BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
NoSwear 28.05.10 11:47
« Re: Nazdár...
No nejprve se prej tata chce uklidnit aspon nakou školou smyků prej >:D ...snad někdy ted v červnu :-) no a jinak jezdíme do Sosnový a do Bělý...v Bělý to má totiž jeden tátuv kamarád z Lomnice, kterej jezdí okruhy s BMW 130i ;-) :-) ....jj, vik jak to dopada, ale v 11 v sobotu zase jedu do prahy, tak to nesmím přehánět >:D -
Wiii 28.05.10 11:44
Jo tak mladý pán bude drandit v STI >:-[] >:-[] Tak dávej bacha ať mě někde nesmeteš ze silnice >:D >:D >:D
No a kdy s tim STIčkem vyrazite na nějký okruh? :-) Imprezy a Eva byli například v Mostě celkem rychlí!!! (někdy až moc na to jak řídili majitelé) 8-s 8-s
No tak se hlavne moc nevožer! >:D Vim jak končí takové malé pokaleníčko >:D >:D :yes: -
NoSwear 28.05.10 11:37
Cliem k babičce >:D Jinak jezdím už standartně v Legacy a tedka je v plánu pozvolna přesedat do STI ;-) ....jinak já kalil už ve čtvrtek víš...právě v nonstopu do rána >:D jenže někteří maturovali až ve čtvrtek a tak chtěli jít i včera, tak sem šel jen tak jako doprovod a taxík >:-[] ....bylo mi totiž po čtvrtku docela zle...a navic dneska jdu slavit s kámošema, co teprv dneska přijedou z VŠ ;-) ....jj, fotky sem viděl, ja sem občas na 5 min na koukl, ale na diskuse nebyl moc čas no :-) .... -
Wiii 28.05.10 11:34
Cau Brute :-)
Rad te tu vidím a tak trochu se divím, že už jsi na nohou >:D >:D Po maturitě jsem v tuhle dobu byl ještě v nonstopu >:D >:D No časy se hold mění >:D
Autu se daří dobře, potřebuje pár výměn a drobná vylepšení a bude to špica ;-) Jak můžeš vidět u mě v galerii, projel jsem s ním krásné okruhy a jak já tak i esíčko si to krásně užilo ;-)
No a co ty? Ještě drandíš Cliem, nebo už ti bylo nadobro svěřeno jedno ze Subárek >:-[] >:-[] -
Wiii 28.05.10 11:03
« FOTOSOUTĚŽ - ÚPLNÁ PRAVIDLA
Pravidla:
1. Téma fotosoutěže se vyhlašuje 01.MM.RRRR pro daný měsíc.
2. Na fotografii musí být vaše auto.
3. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
4. Držte se tématu!
5. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže!
6. Fotka se přihlašuje od 15.MM. do 25.MM.RRRR do 20:00 hod přesně!
7. Hlasuje se od 25.MM. 20:00 hod do 27.MM.RRRR 20:00 hod včetně formátem který můžete vidět zde [odkaz] .
8. Nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
9. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
10. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.MM.RRRR po 20:00 hod.
11. Účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku profilu svého vozu.
12. Nové téma vybírají uživatelé, kteří se umístili na 1.-3. místě v poslední fotosoutěži.
13. V jakékoliv fázi fotosoutěže se chovejte slušně, respektujte a neurážejte jiné uživatele.
Všechny časy jsou udávány ve Středoevropském čase (GMT+1), respektive Středoevropském letním čase v letních měsících.
MM = měsíc (např. červen -> 06)
RRRR = rok (např. 2010)
V případě dotazů piště do diskuze nebo v SZ.
S pozdravy, Wii

Co budeš dělat v Praze?