BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
PeT-a (RSKa) 29.05.10 13:26
« Re: Nazdár...
jaj, kámo tak se kurýruj ;-)
Jinak první sem chtěl na miss, ale pak mi takticky došlo, že tam budou samí ogaři čumět na ty baby v plavkách, tak raději půjdu na mareše, na kterého se budou čemět samé baby >:-[] >:D
ale asi stejně budu přebíhat >:D -
Wiii 29.05.10 12:07
Zrovna on je celkem střelec >:D >:D Má Peugeota 106 (zhruba tokového ale 3-door [odkaz] ) a jezdí jak prase (a to je mu 61 let) >:D >:D Obcas se s nim bojim, přeci jen 106ka ti nedává zrovna pocit bezpečí >:D >:D
Ale byl se mnou na Brands Hatch, takže ví jak moje auto jezdí ;-) -
NoSwear 28.05.10 14:05
Klučina >:D >:D ....ne, ja budu řídit, je to sice festák, ale Ine Kafe jsou srdcovka a jedu tam jen kuli nim ;-) a alkoholu bude dost dneska, tak zejtra to o redbullu a nealku přežiju:)...ale až pojedu 9tyho na přijimačky(června) tak kdyby jste měli někdo čas, tak pak mužem dát nakej menší srázek :-) ...sice budu po přijimačkach divnej, ale to sem vlastně i normalně, tak vo co de >:D jinak to je středa ;-) -
NoSwear 28.05.10 11:54
Jedu na konzert Ine Kafe...respektivě na festival Iný Fest ;-) ...je to jejich jedinej konzert v čr tento rok, tak se chci jet s kámošema podívat :-) ...no jo, peněz není nikdy dost, ale táta říkal, že by jel taky a dal mi to za maturu a že sem se dostal na VŠ...a že se to hodí >:D asi se o auto hodně bojí >:D >:D