BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
FRPE 27.05.10 23:18
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - VYHLÁŠENÍ pro FRPEHO
Ne já myslím že Thom myslel Ch = chudák D = de.bilní P = plzenský ... 8-s :-!
Ale máma mě vždycky říkala : Frpe ty flinku, koukej se ty jazyky učit, kolik jazyků znáš tolikrát si Ronaultem a měla pravdu, dneska se cítím i na bulharštinu ... >:-[]
No nebudu tu zde prznit Wiičkovi diskuzi, přeji pěkný večer! -
FRPE 27.05.10 23:05
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - VYHLÁŠENÍ
Jag Roníku bakĺt mantal detaljer, här är alla ungefär 100 ĺr tillbaka men jag är glad att světoznalý White Label jag äntligen visade tecken i dag att den unika och kompilator, som jag rycka det přelouskával alltid i ordboken ... Jag var intellektuellt Frpíček 164 ChaCha Ha en trevlig kväll till alla svenska och även med alla svenska trojkám pĺ en buffé i den svenska Volvo elementet ... Och nu igen i Tjeckien ... -
FRPE 27.05.10 22:48
Ron - já teď zkoušel bulharštinu ( jelikož jsem BULHAR ) ale ta sem nejde klepnout, ruština taky ne ... ;-\
Myslím že se moje paní učitelka RJ na ZŠ jménem Libuše Poláková asi obrací v hrobě ... :-(
Admine, zařiď ruštinu a já ti ve Zlíně navrhnu kanikuli ... >:D -
Ronault. 27.05.10 22:46
FRPE kära, jag ser att du har hittat en kompilator. Jag hoppas att du lär dig att använda den som din son att lämna som hans far begravdes i ett hĺl i västra Böhmen, utan kan ocksĺ nĺgonstans i världen. Din světoběžnický frĺn Sverige och den svenska trion hälsning Ron >:-[] -
FRPE 27.05.10 22:40
Estimado Matheasi, con mucho gusto que usted ganó y ofendido eran, como ya he dicho la palabra para usted amigo ... Las fotografías fueron todos bien, pero el tuyo solo BEST. Asimismo, ya no tienen que asistir a un concurso, porque los discursos como yo, ja, ja. Hoy me aconsejó el compilador de White Label, así que trato de disfrutar de su actuación. Felicitaciones una vez más, a continuación, enviar el dinero por los individuos clave que dio muchos puntos.
Quiero una tarde agradable, sin moscas Espańol Espańol. Su FRPE
PS : Espanol Espanol = měli být španělské mušky ze španělska ... ;-) >:D >:D -
Matheas Ropak 27.05.10 22:04
Wii
máš jí tam měl jsem telefon >:-[]
Hele toto je scela přehledné komentář bych tam nechal jako povinnost!
člověk který hodnotí tak podle něčeho tak akorát myšlenkový pochod dá na PC , vyhnem se Tím i případné korupci a sporu Ty jsi ho hodnotil protože atd..... -
Wiii 27.05.10 22:01
Promiňte za spam je to opět nezbytné:
1. uživatel X
2. uživatel Y
3. Uživatel Z
(povinné :yes: ; volitelné :no: )
uživatel X - fotka mě moc zaujala a tak bla bla bla a proto získala první místo
uživatel Y....
....
uživatel B - fotka mě moc nezaujala a to protože bla bla bla takže se nedostala do výběru
uživatel C ......
....
Je to takhle jasnější? >:D >:D
Matheasi, kde je odpověĎ aspoň na tu zprávu ohledně novinek?

To není problém, jen potřebuješ (po požití) nějaký odvoz... ;-)