BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.05.10  14:04

« Re: Nazdár...

Má ho malýho? 8-s 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 29.05.10  14:02

Ty véé, Leoška jsem měl pro sebe už několikrát, ale nějak mě prostě nebaví >:-[] >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.05.10  13:58

xGay:
    Chces Petu odlákat abys mel Leoska jen pro sebe? >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 29.05.10  13:57

Peto, na Leoše kašli, je to vocas >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.05.10  13:51

Peto, no vidis jak ti to myslí >:D >:D Dobrej plán >:D :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 29.05.10  13:26

jaj, kámo tak se kurýruj ;-)

Jinak první sem chtěl na miss, ale pak mi takticky došlo, že tam budou samí ogaři čumět na ty baby v plavkách, tak raději půjdu na mareše, na kterého se budou čemět samé baby >:-[] >:D

ale asi stejně budu přebíhat >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.05.10  13:16

Peta:
    Ahoj chlapče >:D Moje heslo je - vyléčit tu pos.ranou nemoc ať se v klidu dostanu domu >:D >:D

Jinak já bych volil Leoše >:-[] >:-[] Co uvidíš na babách? >:-[] >:-[]

Brut:
    Ok.. dám ti vědět podrobnosti ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 29.05.10  12:48

Já jedu za 20min do Prahy na konzert...střízliveho mě dostanou, páč sem řidič >:D >:D ...ale včera sem držel tvé heslo a myslím si, že velmi úspěšně!!! >:-[] >:D a jak se jinak máš? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 29.05.10  12:42

Zdááár kámoši :-)

jak se vede?? Moje heslo pro dnešní den je: "střízlivé nás nedostanou" >:D >:D

Leoš Mareš v Novém Jičíně a na druhé diskotéce je miss :-) :yes:

co vy? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 29.05.10  12:10

Jasny no >:D ...jj, v Pažoutoj bych se asi taky bal >:D ...přeci jen mám kolem sebe rád větší porci bezpečí :-! ...Tak kdyžtak pak na tom srazu, pokud nebudu v práci :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.05.10  12:07

Zrovna on je celkem střelec >:D >:D Má Peugeota 106 (zhruba tokového ale 3-door [odkaz] ) a jezdí jak prase (a to je mu 61 let) >:D >:D Obcas se s nim bojim, přeci jen 106ka ti nedává zrovna pocit bezpečí >:D >:D

Ale byl se mnou na Brands Hatch, takže ví jak moje auto jezdí ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 29.05.10  12:02

A po cestě mu taky ukážeš, co je strach vid >:D vždyt sám víš, že v GB se nejezdí jak tady u nás >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.05.10  11:12

Sorry chyba >:D >:D Mělo to být o týden vic, jelikož teprve 5.6 vyrážim z GB >:D >:D

Vezu do CR svého hostitelského tátu a tak se o nej necelý týden budu starat a ukážu mu krásy ČR ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 29.05.10  01:16

Počkej, ale ja mam přijímačky 9.6 :-) ...takže to by se kdyžtak něco spáchat dalo ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 28.05.10  14:49

No tak to já ještě nemůžu... Budu moct až od večera 4.6. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 28.05.10  14:05

Klučina >:D >:D ....ne, ja budu řídit, je to sice festák, ale Ine Kafe jsou srdcovka a jedu tam jen kuli nim ;-) a alkoholu bude dost dneska, tak zejtra to o redbullu a nealku přežiju:)...ale až pojedu 9tyho na přijimačky(června) tak kdyby jste měli někdo čas, tak pak mužem dát nakej menší srázek :-) ...sice budu po přijimačkach divnej, ale to sem vlastně i normalně, tak vo co de >:D jinak to je středa ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 28.05.10  13:54

Kluk nebo klučík? >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 28.05.10  12:06

No, nevim jeslti bude tou otazkou nadšen >:D ....a neboj, ja ostudu dělat nehodlám >:D takovej hodnej a slušně vychovanej kluk ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 28.05.10  11:57

Asi se má proč bát >:D >:D No tak si užij koncert a neudělej tam ostudu >:D >:D Jo a zeptej se táty, jestli by mi to tak nechtěl dát dárkem za maturu a za to že jsem se dostal na VŠ >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 28.05.10  11:54

Jedu na konzert Ine Kafe...respektivě na festival Iný Fest ;-) ...je to jejich jedinej konzert v čr tento rok, tak se chci jet s kámošema podívat :-) ...no jo, peněz není nikdy dost, ale táta říkal, že by jel taky a dal mi to za maturu a že sem se dostal na VŠ...a že se to hodí >:D asi se o auto hodně bojí >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…