BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 04.06.10 01:21
« Re: Je tady nějak chladno
WL: Tak od tebe koupit auto musí být dobrá koupě, ty jsi další úchyl na údržbu. (v dobrém slova smyslu úchyl, tedy pokud to slovo dobrý smysl může mít) Tak až jednou nějaké z té sbírky budeš prodávat a já zrovna potřebovat, tak se nějak domluvíme ;-) >:-[] Uděláš doufám nějakou přátelskou slevu. Mohl by sis prosím koupit nějaké auto, které by se mi za pár let líbilo? Pošlu ti pak takový soupis, souhlas? >:D -
-
ghotic.ghotic(new Mazlík) 04.06.10 01:14
Já na Logana teď čtu recenzi a než aby se mi hnusil líbí se mi :-D
Tak já Mazla koupil dobře-serviska, ověřeno dle VINka ze servisboxu, a su první majitel v ČR s čistým TP po prvním majiteli v Itálii >:D To jo no jenže já fakt radši koupím 4 roky staré za 150 než nové za 300... Bohužel (ač to bylo jinak) "nejsem tak bohatý abych měl na nové věci" >:D Hele a trochu OT si s Tebou někdy budu muset dát sraz-já se totiž chcu projet znova Favoritem... To bylo tak kouzelný auto! A mrzí mě že jsem stáhnul recenzi... -
Ronault. 04.06.10 01:11
Logana ti schvaluju! Toho z nepochopitelných a absurdních důvodů mám strašně rád. 8-s >:D Já bych raději nové, dneska stojí nová nižší střední (i30, Megane) 300 se vším, co potřebuješ, Fabka z malých se dá s potřebnou výbavou a motorem koupit za 200, má to záruku, zajedu si to sám a víc co tomu kdy bylo. Ještě bych bral auto od někoho známého, ale bazarům věřím neskutečně málo 8-s :-( -
ghotic.ghotic(new Mazlík) 04.06.10 01:09
Já koupím Logana MCV a bude >:D Já totiž auta nikdy neřešil na rychlost či tak, ale podle toho co odvezou [odkaz] a kolik stojí opravy-do úplně nového auta asi v životě nepůjdu (i když novej logan je za cenu 4 roky starý Kii >:D ) Takže bazar a tak 4-5 let staré(auta těch 15 let vydržej-mazlik má taky 10 za sebou a na karoserii to znát až tak není :-) -
Ronault. 04.06.10 01:01
Tak hlavně si nepodraž židli, ať se neoběsíš ;-) Však uvidíš... taky na tom nejsem v budoucí pětiletce tak dobře, že bych kupoval nové auto, takže udržuju, leštím, měním a budu asi časem muset vyvařovat. Pak až se definivně fanouš rozpadne, tak chci něco nového, snad. Megane Grandtoure s 2,0 Tce by mi stačil... a možná i Infiniti M, jsem skromný člověk >:D >:D -
ghotic.ghotic(new Mazlík) 04.06.10 00:52
Ronaulte >:D Já už su tak vysoko že už výš být ani nemůžu >:D To né... Ale tak třeba najdu něco lukrativnějšího a pak hold budu koukat po něčem jiném... Ono jakýkoliv výdaj navíc je teď trochu mimo s tím co mi visí na krku >:D Třeba se dočkám... Časem... -
Ronault. 04.06.10 00:45
Možná tě za pár let povýší a pak si koupíš nové. Navíc tou folii moc nedokážeš, resp. jen utratíš peníze, u nového auta by to mělo smysl, u ojetiny v tom logiku nevidím, navíc 10 let staré. ;-) Já bych si to odložil ty peníze na jiné auto nebo do domácnosti, protože když už investovat do auta, tak tam kde to má smysl, třeba HH, sporťáky, veterány, takové ty běžné seriovky, na tom jen proděláš :-( :-( -
ghotic.ghotic(new Mazlík) 04.06.10 00:38
Ono jde o to jestli se toho novýho auta dočkám pánové... Hiphoptéka na krku, za chvilku takový to malý roztomilý kvůli čemu mám kombíka... takže to dopadne možná tak že Mazla vypiplám a chvílu u mě pobude... Jinak asi bych šel do [odkaz] to je takovej můj sen(teda RS6+) ale toho se asi nedočkám takže spíš [odkaz] nebo se mi líbí Kia Cee´d... -
Ronault. 04.06.10 00:31
ghotic: Hele... a nebylo by lepší prostě toho kombíka s 1,4 prodat a koupit si za uštřené peníze opravdu rychlého a vytuněného Pežótka: [odkaz] >:-[] >:-[] Na polep se vykašli, za 4 roky to prodáš, to si raději za ty peníze zajeď na dovolenou nebo to propij, to ti klidně i pomůžu ;-)
EDIT:
xganga má pravdu, předsedo! -
ghotic.ghotic(new Mazlík) 04.06.10 00:27
Ronault
nene ale dokončuju "revitalizaci" nové tlumiče, brzdy, baterka, spojka, gumy, výfuk(přes léto chcu ještě udělat těsnění motoru, filtr od KN a bude to všechno), teď možná i kola, barva takže new Mazlik od roku 2010 tak snad tak 3-4 roky vydrží ještě...
Wii
Díky a dobrou :-D -
Wiii 04.06.10 00:24
Zrovna jsem narazil na tu samou stránku a tyhle kola >:D >:D >:D Tak to je dobrá náhodička.. ale asi.. at zije Google >:D >:D :yes:
No ohledně ceny fakt netušim, kolik takové potažení stojí ;-) ;-\
Každopádně můžeš objednat ty kola a máš klid >:D >:D A OZ si tam můžeš namalovat štětcem >:D >:D >:-[]
tak už fakt dobrou noc ;-) -
ghotic.ghotic(new Mazlík) 04.06.10 00:15
xganga-musím 14"-nechce se mi oblítávat zapisování do techničáku, shánění jiných gum...
Wii
Ano máš pravdu-kdybych chtěl bejt jak každej koupím černochromový DOTZe ty teď opravdu letí ale já bych chtěl mazla hodit do černé(potáhnout folií-fakt nikdo nemá zkušenost?) a k tomu by ta bílá kola seděla jak pr.. do mísy...