BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vampix(Diesel Power) 03.06.10 23:39
« Re: Je tady nějak chladno
Ty conti jak říkám má mamka na Cčku a nenajezdil jsem s ním nějak extra mnoho, ale nevím, něco mi na tom nesedělo. Ještě ji asi provětrám bourák, protože podle testu jsou vůbec nejlepší na Suchu a druhé nejlepší na mokru po Dunlopech, které mi taky zatím vrtají hlavou...
Ovšem testy jsou jedná věc. Druhá jak to bude v reálu :-/ -
Vampix(Diesel Power) 03.06.10 23:32
jj právě na mokru jsou i v testech lepší, do Bridge už znova ted určitě nepůjdu to je jasný no. Asi zkusím ty Micheliny, pokud budou schopný je objednat a dodat v normalní lhůtě :-)
A co UK? Už se loučíš?
Xgay: Neboj, já jedu na X360 a pálím co to jde zadara >:-[] >:D -
Wiii 03.06.10 23:29
Hele vyber si co chceš >:D Já jsem s Michelinama spokojenej a když jsme byli v Mostě, tak me svezl rarsch a mel právě ty Bridgestony - pršelo a moc dobře to pneu nezvládali. Pak jse mho svezl a on sám od sebe řekl, že ty Micheliny jsou mnohem lepší ;-) Takže asi tak... No a na suchu jsou pecka :-) -
Vampix(Diesel Power) 03.06.10 23:22
už běžím >:-[] Ale jo, dneska jsem se štěstím dal první zkoušku tohoto semestru na první pokus >:D takže fajn. Trápí mně ale pneumatiky, ještě sem pořád nevybral >:D Ještě sem se chtěl zeptat, protože pokud dobře vím jezdíš PS2 a jestli náhodou nevíš, jestli je velký rozdíl mezi PS3? -
Matheas Ropak 02.06.10 23:09
« Re: Teplometííí, kde jste?
Thom
Ahoj , No ani né ;-\ , ale bude to Ok na Obílním jsou dobří a DR říkala , že kluci jsou velcí a zdraví "Já říkám silní po mě a bojovníci po mámě"uvidíme
WL
znám Tě sice více přes diskuze než osobně , ale vím jak jsi to myslel. Je pravda , že je to pro mne něco nového tak jsu trochu rozhozen