BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Chobot 27.05.10 21:55
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - VYHLÁŠENÍ
Tak jo. Krásný 3 post. Též děkuji všem za hlasy. Díky vám mám pocit, že jsem si ten popelník(jinak po celou dobu čistý) nezašpinil nějakym tim popelem úplně zbytečně.
Jo a gratulace Matheasovi. Mě se ta fotka fakt líbila, proto také ode mě dostal první post s třemi body. Takže Matheasi gratuluji a vyvěšuji tvoji fotku. -
Wiii 27.05.10 21:50
Promiňte za spam je to nezbytné:
1. uživatel X
2. uživatel Y
3. Uživatel Z
uživatel X - fotka mě moc zaujala a tak bla bla bla a proto získala první místo
uživatel Y....
....
uživatel B - fotka mě moc nezaujala a to protože bla bla bla takže se nedostala do výběru
uživatel C ......
....
-
Matheas Ropak 27.05.10 21:34
Dobrý večer Všem ,
a omlouvám se , že jsem se nezůčastnil vyhlašovacího ceremobiálu , ale neodkladné věci mne dohonily. Také chci poděkovat FRPEmu za krásnou řeč kterou pronesl za mne.
Ještě jednou děkuji všem co mi dali hlasy >:D Vážím si Toho.
Zároveň chci pogratulovat Wii Jayovi , že mi tak úspěšně šlapal na paty (to máš za ten bod minule >:-[] ) a Chobotovi za 3 místo všem ostatním také .
PS : Láďo tobě se podepíšu vždy >:D
Ještě jednou Díky
MATHEAS >:D -
Wiii 27.05.10 21:33
Ron:
Jo to si taky píšu, ale neposílám si to s nikým. Každopádně model, který jsem nastínil níže je přehledný a nematoucí ;-) Hlavně při přepočítávání bodů si člověk může být jistý, že nic nepřehlédl ;-)
Jinak čekám na Mathease a na Chobota aby aspon jeden schválil téma na červen. Tentokrát na to bude skoro měsíc (bez dvou dnů) >:-[] >:-[] -
Ronault. 27.05.10 21:30
Wii-Jay: Já to dělám tak, že si píšu, teda psal, teď to už nepočítám, číslo posledního spočítaného příspěvku, tak mám vždy alespoň ěnajký mezisoučet a navzájem jsme si ty mezisoučty posílali s Matheasem.
WL: jaképak vybrané? Kdo ti dál minule za tu olympiádu 3 body?! Ještě mám slušnou rezervu >:-[] -
Wiii 27.05.10 21:28
Jinak navrhuji pro příště, aby hodnotící příspěvek měl tento formát:
"
1. uživatel X
2. uživatel Y
3. Uživatel Z
uživatel X - fotka mě moc zaujala a tak bla bla bla
uživatel B - fotka mě moc nezaujala a to protože bla bla bla takže se nedostala do výběru bla
....."
Jste všichni pro?
Jelikož to jak si to každý píše jakkoliv je matoucí a nepřehledné. ;-)

například jsenm málem přehlédl hodnocení Flammera, jelikož napsal:
první místo blabla bla a to protohjsadakjsbdjs
druhé místo bnjabfjksabjkdsakjdsajkdbasjkdbajks
třetí místo bkjasdbksjbdkjasbkjdsabdjskab
Takže se to dá lehce přehlédnout ;-)