BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
ghotic.ghotic(new Mazlík) 30.05.10 02:32
« Re: OZNÁMENÍ O FOTOSOUTĚŽI
Já se hlavně přikláním k fotomontážím a kolážím... Já su celkově za bezúpravnost fotek... Nebo nevím jak to říct, prostě fotka má být taková, jak byla pořízená... Sice jsem se zúčastnil jen dvou fotosoutěží ale i tak, Wii díky za tuto a ke Kubyyykovi se těším na příští :-) Díky! -
Wiii 30.05.10 02:25
FRPE, díky :-) Byli tam stinné i světlé stránky... minulý měsíc například nikdo neukončil hlasování, jelikož já byl bez připojení a všichni jen křičeli "Kde je Wii, kde je Wii" ale nakonec to nekdo ukoncil (myslim že Matheas) za což mu také velké díky :-)
Jinak jsem rád že se to vrací pod křídla Kubyyyka, protože tam to neodmyslitelně patří (proto jsem taky celou dobu měl napsáno AZYL) ;-)
Jinak co jsme se s Kubyyykem bavili tak zavedená pravidla budou i nadále platná :-) -
FRPE 30.05.10 02:18
Jsem ze srdce rád a to z několika důvodů :
1) Kubýk že se vrací zpět
2) Že soutěž bude tam kde začala
3) Že jsme neztratili další člena
Sice jsem se ani jednou (zatím) do soutěže nepřihlásil ale rád jí sleduji a je příjemným zpěstřením zdejšího koloritu. Wii-jay vedl soutěž zdatně, dobře a se ctí, vymyslel i drobné zlepšováky a jsem rád že i přesto že je v Anglii tak byl aktivním hostitelem této soutěže a zaslouží si velké díky.
Přiznám se že když sis soutěž vzal za svý, měl jsem z toho krapet obavy ( zejména že nebudeš stíhat ) ale dokázal jsi že to prostě umíš a vedls to ja výbornou!
Proto za sebe tobě ještě jednou velké díky.:yes: :yes: -
Wiii 29.05.10 22:00
« OZNÁMENÍ O FOTOSOUTĚŽI
Oznamuji tímto, že mezi daty 1.6.- 15.6.2010 bude proveden přesun Fotosoutěže zpět do diskuze původního tvůrce Fotosoutěže, který vrací auto na MACZ ;-)
Jedná se o recenzi Kubyyyka na vozidlo Seat Ibiza [odkaz] , kterou najdete mezi nejdiskutovanějšíma recenzema (úplně dole na Hlavní stránce).
Přihlašování do Fotosoutěže na měsíc červen bude probíhat již tam, vyhlášení nového téma proběhne ještě zde a to 1.6.2010
Tak se měj Fotosoutěži, rád jsem ti poskytl Azyl ;-) :yes:
S pozdravy, Wii