BMW 320si (Wii-Jay)
Wiii 27.05.10 11:28
Téma pro měsíc květen:
AUTO A RETRO
Hlasování:
1. Hlasuje se od 25.5. 20:00 hod do 27.5. 20:00 hod včetně.
2. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), nejasná volba pořadí se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
3. Vyhlášení výsledků probíhá 27.5. po 20:00 hod a učastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Soutěžící:
Kubyyyk [odkaz]
Vampix [odkaz]
Matheas [odkaz]
White label [odkaz]
Tak vesele hlasujte a kdo má sílu a čas, tak ať to sčítá! Čím více lidí bude počítat, tím spíše se tu ukáží přesné výsledky ;-)
Wiii 27.05.10 10:23
Téma pro měsíc květen:
AUTO A RETRO
Hlasování:
1. Hlasuje se od 25.5. 20:00 hod do 27.5. 20:00 hod včetně.
Soutěžící:
Matheas [odkaz]
White label [odkaz]
ghotic.ghotic(new Mazlík) 26.05.10 23:37
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - HLASOVÁNÍ
Ronaulte dobře ty! Tak jo jeden z prostřední mojí práce bo makám za barem:
"Přijde do hospody fotbalista a hokejista hokejista si stylově objedná "Whiskey a led!" A fotbalista samozřejmě nechce být pozadu a tak říká barmanovi "Pivo a trávu!" >:D -
Ronault. 26.05.10 23:33
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - HLASOVÁNÍ
Teď jsem slyšel taky docela dobrý vtip, takže vám ho sem prdnu:
Sedí takhle myslivci v hospodě a zapíjejí hon. Když tu jeden machruje, že pozná každou kůži se zavazanýma očima. Chlapi mu nevěří, tak se vsadí, že za každou poznanou kůži mu koupí panáka.
Zavážou mu teda oči a položí před něj první kůži:
"No, tak to je zajíc. Docela špatně trefený, máte to diravé, to prodáte leda tak za stovku"
Všichni na to zírají, koupí mu panáka a položí před něj další kůži.
"Tak to je kanec, dobře trefený do hřbetu, kůže se dá prodat řekl bych tak za pětikilo, možná 8 stovek"
Tak mu koupí dalšího panáka a opět položí před něj kůži.
"Tak to je moc pěkné, to je liška, trefená krásně, to je tak za 1500"
Takhle se to opakuje celý večer.
Ráno se chlap probudí, vyleze z postele, ale manželka s ním nemluví. Když s ním nemluví celý den, tak to nevydrží a večer se jí zeptá, co se děje?
Na to manželka:
"Víš co? To, že chlastáš jak dobytek, to mi nevadí, zvykla jsem si. Že když z hospody dojdeš, tak se pobliješ v síni, to jsem si taky zvykla. Že tady hulákáš na celý barák, to už taky nějak přetrpím, ale že pak vlezeš do postele, šaháš mi mezi nohy a řveš "krtek za tři padesát", to teda ne! " >:-[]