale kdybyste věděli, jak ten chlap zasmradil celou ulici!!!! Na fotce ty dýmy tolik nevyniknou, ale já jel kolem krokem v koloně a dusil jsem se. Ten chlap, co to ovládá, musí mít už nějak speciálně zmutovaný plíce, když se v tom denně pohybuje....
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 26.05.10  10:09

ZonixX: Super, dík :-)
    Old School: Gratulujem k úspešnému složení jedné z životních zkoušek ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto old-school-rska

old.school.rska 26.05.10  09:42

Zdravím po dlouhé době.Měl jsem v hlavě maturu a tak jsem se ani nezúčastnil této soutěže.Díval jsem se na všechny fotky,ale musím říct, že opravdu vynalézavost je veliká.Bylo to moc těžké ale tady jsou mé první tři místa:

1)Matheas- Matte skvělý nápad,fotka je krásná,čistá,nápad skvělý a hlavně se drží tématu!!

2)Wii-Jay- Krásně upravená fotka, ten karavan se k tomu opravdu hodí,moc hezké, klobouk dolů

3)Adam_164- Adame,fotka pro začátek dobrá.Jen si pohrát s rekvizitami,které někde najdeš apod....

Trošku trady postrádám účast Mojita a těch, co se vždy zúčastňují.Nevadí.Fotky jsou opravdu VŠECHNY hezké a rozhodování bylo těžké!
    Jinak maturu mám za 5, tudíš jeden předvět za 2 a jinak 1,1,1.Takže dobrá náladka.
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 26.05.10  00:41

Ještě že ne .úl, včelař nejsem >:D ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 26.05.10  00:33

Subaru4evere - č.9248 = >:D >:D :yes: Ty si ale .ůl >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ZonixX

ZonixX 26.05.10  00:20

1.Chobot
    2.Matheas
    3.Thomasino

..Chobote - ten vintage zapalovac je uzasny :-! !! A to pouzdro na cigarety... s ohledem na moji slabost pro 30.-40.leta je tahle fotka u mne jasna jednicka :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 25.05.10  23:32

1.Matheas
    2.Kubyyyk
    3.Chobot
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 25.05.10  23:27

Jejich excelence FRPE stošedesátýčtvrtý, děkuji Jim mnohokráte za udělenou audienci. Navěky Jim budu žehnat za každé slovo, které Jejich milost utrousí směrem k nuznému bezvýznamnému poddanému. Oni a Jejich urození Kolegové jste byli vždy, jakožto i bude, velkými vzory malého bezvýznamného člověka. Není proto prostor pro to, abych Jejich urozené ucho obtěžoval a znehodnocoval vrcholně neslušným a opovržlivým vykáním. Naopak vážně uvažuji o zbožštění Jejich eminence, jelikož oslovení "Pane bože FRPE" již alespoň trochu přesně vystihuje skutečnou podstatu Jejich Božské velectnosti :-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 25.05.10  23:21

FRPE - a proto mě, Labelovi a Mojitovi už můžeš přestat onikat a můžeš nám vykat..... >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 25.05.10  23:18

Kubyyyk: Dík. Hm, muj "rakušák" se zasekl. Vlastně všechny moje retro zapalovače se nějak podělaly. "Rakušák" zaseklej, "Papouch" pouští plyn z bombičky, pak tu mam ještě jeden plyňák a jeden benziňák který vlastně nefungovaly nikdy co je mam. Chtělo by to nějakýho opraváře.....nebo spíš součástky, jenže se blbě shání na tyhle staré věci.

Každopádně "rakušák" je ´dělnické bývalé Zipo´. Hoří vždy a za všech podmínek.
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 25.05.10  23:04

1. Wii-jay: tvůj nápad se mi líbí a můj sen je právě mít jednou tenhle obytňák, takže jasná volba.

2. Chobot: balený cigárka a zapík, kterýmu já říkám "Rakušák" a používám ho už 2 roky - super nápad.

3. Matheas: hezký nápad, hezké zpracování a Laurel má styl...super
    Jinak hodně z vás udělalo pěkné fotky k tématu ale jsou zde i fotky, které nechápu jako "auto a retro" a jsou bodovány i nebodovány...nemyslím to zle, jen to nechápu! Moje fotka taky stojí za howno, takže pohoda...
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 25.05.10  23:03

Subaru - když jsi nastoupil na macz, byl jsi ještě dětinský ale nyní dle tvého písma a zejména bodu 3 vidím že jsi již dospěl v muže a proto mě, Labelovi a Mojitovi už můžeš přestat onikat a můžeš nám vykat ... >:D >:D

Jinak teda klobouk dolů, názory 1-3 jsou vážně gut. :yes:
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 25.05.10  23:02

talio - to znám,zprasím jich taky dost 8-s >:-[]
    btw : dost mě mrzí,že jsem neměl dost času,téma se mi moc líbilo a je zde dobrá konkurence :yes:
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 25.05.10  22:59

subaru - do puntíku souhlas :yes: :yes: ..zvlášť bod 3 :yes: :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 25.05.10  22:57

Subaru4ever
    :yes: ženský :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 25.05.10  22:57

Ricardo: Bohužel máš skoro pravdu. U nás by to šlo použít u zápočťáku normálně a u jedné zkoušky co jsem absolvoval taky.... Ale éra PC testů je velmi, velmi nepříčetná...
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 25.05.10  22:53

Vampix, to je nějaká retro škola. Dnes se skoro všechno odesílá online nebo zaskrtává do odpovědních archů, který pak individuálně vybírají...
  • « 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 25.05.10  22:53

Mojito: to protože jsi neviděl těch 70% nepoužitelnejch fotek, ještěže už dávno nemám foťák na film >:D >:D bych se nedoplatil >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 25.05.10  22:51

Flammer: tak to už sí vůbec nepamatuju >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 25.05.10  22:51

1. Matheas
    2. Kubyyyk
    3. Wii-Jay

Dva dny jsem tu nebyl a počet soutěžících se za tu dobu víc než zpětinásobil :-) :yes:

Spousta lidí spáchala moc pěkný fotky. Mnohým ale chybělo preciznější provedení, nebo to naopak někde se snahou až moc přehnali (já spadám do obou skupin)..... Já "bohužel" preferuji spíše originální nápad a trochu ulítlosti. Takže sice ocením chirurgicky dokonale provedenou fotku, ale zde jí bohužel nejspíš bodíky neudělím.

Každopádně gratuluji všem k účasti v soutěži - je parádní, jak se i ti z počátku bezradní přeci jen kousli a foto dodali :-) :yes: :yes: :yes:

1. důležitá věc pro příště: uzákonil bych povinnost přihlašovat pouze fotku, nikoli fotomontáže/koláže (nic proti kluci ;-) )

2. důležitá věc pro příště: uzákonil bych, aby se fotka vkládala "napoprvé" - tedy žádné: "starou mažu, našel jsem lepší" ... ve sportu taky nemůžete uprostřed utkání říct: "chlapi, pojďtě to rozehrát od znova"

3. důležitá věc pro příště: už nutně musíme dát to téma s ženskejma >:-[] :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…