BMW 320si (Wii-Jay)
« Re: 5 dní a Wiičko je doma
Kysky:
Přesně >:D >:D Ty ledvinky přeci >:D
Kubyyyk:
Na toho tvýho je připravená pořád >:-[] Na tebe ji roztahovat nemusim :-! :-! >:-[] >:-[] Jinak, když tam neni tvoje hodnoceni, tak ho ta hod znova >:D
Ypsi:
Kdy je ten autosalon? První týden se budu moc sejit maximálně v okolí Jevan, čili poblíž Prahy nebo v Praze.. Budu mít na starosti návštěvu :-) Jinak i jako neřidič dobrý.. Te naberu u tebe doman jen mi nesíš zeblejt auto >:D >:D -
Wiii 01.06.10 11:50
« 5 dní a Wiičko je doma
Tak co pánové, jak se na mě těšíte? >:D >:D Již v neděli ráno budu v ČR :-) A co se snad bude dít?
V blízkých dnech po návratu bych se rád sešel s mm věrným lumpíkem aka Ypsim :-)
19.6. bude sraz v Praze, nějaké to poklábosení, popřípadě svezení a večer na to naváže návštěva restauračního zařízení :-)

AUTO A ŽENA/Y
Pravidla:
1. Téma fotosoutěže se vyhlašuje vždy včas a nikoliv na začátku přihlašovacího termínu - tzn. do 10. dne každého měsíce.
2. Na fotografii musí být vaše auto.
3. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
4. Držte se tématu!! Takže ženu/y nebo dívku/y k autu!
5. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže!
6. Fotka se přihlašuje od 15.6. do 25.6.2010 do 20:00 hod přesně.
7. Hlasuje se od 25.6. 20:00 hod do 27.6.2010 20:00 hod včetně (formátem který můžete vidět zde [odkaz] ).
8. Nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
9. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
10. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.6.2010 po 20:00 hod
11. Účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku profilu svého vozu.
12. Nové téma vybírají uživatelé, kteří se umístili na 1.-3. místě v poslední fotosoutěži.
13. V jakékoliv fázi fotosoutěže se chovejte slušně, respektujte a neurážejte jiné uživatele!
Jinak se tímto loučím s fotosoutěží a poprosím Kubyyyka, aby si ji přebral ;-) :yes: Rád jsem tě hostil fotosoutěži :-)