BMW 320si (Wii-Jay)
Chobot 30.05.10 23:18
1 - ale těm o kterých tu mluvíš, ani těch 15 dní navíc stačit nebude. >:D
7 - Na hloupou otázku hloupá odpověď >:D >:D
Ale já ti netlačim jak počítam body, nýbrž jak jsem je počítal. To je rozdíl.
Jinak nevim kde byl problém, ale až do Káji nám to vycházelo stejně. a pak už tu tolik příspěvků ohledně fotosoutěže nebylo.
11 - takže k ničemu.
13 - novinku jsem četl hned jaks ji vidal a myslim si o tom furt to samé. Adama164 s jeho novinkama na tebe >:D >:D
Ne, ber to v klidu. Jen tě škádlim :-)
Postníkovi z třetího postu posílám díky za gratulace. -
Poustnik 30.05.10 23:08
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - VYHLÁŠENÍ
Tak koukám jak dopadla fotosoutěž, neb jsem se trochu toulal po Evropě, ale odvolit jsem stačil! :-) Tak nevím, jestli si mám vystavovat vítěznou fotku, je to trochu s křížkem po funuse. Tak alespoň Matheasovi, Wii-Jayovi a Chobotovi gratuluji!!!!! ;-) -
Wiii 30.05.10 21:47
« Re: video
Jo to vidim i ted na videu >:D >:D Nejdřív byl na té "rovince" vpravo, tak jsi dal levej blinkr, jako že ho předjedeš a v tom ti to zavřel a tys musel na brzdy >:D Byl to hňup... Já ho bral ve vracečce vnějškem a na vjezdu mi to zavřel, div mě nevytlačil z trati 8-s 8-s :no: :no: Prostě se dal předjet jen na rovince ;-) Tam nastesti nekličkoval >:D >:D -
Wiii 30.05.10 11:36
« Re: OZNÁMENÍ O FOTOSOUTĚŽI
1 - To že zbývá dost času vysvětluj lidem co nejsou schopni se přihlásit včas ;-)
7 - Když paříš nějakou hru a máš tam napsáno "Player 1" taky tam necháváš nesmyslně "Player Chobot"? Hloupá otázka :no: Jinak nevim proč mi tu každej cpe jak počítá body, já to tak samozřejmě dělám taky, ale ted posledne byl problém, že body neseděli a zpetne se to blbe počítalo jelikož někdy to bylo snadné přehlédnout. Chyba byla - viděl 3. tak píšu 3... Obcas se to stane, obzlᚍ když vyplňuješ více hodnocení najednou
11 - Když tam napíšeš "můžou" každý se na to vykaká. Takhle to zní víc jako povinnost a lidi to spíš dodržujou. Jinak trest je samozřejmě hrdelní. ;-)
13 - TO nevim jestli se zachová ke Kubyyykovi, u mě to má spojitost s novinkou pod tim.. Přečti si ji a bude ti pochopeno >:D >:D
Adijééé ;-) -
Chobot 30.05.10 09:49
« Re: OZNÁMENÍ O FOTOSOUTĚŽI
Já sem si je taky přečetl a než puistíš fotosoutěž, tak je na čase si samozřejmě postěžovat.
Bod 1 - zbytečnost. I kdyby se vyhlásilo téma až s vyhlášením začátku (tj. 15tého) stále zbývá zcela dostačujících 10 dní na pořízení fotky.
Bod 7 druhá část - Tam máme psát povině to uživatel? Jako: uživatel Chobot, Uživatel Uíí....to je pro většinu lidí moc písmen navíc >:D To si myslim, že je taky blbost. Nevim jak ty, ale já to vždy počítal průběžně s tím, že jsem si naposledy připočtený příspěvek napsal a dále počítal od něj. S tím že jsem si pročítal příspěvky týkající se fotosoutěže všechny, tudíž mi žádné hlasování uniknout nemohlo ať bylo napsáno v jakékoliv části příspěvku.
Bod 11 - Musí? Nikdy nemuseli. Aby museli, zavedl bych trest. Něco dost ostrýho. 2letej zákaz fotosoutěže by mohl stačit. >:D
Bod 13 - to je taková jahůdka na dortě. Kdo to neví sám od sebe, tomu to i po přečtení tohoto bodu bude stejně šumák.
Pěkný den >:D >:D