BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 01.06.10  00:19

« Re: 10 000 se blíží

Já skoro (asi 3-4 milimetry).. viděl bych to tak, že jsem gay, ale dokážu se i za holkou ohlídnout.. takže menší zlo než u tebe >:D >:D >:-[] >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 01.06.10  00:17

podle těch prstu ne :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 01.06.10  00:16

A jsi gay Vampi? >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 01.06.10  00:11

Wii: Navrhuju přívlastek za nick Nejsem Gay a tuhle fotku [odkaz]

přičemž, jsem našel zajímavou fotku [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 01.06.10  00:08

Když už jsme u toho... co třeba HTP-lover >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 31.05.10  23:56

Jsem spíše pro VaHTP >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 31.05.10  23:55

To by jsme meli vymyslet nejkou lechtivou odměnu >:-[] >:-[] >:-[]

A necháme tradici a bude to pět nick na dva dny >:D >:D Tak co třeba... Něco potupného >:D Třeba VaMPI :-! :-! >:D >:D

Máte nějé návrhy? :-! ;-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 31.05.10  23:24

« 10 000 se blíží

Baf
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 30.05.10  23:31

« Re: OZNÁMENÍ O FOTOSOUTĚŽI

Pouštníku, děkuji ;-)

Chobote, neni co řešit >:D >:D Jinak jsem četl u Kubyyyka, že si zase neni jisty jak dlouho tu tu recenzi necha... tak já nevim >:D >:D nejdriv pise ze jo ted ze nevi >:D to je jak s zenskou >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 30.05.10  23:26

Hele, když tam příště dopíšeš doušku KOUŘENÍ ZABÍJÍ A ZPůSOBUJE HROZNĚ HNUSNÝ NÁDORY, tak pro tebe i zahlasuju..... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 30.05.10  23:22

Já to věděl, že mě spousta aktivistů zavrhne, kvůli své nelibosti k dýmu. Ale ani to mě neodradilo >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 30.05.10  23:20

Není zač. Já pro tvoji fotku schválně nehlasoval, protože bojuju proti kouření!!!!! >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 30.05.10  23:18

1 - ale těm o kterých tu mluvíš, ani těch 15 dní navíc stačit nebude. >:D
    7 - Na hloupou otázku hloupá odpověď >:D >:D
    Ale já ti netlačim jak počítam body, nýbrž jak jsem je počítal. To je rozdíl.
    Jinak nevim kde byl problém, ale až do Káji nám to vycházelo stejně. a pak už tu tolik příspěvků ohledně fotosoutěže nebylo.
    11 - takže k ničemu.
    13 - novinku jsem četl hned jaks ji vidal a myslim si o tom furt to samé. Adama164 s jeho novinkama na tebe >:D >:D

Ne, ber to v klidu. Jen tě škádlim :-)

Postníkovi z třetího postu posílám díky za gratulace.
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 30.05.10  23:08

« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - VYHLÁŠENÍ

Tak koukám jak dopadla fotosoutěž, neb jsem se trochu toulal po Evropě, ale odvolit jsem stačil! :-) Tak nevím, jestli si mám vystavovat vítěznou fotku, je to trochu s křížkem po funuse. Tak alespoň Matheasovi, Wii-Jayovi a Chobotovi gratuluji!!!!! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 30.05.10  21:47

« Re: video

Jo to vidim i ted na videu >:D >:D Nejdřív byl na té "rovince" vpravo, tak jsi dal levej blinkr, jako že ho předjedeš a v tom ti to zavřel a tys musel na brzdy >:D Byl to hňup... Já ho bral ve vracečce vnějškem a na vjezdu mi to zavřel, div mě nevytlačil z trati 8-s 8-s :no: :no: Prostě se dal předjet jen na rovince ;-) Tam nastesti nekličkoval >:D >:D
  • 00 Reagovat !

foto OS

OS 30.05.10  21:18

« video

tens tim Rapidem byl hroznej pilot:D ja ho tam pred cilovkou musel vzit vnitrkem jinak by me bolokoval celou jizdu!
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 30.05.10  11:36

1 - To že zbývá dost času vysvětluj lidem co nejsou schopni se přihlásit včas ;-)

7 - Když paříš nějakou hru a máš tam napsáno "Player 1" taky tam necháváš nesmyslně "Player Chobot"? Hloupá otázka :no: Jinak nevim proč mi tu každej cpe jak počítá body, já to tak samozřejmě dělám taky, ale ted posledne byl problém, že body neseděli a zpetne se to blbe počítalo jelikož někdy to bylo snadné přehlédnout. Chyba byla - viděl 3. tak píšu 3... Obcas se to stane, obzlᚍ když vyplňuješ více hodnocení najednou

11 - Když tam napíšeš "můžou" každý se na to vykaká. Takhle to zní víc jako povinnost a lidi to spíš dodržujou. Jinak trest je samozřejmě hrdelní. ;-)

13 - TO nevim jestli se zachová ke Kubyyykovi, u mě to má spojitost s novinkou pod tim.. Přečti si ji a bude ti pochopeno >:D >:D

Adijééé ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 30.05.10  09:49

Já sem si je taky přečetl a než puistíš fotosoutěž, tak je na čase si samozřejmě postěžovat.
    Bod 1 - zbytečnost. I kdyby se vyhlásilo téma až s vyhlášením začátku (tj. 15tého) stále zbývá zcela dostačujících 10 dní na pořízení fotky.
    Bod 7 druhá část - Tam máme psát povině to uživatel? Jako: uživatel Chobot, Uživatel Uíí....to je pro většinu lidí moc písmen navíc >:D To si myslim, že je taky blbost. Nevim jak ty, ale já to vždy počítal průběžně s tím, že jsem si naposledy připočtený příspěvek napsal a dále počítal od něj. S tím že jsem si pročítal příspěvky týkající se fotosoutěže všechny, tudíž mi žádné hlasování uniknout nemohlo ať bylo napsáno v jakékoliv části příspěvku.
    Bod 11 - Musí? Nikdy nemuseli. Aby museli, zavedl bych trest. Něco dost ostrýho. 2letej zákaz fotosoutěže by mohl stačit. >:D
    Bod 13 - to je taková jahůdka na dortě. Kdo to neví sám od sebe, tomu to i po přečtení tohoto bodu bude stejně šumák.

Pěkný den >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 30.05.10  02:42

To jsem rád že jsi rád >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ghotic-ghotic-new-Mazlik-

ghotic.ghotic(new Mazlík) 30.05.10  02:38

Wii koukal jsem na to a za některé body su opravdu rád :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…